homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-31-13

#229 2010-08-03 13:11:18

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-31

Pai tocmai asta e Mika, ca pe masura ce trec lunile eu ovulez mai tarziu si nu-mi dau seama de ce nustiu

Myre, am vazut ca ai editat. Deci si egg-ul e implicat. Eu am vazut ditamai egg ul la mine dar numai in prima luna de dupa anticonceptionale. Egg-ul asta trebuie sa se elimine numai in preajma ovulatiei sa aiba relevanta sau se poate sa fie eliminat si in Z8 de ex? Ca eu am vazut luna trecuta sau acum 2 luni un egg destul de sanatos in Z8 , dar ovulatia s-a produs cu mult mai tarziu

Ultima oara a fost editat de smart lady (2010-08-03 13:12:38)

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#230 2010-08-03 13:12:10

Chrys
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

Buna dimineata la amiaza chicot
Ce-am mai dormit....a fost asa bine.....
Pup toate fetele cu mult drag. pusspusspusspusspuss

Cris , nu dispera si nu-ti pierde speranta.Mai devreme sau mai taziu iti vei tine si tu minunea in brate. goodluck   rugaciune  puss

Mikule....daca ovulatia dupa ziua 14 nu e buna,cum e cea pana in ziua 14? Eu spre exemplu am ovulat si in ziua 9 nustiu Eu de cateva luni am ciclu de 24 de zile,iar ovulatia dupa ff in ultimele 3 luni a fost in z9 , z10 si z11,nu neaparat in aceasta ordine.La mine nu e prea tanar ovulul? nustiu

Nimic nu se termina pana in momentul in care te opresti sa mai incerci...

#231 2010-08-03 13:12:44

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

tasha , eu am facut o histeroscopie pt extirparea unui polip din uter, si atunci mi-au verificat si trompele, adica au turnat lichid pe ele si au zis ca sunt perfect permeabile amandoua. Oricum voi mai merge si la alt medic, dar e ultimul..

mika ce frumos ai explicat smile ...pai in cazul asta...eu ovulez cam mereu in ziua 15... cesafac

chrys puss voi vedea ce se va mai intampla... sad

Ultima oara a fost editat de cris8 (2010-08-03 13:16:10)

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#232 2010-08-03 13:13:59

smart lady
Addicted member

Neata Chrys puss Pai o fi mai bine mai tanar, stii tu cu stiuletele tanar faci treaba buna rotfl

#233 2010-08-03 13:16:51

Chrys
Sr. member

Smart puss rotfl2  rotfl2  rotfl2
Asa e faci treaba cu stiuletele,dar uite ca nu prea am facut cu oul smile

Publicitate

loading...

#234 2010-08-03 13:22:17

mikado
Platinum member
Inregistrat: 2010-01-29

Chrys a scris:

Buna dimineata la amiaza chicot
Ce-am mai dormit....a fost asa bine.....
Pup toate fetele cu mult drag. pusspusspusspusspuss

Cris , nu dispera si nu-ti pierde speranta.Mai devreme sau mai taziu iti vei tine si tu minunea in brate. goodluck   rugaciune  puss

Mikule....daca ovulatia dupa ziua 14 nu e buna,cum e cea pana in ziua 14? Eu spre exemplu am ovulat si in ziua 9 nustiu Eu de cateva luni am ciclu de 24 de zile,iar ovulatia dupa ff in ultimele 3 luni a fost in z9 , z10 si z11,nu neaparat in aceasta ordine.La mine nu e prea tanar ovulul? nustiu

Chrysule....si asta poate fi o problema...ovulatia fiind prea devreme, ma gandesc ca poate insemna ca ovulul nu s-a dezvoltat suficient; ...o faza foliculara scurta poate insemna ca ovulul nu are timpul suficient pentru a se dezvolta corespunzator inainte sa fie eliberat; aceasta se numeste luteinizare prematura. Faza foliculara scurta poate aparea atunci cand rezerva ovarelor, respectiv numarul de ovule din ovare, este in scadere.

Daca perioada este foarte scurta si ovulatia are loc prea devreme, atunci mucoasa uterina nu are timpul necesar pentru a se ingrosa astfel incat embrionul sa poata fi implantat. Deci ar trebui  discutat cu medicul  pentru a te ajuta in prelungirea fazei foliculare prin administrarea de hormoni.

Perioada scurta poate sa fie si din cauza unei faze secretorie scurta, respectiv timpul dintre ovulatie si urmatorul ciclu menstrual, care sa fie mai mic de 14 zile. Acesta poarta denumirea de defect al fazei luteale si indica de obicei ca corpul luteal nu produce suficient progesteron pentru a putea sustine dezvoltarea embrionului in mucoasa uterina. In acest caz este nevoie de suplimentarea cu hormoni de tip progesteron, sub indrumarea medicului.

Chrysule tu ai facut analize hormonale ...poate acolo este cheia in cazul tau:-??

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-08-03 13:28:59)

.

#235 2010-08-03 13:28:06

smart lady
Addicted member

Citind aici ma intreb, de ce oare DD nu a lasat berzele sa aduca bebeii? chicot  Asa fiecare mamica ar fi avut bebeii doriti fara sa se chinuie cu faze luteale, foliculare,secretorii si alte cele

#236 2010-08-03 13:29:52

Chrys
Sr. member

Mikule....la mine faza luteala este de 14 zile....mereu
Se pare ca stau prost la cap faza foliculara,cu toate ca...am facut in vreo 3 luni la rand si eco endovaginala si arata totul ok.Am facut spre exemplu acum 3 luni in z 11,cand FF mi-a notat ovulatia in z 10,la eco,in z 11 aveam un folicul de 19 mm,ceea ce arata ca ovulatia inca nu se produsese.Acum e cam cu dus si intors,pt ca eu avusesem durerile ovulatiei,FF notase ca ar fi fost cu o zi inainte de acest eco.Am vb cu doctorita si am intrebat-o daca e posibil sa ovulezi cu ambele ovare si mi-a zis ca da.Acum....D-zeu stie,ca eu nu mai stiu.

Si da,Mikule,am facut analizele hormonale si sunt ok.
Singura chestie care o mai am de facut este HSG....dar sincer va spun ca mor de frica.
Prietena mea imi spune asa.....fata eu cred ca tu ai creierii infundati,nu trompele lol

Ultima oara a fost editat de Chrys (2010-08-03 13:33:07)

#237 2010-08-03 13:35:15

camyelenbebe
Hero member
De la: Bucurestiul minune
Inregistrat: 2009-01-11

smart lady a scris:

Madutu puss nu dispera. E nasol ca nu ti-a trecut dar trebuie sa-l biruiesti, mama lui de coli sad . Cat despre gardnerella aia, nu cred ca se ia, sau poate zic prostii (adica daca inseamna flora dereglata , nu vad cum ai lua asa ceva nustiu) .De ce crezi ca PAp va iesi prost?

AAA sa intreb si eu ceva: de ce ovulam mai tarziu de Z14? MA rog, evident ca nu toate mergem ca ceasul, dar teoretic se poate sa ai si lipsa de estrogen si idn cauza asta sa se intample mai tarziu? Sau vb idiotenii? big_smile

nu conteaza cand ovulezi ci doar ca perioada luteala sa fie de minim 10 zile  par

Dumnezeu ne-a ajutat sa avem doi pui de om exact asa cum ni i-am dorit. hjarta .... Tudor  par....11/03/2010 si Matei 21/6/2012
http://fabricutahandmade.blogspot.ro/20 … orale.html

#238 2010-08-03 13:38:43

mikado
Platinum member
Inregistrat: 2010-01-29

Chrys a scris:

Mikule....la mine faza luteala este de 14 zile....mereu
Se pare ca stau prost la cap faza foliculara,cu toate ca...am facut in vreo 3 luni la rand si eco endovaginala si arata totul ok.Am facut spre exemplu acum 3 luni in z 11,cand FF mi-a notat ovulatia in z 10,la eco,in z 11 aveam un folicul de 19 mm,ceea ce arata ca ovulatia inca nu se produsese.Acum e cam cu dus si intors,pt ca eu avusesem durerile ovulatiei,FF notase ca ar fi fost cu o zi inainte de acest eco.Am vb cu doctorita si am intrebat-o daca e posibil sa ovulezi cu ambele ovare si mi-a zis ca da.Acum....D-zeu stie,ca eu nu mai stiu.

Si da,Mikule,am facut analizele hormonale si sunt ok.
Singura chestie care o mai am de facut este HSG....dar sincer va spun ca mor de frica.
Prietena mea imi spune asa.....fata eu cred ca tu ai creierii infundati,nu trompele lol

Chrysule fiecare organism este diferit..... ciclurile menstruale de 28 de zile sunt considerate clasice, cu ovulatia in ziua 14-15 si o faza luteala de 14 zile, dar se accepta ca si normal si variatii de cateva zile (in cazul lungimii fazei luteale +/- 3 zile de la lungimea standard)

nu este asa de speriat iti spun din propria experienta ....daca doar HSG-ul mai ai de facut, eu zic sa faci si analiza asta si mai elimini o poosibila cauza a infertilitatii...multe fete au ramas dupa  goodluck

iar cea mai buna metoda de urmarire a ovulatie ramane monitorizarea ecografica....testele si temperaturile sunt si ele bune dar nu asa sigure

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-08-03 13:41:22)

.

#239 2010-08-03 13:40:28

smart lady
Addicted member

Camy aici ma incadrez. Macar la o chestie sa ma incadrez, ca-n rest sunt prastie lol par

#240 2010-08-03 13:42:36

Chrys
Sr. member

Trebuie sa-mi iau inima in dinti , Mikule....stau foarte prost la capitolul frica cesafac
Daca nu as fi vazut cum se face,poate aveam mai mult tupeu,dar am vazut "n" femei care au facut si fiecare reactiona in alt fel.Deocamdata.....mai astept putin.Poate cine stie.Si eu am vazut muuuulte berze in concediul asta lol

#241 2010-08-03 13:42:44

cocof
Insomniac member
Inregistrat: 2009-09-22

smart lady a scris:

Citind aici ma intreb, de ce oare DD nu a lasat berzele sa aduca bebeii? chicot  Asa fiecare mamica ar fi avut bebeii doriti fara sa se chinuie cu faze luteale, foliculare,secretorii si alte cele

rotfl2  rotfl2  rotfl2
Iti dai seama ce trafic cu berze ar fi fost ? Ce ...tigareta 1, 2...7, ce stupefiante, berze nene, marfa adevarata  rotfl2

Ultima oara a fost editat de cocof (2010-08-03 13:43:45)

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#242 2010-08-03 13:48:50

madutumic
Sr. member
Inregistrat: 2009-12-21

fetele pt E COLI an facut urocultura cu antibiograma si azi le trimit in italia la o dr ginecologa de la o clinica de infertilitate cu tot cu raspunsul la lama ca sa vad ce zice si ea
am sunat la dr tarlea si i-am zis de lama si mi-a dat FLAGYL de 500mg .20 de ovule cate 1 pe zi
si TIMIZOL 500mg 16 pastile cate 4 de pes intr-o zi si apoi la 7 zile iar 4 asta pt mine si sot
acum maine merg si la dr astalalt sa vedem ce zice si el si daca nu voi reusi plec in italia sa fac toate analizele acolo si sa vad ce se poate rezolva si daca o sa mai am sansa de a face bebe vrodata
cat despre PAP am emotii ca l-am facut in ian si a iesi 3 iar atunci am facut erad ca aveam o rana pe col care dadea aceste modificari la pap si la 6 luni se reface pap .........daca rana s-a inchis iese 2 daca tot sunt modificari de celule va iesi 3 desi biosia colului mi-a iesit bine dar la surprize naspa ma astept ca vad ca curg garla

impreuna cu ingerasul TEODOR IOAN 
27.06.2011

#243 2010-08-03 13:53:55

smart lady
Addicted member

va tocmai ce-am vazut proprietarul in chiloti in curte

#244 2010-08-03 13:58:23

danutza2783
Full member
De la: Suceava
Inregistrat: 2010-04-19

Buna ziua smile .Va citesc de mult timp si imi sunteti dragi dar nu am scris nimic pentru ca nu am prea avut cu ce sa ma laud.
Sunt aspiranta de ceva timp, vre-o 2 ani, dar din diverse motive nu am facut investigatii.In fine.
Acum sunt in Portugalia si am fost la doctor din cauza ca in urma unui contact mai dur am sangerat. bang
As avea si eu niste nelamuriri, ca nu se leaga la mine in creieras ce a zis nenea doctorul.Precizez ca am facut doar control si o ecografie transvaginala, bani de analize ioc.Am fost la particular ca nu am medic de familie.
Deci mi-a zis ca totul e super.Super insemnand ca ovarul drept are aspect micropolichistic, cica daca nu ma deranjeaza nu sunt probleme va .Uterul este retrovers, asta stiu ca e normal, iar ovarul stang e pitit dupa uter.Colul cica e perfect curat.
Nu mi-a sugerat sa fac nici o analiza, nimik, in afara de PAP, de care nu am mai avut bani.Nu a zis nimic daca am ovulat sau daca urmez sa ovulez. Mi-a dat numai trimitere pentru sot la spermograma si sa vedem dupa.
Acum nelamurirea mea este aspectul ovarului drept alcool .Acum 2 ani am facut o ecografie in tara si ovarul ala era normal bang. Este normal sa fie lasat asa??Un ovar normal, dupa mine, e un ovar curat, unul micropolichistic e unul care are niste probleme.

Scuzati placinta dar eu cand ma intind la vorba ma uita Dumnezeu. Multumesc frumos kram

#245 2010-08-03 14:08:00

smart lady
Addicted member

Doamne fereste, ori eu sunt ghinionista si atrag nebunii, ori unii au luat-o razna disperat Eu am vazut masina lui dupa casa in tot timpul cat am facut curat dar nu m-am gandit o secunda ca ar fi cineva in ea , mai ales ca o batea soarele . Si asta statea acolo si cik acu se trezi omu si ce sa mai spun ca duhnea efectiv a bauturaaa mad Si cik auzi absolut tot ce am facut, cu cine am vb  va Doamne asta m-o fi spionat si cand oi fi facut baie!!! skitarg Cik "ma duc sa cumpar ceva si revin"  hmm . S-a dus dracu fertilitatea mea pe luna asta odata ce i-am vazut astuia chilotii  . Sunt socataaaa  wow .

Danutza bine ai venit, sa vina bebe cat mai repede majoreta Ar fi trebuit sa strangi ceva bani sa faci PAP ul ala. In rest, iti vor raspunde fetele care se pricep smile

#246 2010-08-03 14:19:14

Chrys
Sr. member

Smart.....toti la tine...bosorogi,nebuni...acum mai apar si in chiloti rotfl2 Da-l incolo draga mea,e plin pamantul de d-astia puss

Danutza...bine ai venit....iti doresc sedere cat mai scurta la aspirante puss  goodluck

#247 2010-08-03 14:19:39

danutza2783
Full member
De la: Suceava
Inregistrat: 2010-04-19

kram

Sunt o inconstienta ca am stat atat dar ma tratez eu. dumbom
PAP-ul il fac eu, ca luna asta ne mutam din nord in Lisabona.Problema e ca eu momentan nu lucrez bang si e mai greu dar am de gand sa rezolv problema asta pana in septembrie si dupa analize ca la carte scrie pe mine disperat
Aici e diferenta mare intre a fi asigurat si a nu fi.PAP-ul de exemplu costa cam 30 de euro daca il faci fara sa fi asigurat, altfel e 2, ca si analiza de sange sa vezi daca esti gravida, integral e cam 40-60 de euro, daca mergi cu trimitere de la medicul de familie va  e 2 euro bang
Sunt complicati astia.Daca mergi la particular trimite si consortul sa se caute, daca mergi la stat te cauta pe tine vre-o 2 ani si dupa aia cauta consortul va 
Acum nici nu stiu ce sa fac, sa-mi fac o asigurare privata si sa merg prin privat sau sa merg prin sistemul de stat?? nustiu

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.