homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-31-153

#2889 2010-08-20 17:39:58

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-31

georgi, mai esti?
am vazut ca ai intrebat la un alt topic de dr Tutunaru...daca vrei iti spun ce stiu eu de dansul...

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#2890 2010-08-20 18:52:21

mariposssa
Full member
Inregistrat: 2010-01-27

vau ce liniste pe aici
haideti sa va povestesc ceva.
stateam si eu linistita si spalam geamuri ca ficamea doarme bine si dupa vreo 2 ore de cand dormea am mers sa vad daca nu se trezeste.si ce credeti cas am gasit? in primul rand ma izbit un miros ingrozitor de caca cand am deschis usa, iar apoi mia fost dat sa imi vad patul tot uns cu caca. si cand am intrebato de ce nu a venit la olita mia zis ca si ursu e cu caca.nici macar nu am reusit sa ma enervez.am schimbat patul si am pus la spalat dar acum nu stiu cum sa scot mirosul mai repede de prin casa.
asa ca fetele pregatitiva de bebei si pt astfel de surprize

sjuk

#2891 2010-08-20 18:59:15

cris8
Insomniac member

mari rotfl2  foarte tare pustoaica ta... dar cati ani are? smile
dragalasa de ea, abia astept sa am si eu astfel de peripetii.. smile

Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune

#2892 2010-08-20 19:03:13

modruxi
Full member
Inregistrat: 2010-06-29

mariposssa a scris:

vau ce liniste pe aici
haideti sa va povestesc ceva.
stateam si eu linistita si spalam geamuri ca ficamea doarme bine si dupa vreo 2 ore de cand dormea am mers sa vad daca nu se trezeste.si ce credeti cas am gasit? in primul rand ma izbit un miros ingrozitor de caca cand am deschis usa, iar apoi mia fost dat sa imi vad patul tot uns cu caca. si cand am intrebato de ce nu a venit la olita mia zis ca si ursu e cu caca.nici macar nu am reusit sa ma enervez.am schimbat patul si am pus la spalat dar acum nu stiu cum sa scot mirosul mai repede de prin casa.
asa ca fetele pregatitiva de bebei si pt astfel de surprize

rotfl2 a mea era si la gurita murdara asa ca asta e nai cum sa te enervezi ba din contra nu ma puteam abtine de ris ca avea si fata de nevinovata rotfl  sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa puss a si de miros pune intrun vas putin otet cu apa si lasal in camera absoarbe repede mirosul sau lamiie taiata tummenupp

Ultima oara a fost editat de modruxi (2010-08-20 19:04:19)

Speranta moare ultima smile                           http://www.fertilityfriend.com/home/2fe7bf

#2893 2010-08-20 19:12:26

cris8
Insomniac member

modruxi, daca era murdara si la gurita inseamna ca va avea noroc in viata lol

mai fetelor eu m-am ouat ieri (si bineinteles  sexinpat a fost si alaltaieri, si ieri si azi  chicot ) si acum am sfarcurile fff sensibile, nici nu le pot atinge, ma si dor dar e o senzatie asa...ciudata, nu i-am mai simtit asa pana acum... ce bine ar fi sa prevesteasca ceva...i-am spus sotului meu treaba asta si daca stiti ce privire avea...saracul de el, dupa 3 ani de cand incercam e la fel de deznadajduit ca si mine.. supa

Ultima oara a fost editat de cris8 (2010-08-20 19:17:05)

Publicitate

loading...

#2894 2010-08-20 19:15:34

modruxi
Full member

cris8 a scris:

modruxi, daca era murdara si la gurita inseamna ca va avea noroc in viata lol

da asa sa-i dea bunul dumnezeu rugaciune  dar era de pomina ptr ca ea cind stia ca a facut ceva si nu era ok punea buza de jos peste cea de sus si iti venea sa o maninci chicot  puss cris 8 sa va ajute DD sa fie cum va doriti dar de simtom ce sa zic e posibil intuitia feminina rugaciune  puss

Ultima oara a fost editat de modruxi (2010-08-20 19:24:16)

Speranta moare ultima smile                           http://www.fertilityfriend.com/home/2fe7bf

#2895 2010-08-20 19:44:04

cris8
Insomniac member

modruxi puss
mor de drag cand povestiti de fetitele voastre, eu imi doresc tare mult o fetitza...dar poate fi si baietel smile

#2896 2010-08-20 19:48:00

modruxi
Full member

cris8 a scris:

modruxi puss
mor de drag cand povestiti de fetitele voastre, eu imi doresc tare mult o fetitza...dar poate fi si baietel smile

lasa ca vine rindu la fiecare si eu mai vreau  dar am rabdare daca e sa mai vina stieDD cind trebuie asa si voi aveti rabdare si credinta caci sigur are si ptr voi ceva special sint sigura puss

#2897 2010-08-20 20:04:22

cris8
Insomniac member

fetele  eu fac bagajul ca maine dimineata plecam pe Transfagarasan happy  happy  happy
sambata seara dormim pe langa Sibiu iar duminica urcam in statiune la Paltinis, apoi duminica seara inapoi acasa
mergem impreuna cu nasii care ne sunt si prieteni buni , sunt super incantata, o tinem lant cu weekendurile in plimbari happydance happydance

#2898 2010-08-20 20:17:32

modruxi
Full member

cris8 a scris:

fetele  eu fac bagajul ca maine dimineata plecam pe Transfagarasan happy  happy  happy
sambata seara dormim pe langa Sibiu iar duminica urcam in statiune la Paltinis, apoi duminica seara inapoi acasa
mergem impreuna cu nasii care ne sunt si prieteni buni , sunt super incantata, o tinem lant cu weekendurile in plimbari happydance happydance

wow vreau si eu drool  mie dor de un concediu  supa  sa va distrati si ptr mine  chicot  macar 5min rugaciune  puss sa aveti parte de weekend placut si dezmat total happy  partydance  puss

#2899 2010-08-20 20:30:20

cris8
Insomniac member

modruxi, nu sunt decat 2 zile...nu e propriu zis concediu...am inteles ca si cocof merge pe transfagarasan weekendul asta, poate o intalnesc pe acolo smile
o sa ma gandesc si la tine, multumesc de urari puss
si cu siguranta va fi dezmat total chicot

#2900 2010-08-20 20:51:31

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

priga, modruxi, cris8, maripossa puss puss puss puss

cris, distractie placuta in week-end big_smile

si noi plecam luni happy aoleu abia astept happydance ... ruta (de pe gps facuta de mine chicot ): constanta - bucuresti - ploiesti - valea prahovei - brasov - baile tusnad - cheile bicazului - lacu rosu - vatra dornei - bistrita - medias - sibiu - curtea de arges - bucuresti - constanta big_smile daca avem timp as vrea cand venim dinspre vatra dornei sa mai pierdem o zi- doua la sovata si la praid big_smile sa vedem ..

speram sa-l si facem.. in functie de cum va fi vremea big_smile

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#2901 2010-08-20 20:52:49

mylacik
Hero member
De la: Slovacia
Inregistrat: 2010-06-30

wave
Am revenit..nu ati scris prea mult .. tongue Vad ca ati vb de bebelusi...off,cati am vazut si astazi..ma uitam in stanga vedeam  bebe ma uitam  in dreapta vedeam  graviduta.. cesafac
Si ma simt asa de rau supa

http://www.fertilityfriend.com/home/Mylacik
21.05.2011 Mamica fericita de puiut Fabian !! hjarta hjarta Iti multumesc Doamne pentru minune !
bebe avem 3 anisori hjarta hjarta

#2902 2010-08-20 20:59:27

modruxi
Full member

mai almi -chiar vreti sa  ma omoriti cu concedi ,plimbari, vacante vreau si euuuu grater  las ca ma fac eu mare retas  va doresc concediu placut puss myla ce ai?? de ce iti este rau?/ vine bebe visslar  chicot  puss

Ultima oara a fost editat de modruxi (2010-08-20 21:01:14)

#2903 2010-08-20 21:03:30

mylacik
Hero member

Ruxi ,nu stiu..dupa ce am urcat in masina ma lua cu calduri..si ma inteapa burta,cand in stanga cand in dreapta..M`am si stresat mult azi..cu problemele astea.. Tu cum mai esti? puss
Chiar asa,vorbiti de concedii aici..si eu as pleca undeva departe ......

21.05.2011 Mamica fericita de puiut Fabian !! hjarta hjarta Iti multumesc Doamne pentru minune !

#2904 2010-08-20 21:10:56

modruxi
Full member

mylacik a scris:

Ruxi ,nu stiu..dupa ce am urcat in masina ma lua cu calduri..si ma inteapa burta,cand in stanga cand in dreapta..M`am si stresat mult azi..cu problemele astea.. Tu cum mai esti? puss
Chiar asa,vorbiti de concedii aici..si eu as pleca undeva departe ......

eu sint ok sa zic am o scurgere de vro doua zile de zici ca ma scap pe mine sint mereu uda si schimb tampoanele zilnice de mam saturat dar asta e ce sa zic ca nu mai inteleg ce se petrece nu ma doare nimic momentan astept vesti de la voi cu +++ puss

#2905 2010-08-20 21:11:26

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

wave ola gagicute puss

va pupacesc pe toate cu drag puss puss

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#2906 2010-08-20 21:12:46

modruxi
Full member

nerama a scris:

wave ola gagicute puss

va pupacesc pe toate cu drag puss puss

puss  puss

#2907 2010-08-20 21:13:16

mylacik
Hero member

In a cata zi esti tu ? k am uitat.. parca dupa ovulatie ,nu?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.