homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-31-20

#362 2010-08-03 21:23:46

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-31

cris8  puss te inteleg perfect.O parte din cunostintele mele au bebelusi  sau sunt insarcinate...Imi sunt tare dragi ( stiu ca nu povestesc intentionat ) dar cand vorbim la telefon sau ne intalnim..de fiecare data ma intristez...imi povestesc cu lux de amanunt fiecare pas pe care ele il fac...am momente cand le evit  pentru a nu ma demoraliza complet...depinde de starea pe care o am eu in ziua respectiva...Parca , pana in fertilizare eram '' putinel '' mai calma...acum m-am schimbat si acest lucru nu ma multumeste ...Viata este cu bune si rele.....Nu mi-a mai ramas dacat SPERANTA ...

Crys , ai dreptate... puss dar mai sunt si zile triste

Ultima oara a fost editat de bunea georgeta (2010-08-03 21:32:45)

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#363 2010-08-03 21:34:58

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

giorgi trebuie sa speram, dar am momente cand simt ca nu mai pot nici sa sper, ma gandesc ca daca nu am ramas atata timp, de ce as ramane acum? si eu m-am schimbat dupa ca am vazut ca nu raman nici dupa histeroscopie...cred ca am sperat prea mult si acum cad de sus...
colega mea gravidutza este singura mea prietena de la serviciu, si mie imi pare asa de rau ca nu pot sa o intreb ce mai face bebe, cum merge sarcina... ar trebui ca eu sa o intreb ca o buna prietena ce as fi, dar nu pot pt ca as incepe sa plang acolo in mijlocul tuturor... si in afara de ea nimeni nu imi e drag la serviciu..

eu iti doresc si tie, si mie sa putem sa speram in continuare... dar pt mine nu garantez...

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#364 2010-08-03 21:42:40

bunea georgeta
Platinum member
Site

cris , sincer  supa eu nu ma vad insarcinata.... dar poate candva ni se va intampla si noua '' minunea'' rugaciune  parca nici in doctori nu mai am incredere.....

#365 2010-08-03 21:46:50

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

cris, nu-ti pierde speranta, o sa se intample la un moment dat  wink    kram

cmin, nu prea cred ca se negativa cultura fara tratament...cred ca unul din laboratoare n-a lucrat-o bine

LAvi, bafta multa la echo  goodluck  sa vii cu pozici big_smile

smart lady a scris:

AAA sa intreb si eu ceva: de ce ovulam mai tarziu de Z14? MA rog, evident ca nu toate mergem ca ceasul, dar teoretic se poate sa ai si lipsa de estrogen si idn cauza asta sa se intample mai tarziu? Sau vb idiotenii? big_smile

cred ca principala cauza este ca foliculul este recrutat mai tarziu din cauza contextului hormonal. nu are legatura cu estrogenul. foliculul in curs de maturizare este cel care secreta estrogen.

smart lady a scris:

PAi Printe in cazul asta, am prins spilul de la Miricu: De la ovulatie , dau 14 zile in urma si data care rezulta spun ca a fost data ultimei menstruatii. E bine nu? Ca daca ma duc la dr cu graficu in mana creca se uita la mine ca la nebune lol

tummenupp  eu asa am facut ca altfel le dadeam dureri de cap la doc, echografisti ... faceam praf interpretarea la dublul si triplul test, etc  cesafac

mikado a scris:

Momentul optim pentru ovulatie este cel tarziu ziua 14, cand sansele de a produce un fetus viabil sunt foarte mari - 90%. Daca ovulati dupa ziua 15, sansele se reduc ....iar ovulatiile care se produc in mod regulat cu intarziere  reduc sansele de a ramane insarcinata..... tesutul endometrial nu mai este in situatia optima pentru a permite implantarea oului. Ovulatia tarzie duce si la un risc mai mare de avort spontan, deoarece un ovul mai batran poate avea deficiente, iar corpul luteic ce imbatraneste poate sa nu fie capabil sa produca destul progesteron, hormonul care pregateste uterul pentru sarcina si opreste venirea menstruatiei.

acesta este cazul ideal la CM-uri regulate....dar nu toate avem CM-ul regulat

nu vreau sa te contrazic. dar o sa-ti spun/ va spun ce mi-a zis doc mea endocrinolog.
am intrebat-o daca e asa cum ai scris tu mai sus ( citisem un articol pe net care sustinea asta) si mi-a zis ca ovulul nu este imbatranit pentru ca el de fapt isi incepe dezvoltarea mai tarziu si ca un ovul eliberat mai tarziu este la fel de bun ca unul eliberat in ziua 14. si am vazut destule grafice pe ferty cu ovulatii extrem de tarzii ( chiar undeva in jur de ziua 90, nu mai stiu sigur) cu teste +; e adevarat ca nu stiu care a fost deznodamantul dar am incredere in ce mi-a spus doc mea.

chrys. la tine este posibil ca foliculul sa se sparga inainte sa ajunga la maturitate. mai fa cate o echo cand ai ocazia

madutu, mi se pare ok tratamentul dat de dr tarlea. o idee buna mi se parea sa fie continuat tratamentul cu ovule cu lactobacili ( lactobacilii lipsesc sau sunt f rari in caz de gardnerella) si cu ceva pt candida, macar un flucovim. nu dispera te rog, ce ai tu se tratazeaza  puss

danutza, nu stiu ce sa-ti zic de ovarul polichistic. dar daca ovulezi luna de luna nu cred ca ar trebui sa-ti faci probleme.
investigatiile pentru infertilitate in mod normal incep cu sotul  wink  ei ai de facut o simpla spermograma.

mai am 3 pagini, le citesc dupa ce fac un dush

#366 2010-08-03 21:49:50

cris8
Insomniac member

giorgi, sincer nici eu nu ma vad, tocmai de aceea sunt trista, dar vreau sa cred ca simtim asa pt ca nu ni s-a intamplat pana acum, nu pt ca nu s-ar putea intampla...
imi aduc aminte de fany aici pe forum care era cu moralul la pamant  si eu incercam sa o incurajez (pe vremea aia eram si eu mai optimista) iar la cateva zile dupa aceea a avut testul pozitiv...vai ce m-am bucurat pt ea atunci... deci totusi poate ca vom trai si noi asta...Doamne ajuta!

garga, multumesc de incurajare puss
in fata ta nici nu pot comenta ca tu ai incercat mai mult decat mine, dar nu stiu cum ti-ai putut pastra calmul sincer...te admir pt asta, dar mie nu-mi iese deloc..

Ultima oara a fost editat de cris8 (2010-08-03 21:52:55)

Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune

Publicitate

loading...

#367 2010-08-03 21:53:46

bunea georgeta
Platinum member
Site

cris , Doamne ajuta ! rugaciune

#368 2010-08-03 22:03:00

Chrys
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

Garga multumesc puss

Cris & Georgy cate un puss mare sa se mai duca din tristete...

Nimic nu se termina pana in momentul in care te opresti sa mai incerci...

#369 2010-08-03 22:08:17

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Raluk_ a scris:

fetele ce test de sarcina se face la 7 zile de la ovulatie????de care???

nu poti fi sigura pe rezultatul nici unui test facut la 7 zile de la ovulatie

vrabiutza, este posibil ca orgametrilul sa-ti fi lungit perioada luteala. dar poate fi si bebe. daca faci test, o sa afl  goodluck

myla, eu uitasem de poze  rotfl  am facut pozele dar nu stiu daca reusesc in seara asta sa le postez.

va mai pupacesc o data pe toate  puss  puss  puss
ma duc sa vad ce fac si burticile  smile

#370 2010-08-03 22:11:50

cris8
Insomniac member

chrys, si noi te pupam puss
ne revenim noi...sper...

#371 2010-08-03 22:16:56

mikado
Platinum member
Inregistrat: 2010-01-29

e dificil uneori sa ne controlam gandirea numai catre ganduri pozitive...dar usurel cu un minim efort  putem emite din ce in ce mai multe ganduri pozitive...asta inseamna sa fim fericite ca traim, ca existam, sa ne bucuram de tot ceea ce ne inconjoara, sa fim optimiste, sa-i iubim pe cei din jurul nostru, chiar si pe cei ce ne-au gresit...deci sa fim linistiti si impacati cu noi insine...si atunci sigur se va intampla sa vina si  bebe

al meu sot mi-a zis zilele trecute, ca daca nu se intampla si nu se intampla ne putem gandi si la varianta adoptiei...poate undeva  pe  lumea asta exista un sufletel care are nevoie de noi , de o familie...sincer am ramas fara cuvinte , sunt multumita si fericita ca am un asemenea sot

fetele  nu fiti tristute  puss  par  rugaciune

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-08-03 23:55:54)

.

#372 2010-08-03 22:18:04

Chrys
Sr. member

Trebuie!!!!! Pt ca doar asa veti reusi.

#373 2010-08-03 22:18:43

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Mika, ai scris foarte frumos smile

Noapte buna tuturor  par

#374 2010-08-03 22:21:35

Chrys
Sr. member

Mikule...cata dreptate ai in tot ce ai scris....
Ma bucur enorm pt tine ca ai asemenea suflet langa tine...si aici ma refer la sotul tau.Asa oameni mai rar gasesti.Sa-ti traiasca si sa va bucurati impreuna de toate darurile vietii!!!!
P.S. N-are un frate? rotfl

Rruxxy...noapte buna puss

#375 2010-08-03 22:23:41

cris8
Insomniac member

mika, puss  stiu ca ai dreptate, promit sa ma gandesc la tot ce e bun in viata mea, si slava Domnului sunt destul de multe...
si sotul meu agreaza ideea adoptiei, eu sunt cea care ma cam tem de asta.. smile

#376 2010-08-03 22:25:26

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

bon soir din nou gagicic puss

Ei hai sa va pup mult si cu zgomot pe toate, asa da imi place cat ati scris puss  puss Deci v-ati speriat de mama omida, nu? lol

deci interesanta varianta asta cu fisa postului de acasa Mika, nu m-am gandit la ea pana acum, dar merita s-o iau in calcul lol . si chiar ca ai scris cuvinte frumoase applause

Deci Garga merci de lamuriri puss am prins esentialul : foliculul meu este mai fitzos si se lasa el greu convins sa fie recrutat. Mi se pare si corect de moment ce mama m-a invatat o viata intreaga "sa nu te lasi din prima " rotfl

Si mie stomatoloaga mi-a tras teapa azi, sper ca ma reprogrameaza maine sad

Sa ma bateti rau si nu-mi mai amintesc ce-am citit big_smile
Somn usor  Rux puss

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#377 2010-08-03 22:30:27

Chrys
Sr. member

Smartuc....bine ai revenit puss

#378 2010-08-03 22:30:54

mikado
Platinum member
Inregistrat: 2010-01-29

Ruxy, Chrys, Smart  puss  par

Cris, in viata nu trebuie sa te temi de nimic  puss  par iar frica nu este decat o falsa certitudine care pare reala...de ce copii nu stiu ce este frica , ei cred ca pot face orice , ca pot iubi pe oricine...dar noi  mai greu ne intoarcem la inocenta

eu una asa mi-as dori sa mai fiu copil  smile

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-08-03 22:40:43)

.

#379 2010-08-03 22:31:03

cris8
Insomniac member

smart, gata distractia ??? pai ce facusi maica atatea ore??? spranceana
ei uite tu lipseai de pe aici sa aduci un strop de buna dispozitie... smile

#380 2010-08-03 22:32:09

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Cum ce a facut? A stat sa spioneze mosul in chiloti lol
Smartule kram

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.