Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-31-4
Pagini: 1 2 3 4 5 6 … 158
Subiect inchis
- madutumic
- Sr. member
- Inregistrat: 2009-12-21
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-31
impreuna cu ingerasul TEODOR IOAN 27.06.2011
- mikado
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2010-01-29
.
- passenger
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-16
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
madu, este o dereglare de flora. nu poti face HSG pana nu o tratezi.
mika, buna idee. si al meu e "bronzat" si are ochii verzi. musai sa pun niste ciocolata pe el
LE pass, nu e bine sa mancam nimic la conserva. cel putin nu in cantitati mari. iar ca peste, nu e recomandat cel oceanic pentru ca contine mercur pofta mare!
- modruxi
- Full member
- Inregistrat: 2010-06-29
dute repede si pune ciocolata ca e de bine am vazut graficu e de bine acum trebuie sa il ti ridicat de grafic vb sa stea ridicat
Ultima oara a fost editat de modruxi (2010-08-02 20:02:52)
- mikado
- Platinum member
.
- gargarita
- Moderator
si eu as vrea sa mosteneasca ochii lui tati
- rain
- New member
- Inregistrat: 2009-11-25
Bine v-am regăsit fetele! Ştiu că eu apar şi dispar aşa ca o fantomă dar pentru că am dispărut acum vreo 2 luni ?n mijlocul unor discuţii aprinse, revin şi vă spun că deşi nu am mai intrat, am fost alături de voi, oricum ar suna...Nu am plecat pt că m-a supărat cineva şi nici că nu mi-am mai găsit locul. Nu ştiu dacă are importanţă pentru cineva, poate pentru drăguţa de Pass care a mai ?ntrebat de mine din c?nd ?n c?nd, sau Mikado sau Almi... Problema mea e sincer lipsa timpului şi nu mă aştept să mă credeţi, dar am realizat că pur şi simplu nu am timp să intru zilnic sau măcar la două zile ( să scriu că de citit nu renunţ) şi uneori c?nd o făceam ?mi neglijam treburile...2 copii, serviciu, soţ...nu mai aveam energie, iar acum simt la fel, burtica creşte, sunt şi mai obosită, mi-ar trebui ca ziua să aibă 40 de ore... nu mai am 2o şi un pic de ani , am mai multe responsabilităţi şi griji, dar vreau să vă spun că ?mi sunteţi dragi toate şi uite că m-aţi făcut să intru iar...Eu cred că fetele care nu mai intră, sub nicio formă nu merg pe alte forumuri, au alte obligaţii sau simt nevoia de o pauză...ţineţi minte: mai devreme sau mai t?rziu toate intră iar...uitaţi-vă la Dănuţa, ?mi este aşa dragă de c?nd am văzut că a trecut peste tot şi intră iar... Dacă mă acceptaţi aşa din c?nd ?n c?nd ,mai intru dar am reţinut că trebuie să-mi fac simţită prezenţa dincolo, la viitoare mămici... Vă pup pe toate şi nu uitaţi: ?mi sunteţi tare dragi şi voi mai intra măcar pentru un pupic... AAAA! La mine tot băieţel...am r?s ?n sinea mea pentru că eram convinsă că după atăţia băieţi pe forum, eu şi Garga vom avea fete...nu-i nimic...caut nurori! Trei la număr! Vă pupic, am plecat cu ai mei băieţi la plimbare....
38+
- smart lady
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-10-21
Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +
- mikado
- Platinum member
.
- gargarita
- Moderator
- Almi Ingerash
- Addicted member
- De la: capătul țării..
- Inregistrat: 2009-06-15
rain a scris: Bine v-am regăsit fetele! Ştiu că eu apar şi dispar aşa ca o fantomă dar pentru că am dispărut acum vreo 2 luni ?n mijlocul unor discuţii aprinse, revin şi vă spun că deşi nu am mai intrat, am fost alături de voi, oricum ar suna...Nu am plecat pt că m-a supărat cineva şi nici că nu mi-am mai găsit locul. Nu ştiu dacă are importanţă pentru cineva, poate pentru drăguţa de Pass care a mai ?ntrebat de mine din c?nd ?n c?nd, sau Mikado sau Almi... Problema mea e sincer lipsa timpului şi nu mă aştept să mă credeţi, dar am realizat că pur şi simplu nu am timp să intru zilnic sau măcar la două zile ( să scriu că de citit nu renunţ) şi uneori c?nd o făceam ?mi neglijam treburile...2 copii, serviciu, soţ...nu mai aveam energie, iar acum simt la fel, burtica creşte, sunt şi mai obosită, mi-ar trebui ca ziua să aibă 40 de ore... nu mai am 2o şi un pic de ani , am mai multe responsabilităţi şi griji, dar vreau să vă spun că ?mi sunteţi dragi toate şi uite că m-aţi făcut să intru iar...Eu cred că fetele care nu mai intră, sub nicio formă nu merg pe alte forumuri, au alte obligaţii sau simt nevoia de o pauză...ţineţi minte: mai devreme sau mai t?rziu toate intră iar...uitaţi-vă la Dănuţa, ?mi este aşa dragă de c?nd am văzut că a trecut peste tot şi intră iar... Dacă mă acceptaţi aşa din c?nd ?n c?nd ,mai intru dar am reţinut că trebuie să-mi fac simţită prezenţa dincolo, la viitoare mămici... Vă pup pe toate şi nu uitaţi: ?mi sunteţi tare dragi şi voi mai intra măcar pentru un pupic... AAAA! La mine tot băieţel...am r?s ?n sinea mea pentru că eram convinsă că după atăţia băieţi pe forum, eu şi Garga vom avea fete...nu-i nimic...caut nurori! Trei la număr! Vă pupic, am plecat cu ai mei băieţi la plimbare....
pup dulce draga mea si te primim oricand printre noi
fetele mele dragi eu sunt fleasca! adica m-am imbatat.. 2 pahare mi-au ajuns... m-am ametit de abia imi mai tin capu` doua pahare de vin negru de prahova si aia sunt
pass aia cu fundantul... ce sa zic.. poate n-am vazut bine cand am citit
zau asa... ma simt prea bine
ia haida la o dantzuiala mica
Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2010-08-02 20:37:34)
??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end. ??? ..::: Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV :::.. ..::: Erika-Maria (10.02.2020) natural :::..
- bunea georgeta
- Platinum member
- De la: Prahova
- Inregistrat: 2009-07-12
- Site
Bine v-am gasit in casuta noua Casuta aceasta sa ne aduca cat mai multe+++
Almi te-ai bronzat si tu ?
Coco , esti fenomenala
Myre , cum te mai simti?
Pass , cata ciocolata!!!!!! cum arata!!
Smart
Mika de ce sa te retragi, scumpo? Tu ai fost PUTIN mai curajoasa si ai spus adevarul ..Si pe mine uneori , discutiile pe care le aveau BURTICILE aici la aspirante intre ele , ma deranjeau ...Discutii amanuntite referitoare la evolutia sarcinii ...Aspirantele , burticile , mamicile ...nici una dintre ele , nu trebuie sa se simta lezata ...Ma opresc aici
Fetelor , imi sunte-ti foarte dragi TOATE , burtici , aspirante si mamici.M-am bucurat si ma voi bucura in continuare cand una dintre noi va ramane insarcinata. Nu trebuie sa avem dispute intre noi aspirantele si burticile......Dar , unele dintre noi , avem cate o varsta ( nu scriem aici de papusi ...ce jucarii are fiecare dintre noi!!!!) ne zbatem si facem eforturi pentru a ne tine si noi , bebelusii in brate..Si poate suntem mai sensibile.Mi se pare ok . si normal ca burticile sa intre aici ( aici au ramas insarcinate , aici ne-am cunoscut , aici poate am legat prietenii) sa discutam ....VOI PE MINE NU VA SUPARATI , dar de multe ori se discutau numai referitor la : SIMPTOME.... si etc...Gata , ma opresc aici ....ca voi avea scapari si nu vreau sa se inceapa iar discutia.....Sunt si eu un sufletel pe acest forum si , cu intarziere v-am spus si eu umila mea parere Va pupacesc pe TOATE ...aspirante , burtici , mamici
Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.
- gargarita
- Moderator
giorgi
- Almi Ingerash
- Addicted member
georgi` pupacesc "sufletelul de pe acest forum" (beata beata da` tin minte )
??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end. ??? ..::: Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV :::.. ..::: Erika-Maria (10.02.2020) natural :::..
- mikado
- Platinum member
.
- Almi Ingerash
- Addicted member
- madutumic
- Sr. member
- Inregistrat: 2009-12-21
rain bine ai revenit si sarcina usoara sa ia in continuare fetele am inteles ce e cu asta deja simt cum corabiile se scufunda iar de unde mai am si porcaria asta?m-am saturat se poate ca din cauza florei si a acestei porcarii sa nu fi ramas sau e ceva care nu pune pidici in implantatea unei sarcini ci doar in mentinerea ei ca si E coli............fetele multe boli mai avem eu m-am acrit de 8 luni de tratamente ,boli si alte porcarii spar macar maine urocultura sa vina bine si PAP miercuri dupa masa si dr asta nou la care merg sa imi dea ceva vesti mai bune daca poate cineva sa ma ajute cu mai multe relatii de porcaria asta care mi-a iesit raman datoare cu o cafea am net slab si dureaza 10 ani sa deschid o pagina aici ca sunt inca la parintii mei si am internet mobil si nu merge 3G ci un amarat de E+ aaaaaa si mai am o intrebare daca ne protejam luna asta si nu facem bebe as putea sa fac verificarea de trompe dupa ovulatie ca presupun ca voi primi alt tratament desi eu acum fac tratament si mai am 6 zile din el cu ovule cu antibiotic in ele si alte ovule care refac flora si alte chestii din astea am nimerit si rau ca medici multi sunt in concediu acum dar cu putina rabdare poate reusesc si eu pana nu o sa fac depresie va pup si va multumesc de informatiile date
impreuna cu ingerasul TEODOR IOAN 27.06.2011
- smart lady
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-10-21
Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +
Subiect inchis
Pagini: 1 2 3 4 5 6 … 158
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|