homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-31-45

#837 2010-08-05 11:52:08

tasha2007
Full member
De la: iasi
Inregistrat: 2009-04-07

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-31

Salutare.
Ce distractie aici pe forum ieri.V-am citit cam pe jumatate si am ras cu lacrimi;faza cu foitele si cu nenea ala care-si albea dintii,super.
Am fost azi la o eco pt ca ieri seara, stand in pat la orizontala, am simtit in partea dreapta jos o umflatura si plus cu ce-am visat acu 2 nopti,ceva naspa legat de bebe,am zis ca mai bine merg la un control ca sa ma linistesc.Si bebe e bine si cred ca, asa cum de fapt presimteam, mai fac un baiat.Dr a spus ca nu e f sigur,ca mai tarziu putin se va vedea mai bine sexul dar ca parca ar fi vazut ceva intre picioare.Voua la cate saptamani v-au spus daca e fata sau baiat?Eu am 14 sapt.
Si acu sa va zic un banc,nu stiu cat farmec va avea asa,citit,dar vi-l spun ca mie mi-a placut f mult:
Maria urma sa se casatoreasca si se duce la mama-sa pt ultimele sfaturi
-Mama,ce sa fac ca sa i se para lui Ion in noaptea nuntii ca sunt mai stramta?
-Pai, maica,iti bagi un arc in p...
Zis si facut.Si in noaptea nuntii,da-i si da-i si la un moment dat se aude,zbarrrr.
Ion,speriat:Ce fu asta Mario?
-Pasarea virginitatii Ioane.
-Aoleu,pai zbura cu coaiele mele!
Va pup.Sa aveti o zi frumoasa.
Merg sa va mai citesc.

#838 2010-08-05 11:56:59

Chrys
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

Tasha rotfl
o zi frumoasa si tie!!!! puss

Nimic nu se termina pana in momentul in care te opresti sa mai incerci...

#839 2010-08-05 12:05:53

mylacik
Hero member
De la: Slovacia
Inregistrat: 2010-06-30

tasha rotfl2 tare .. O zi buna si tie! puss

http://www.fertilityfriend.com/home/Mylacik
21.05.2011 Mamica fericita de puiut Fabian !! hjarta hjarta Iti multumesc Doamne pentru minune !
bebe avem 3 anisori hjarta hjarta

#840 2010-08-05 12:10:57

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

gagicile din bucuresti, aveti chef de o intalneala? duminica pe la pranz o sa fie, inca nu stiu exact ora si unde. o sa revin cu detalii. vor veni si mamici si burtici.

#841 2010-08-05 12:15:54

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

gargarita a scris:

gagicile din bucuresti, aveti chef de o intalneala? duminica pe la pranz o sa fie, inca nu stiu exact ora si unde. o sa revin cu detalii. vor veni si mamici si burtici.

grater  grater  grater  grater  eu maine plec in Bucovina...si ma intorc duminica seara... supa

Tasha  rotfl , o zi buna si tie!!

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-08-05 12:16:20)

.

Publicitate

loading...

#842 2010-08-05 12:18:30

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

Hello gagici intarziate puss

rotfl Tasha

Manu acum eu nu zic ca poate ai si tu asta cu coagularea, Doamne fereste, dar mai bine sa-ti iei masuri de precautie. Adica poate nici la mine nu rezulta pb astea cu coagularea, dar norocul meu a fost ca doc i s-a parut cam mare sarcina sa se opreasca din evolutie din cauze cromozomiale si in ultimul timp tot mai multe fete venisera cu astfel de pb. Si intai si intai mi-a dat sa fac analize genetice (dupa cele legate de secretie, pap, culturi de col , urea, myco si clamydia) care spre uimirea mea mi-au aratat ca as avea 2 frumuseti de mutatii genetice care-mi dau pedispozitie la trombofilie in sarcina( adica un fel de bariere printre care sangele meu circula mai greu sau trombi pe vene , bleahhh ). Eu am facut doar 3 dintre mutatii, dar ele sunt cu mult mai multe , dar odata ce am 2 deja, din care una un pic mai complicata, e foarte clar ca o sa ma injectez in vena pe parcursul sarcinii , si nu mai era nevoie explicita sa ma mai caut si de alte lighioane (asta am scos-o de la mine big_smile) . Dar, pana la urma nimeni nu poate sa spuna cu siguranta ca asta a fost cauza pierderii sarcinii. Totusi indiferent cum ar fii, eu nu ma mai risc data viitoare fara droguri lol . Oricum eu mi-am cautat si singura nod in papura, ca stii tu ce-si face omu' cu mana lui lucru manual se numeste big_smile, prin prisma faptului ca anticonceptionalele pe care le-am luat eu de capul meu cativa ani mi-au facut in primul rand rau ca hormonii pe care ii contin coaguleaza sangele si pe deasupra tigarile astea idioate pe care le tot trag, iesi-mi-ar pe nas sad au contribuit si ele la declansarea mutatiilor.
Si eu am ramas uimita ca in afara sarcinii , hemograma a iesit aproape suspect de [perfecta, ceea ce inseamna ca pt mine una sangele nu face nazuri; devine fitzos si puturos cand suntem mai multi in corp.
Eu nu stiu cu ce ai putea incepe sa iesi mai ieftin , poate cu coagulograma completa, dar nu stiu cat este de relevanta, dat fiind faptul ca mutatiile dobandite genetic se activeaza de regula numai in sarcina. Poate ar merita sa faci si tu, dar asta decizi cu doc tau. goodluck
Eu poate am devenit paranoica(  si odata cu mine si Printe lol )  in privinta problemei asteia, dra sa stii ca amerita sa investighezi mai ales ca f multi doc se vaita ca datorita stilului de viata in ultimul timp fff multe femei au aceasta pb fara sa stie de ea.

HAi ca m-am intins ca placinta, dar trebuia sa-mi iau revansa ca am avut treaba in ultima ora big_smile

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#843 2010-08-05 12:19:30

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

wave

pupici tuturor! puss

aseara am tot incercat sa las un mesaj dar vad ca nu s-a postat ... am avut probleme cu internetul.. bang asa ca reiau:

uitasem sa raspund lui geo si lui pass cand am postat ultimul mesaj:

bunea georgeta a scris:

rruxxy  wink

Almi , ma vezi?? retas tu porti chiloti pe tine?? big_smile

da mitzi, te vad lol port sa nu inghete duduna rodnar

passenger a scris:

aaahaa, a aparut almi!!!!!! chiar cand compuneam mesajul lol
hehe! bine-ai revenit, sper sa nu mai fugi! puss x 1000

pupici 4u si bebe kram x 1000...000
si eu sper sa nu mai fiu nevoita sa fug smile

si acum...

gargarita a scris:

Almi, sa-ti fie de bine balaceala si plimbare placuta  puss

multumesc gargaritzu` puss

danutza2783 a scris:

Buna Almi puss

Musafirii sunt tot timpul bine veniti big_smile
Sinugura problema anul asta aici, pana acum, e ca apa e rece rece supa Am bagat picioarele doar si m-am congelat.A fost o vreme mai rece decat normalul si asta e.
Dar eu sunt in zona de nord, in sud, unde ma mut peste cateva saptamani happy , e mai cald

Oricum oceanul e rece dar pe astia vad ca nu-i deranjeaza chicot

atunci astept sa te muti si vin la anu` chicot puss

Chrys a scris:

Almi ce frumos....sa-ti fie de bine balaceala smile...doamne ce as mai vrea si eu...
Sa ai distractie maxima in continuare puss

multumesc chrysu` par

mikado a scris:

Almi , tu esti in poza  tongue

as vrea eu sa fiu slabutza asa rotfl

danutza2783 a scris:

Almi plimbare placuta

puss

passenger a scris:

almi, sa-ti fie de bine, si noi astea de prin Buc. si apropiere ne balacim, dar in propria transpiratie   lol

ms pass big_smile hai maaaaa pai cum asa? kiar asa cald este?? sad

cocof a scris:

Almi, sa-ti fie de bine balaceala.....vreau si euuuuuu    grater  grater  grater  grater  grater  grater  ..
Eu tocmai m-am balacit la ...dus, m-am despadurit singura  si ..signof10 ...m-am hotarat sa nu vad rezultatul in oglinda, sa nu ma sperii, mai trag acum o epilare mica si gata, sunt pregatita pentru controlul de maine...

am facut si pt tine baitza in mare chicot
multa bafta la doctor goodluck

rruxxy a scris:

Almi, sa-ti fie de bine balaceala. Si eu am alunite si tot una mare pe spate dar nu am acoperit-o niciodata....sper sa nu fie probleme.

ms puss
nici eu nu acopeream alunita pana acum.. dar fina mea (asistenta) mi-a sugerat pana ajung la medic din nou sa o acopar pentru ca pare umflata.. si decat sa risc am preferat sa o acopar.. nu ma deranjaza big_smile

nerama a scris:

almi puss puss ce faci? pe unde umbli?

pe unde pot si eu... au venit cumnatul si cumnata in tara si hoinarim cu ei.. cosmin a aflat ca pleaca dupa 1 septembrie deci avem timp si de munte dupa ce pleaca cumnatul pe 16 chicot

nerama a scris:

sa va povestesc ce am patit in drum spre mare: la curba de la intrare in Medgidia ne-a oprit politia, noi pe masina avem folie doar ca cea de pe fata nu e autorizata... eu la drum lung ma balonez la burta de numa... cand am vazut ca vor sa-i dea la al meu 540 de lei amenda pentru folie, ma dau jos din masina, umflu burta si mai tare decat era si... par ca o gravida in 25 de saptamani rotfl2 intreb de unde pot sa iau o apa ca nu mai avem in masina... se uita politaii la mine, se uita unu la altul si ii zic la al meu sa dea folia de pe partea lui din fata folia jos si ii dau doar o amenda de 60 de lei pentru centura rotfl2
a doua zi dupa ce ne-am cazat, in curte apare o masina de cluj, vad ca soferul tot freaca pe geamuri, ba cu spirt, ba cu acetona... ii zic moshului meu sa se duca sa il intrebe pe baiat ca sigur l-au oprit si pe el si l-au pus sa dea folia jos... s-a dus si ce a aflat: l-au oprit la aceeasi curba, l-au pus sa dea folia jos de pe ambele geamuri din fata si i-au dat si 540 de lei amenda... prin urmare e un avantaj ca am bitamai burta rotfl2 rotfl2 si pe deasupra mai aveam si o rochita mulata pe mine chicot care o scotea si mai tare in evidenta rotfl2 rotfl2

neruca rotfl2 mie mi-ai pove` live dar acum citind mi-am adus aminte cum ai povestit si m-a bufnit rasul rau! rotfl2

nerama a scris:

cand va zic ca-s cat casa poporului sa ma credeti chicot

"te uiti dupa o chestia mare, grasa si albastra.. aia-s eu" butter te caftesc ! sa nu te mai aud cu asa ceva cu atat mai putin ca esti cat casa poporului neutral esti bine asa cum esti si te prinde bine ... kram

mikado a scris:

ar trebui:dimineata sa mancam ca un rege, la amiaza ca un print, si seara ca un sclav ...mie nu-mi iese... chicot

mie vad ca incepe sa-mi iasa.. si sa se vada si la cantar big_smile

am scris si pentru zilele trecute rotfl2
merg sa pap smile o zi frumoasa va doresc kram

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2010-08-05 12:20:41)

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#844 2010-08-05 12:20:24

gargarita
Moderator

intalneala o sa fie in Sun Plazza- zona P-ta Sudului, in jur de ora 13.00

imi pare rau mika  sad

haideti fetelor, ne mai cunoastem si noi  happy  happy  happy

#845 2010-08-05 12:34:48

manu2007
Sr. member
Inregistrat: 2007-12-18

Multumesc Smart    puss

"Viata nu inseamna sa astepti ca furtunile sa treaca, ci sa inveti sa dansezi in ploaie"
mamica de buburuza din 19.10.2012 hjarta
gravida hjarta hjarta 21+ rugaciune

#846 2010-08-05 12:35:57

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

pup fetele!!!!!!!!  puss  par

almi, nu este cald, este IAD. nu este aer de respirat, daca ies pe geam ametesc imediat, afara nu ies decat seara tarziu cand parca -parca mai adie vantul. e cumplit!  sad

garga, eu nu vin la intalneala. nu am bani sa vin in Buc. decat strict pentru ecografii.
sa va distrati!!!  wink

#847 2010-08-05 12:39:01

smart lady
Addicted member

Manu, Pass puss

Garga ce va invidiez big_smile

#848 2010-08-05 12:41:52

Chrys
Sr. member

Pup si eu fetele care au intrat mai tarziu puss
Vai...ce-as veni si eu sa va cunosc....dar nu cred ca am cu ce sa vin sad

#849 2010-08-05 12:46:00

danutza2783
Full member
De la: Suceava
Inregistrat: 2010-04-19

Neata cascat 
puss  puss toate fetele
Merg sa citesc din urma coffestudiu

#850 2010-08-05 12:51:34

mikado
Platinum member
Inregistrat: 2010-01-29

Almi, Pass, Danutza , neata somnoroaselor ! puss  par

Gargaritu, intalneala placuta...sa faceti poze, macar s ava vedem si noi daca tot nu ajugem  smile

Smart, te trezisi bre...sau fuse prea amara cafeau...erai datoare cu niste poze cu focicele  tongue

.

#851 2010-08-05 12:52:30

Chrys
Sr. member

Neata Danutza puss , Almi puss , Pass puss

#852 2010-08-05 12:53:49

gargarita
Moderator

multumim, mika. o sa facem poze smile

#853 2010-08-05 13:03:50

smart lady
Addicted member

Hello danutza puss

Mika asa este m-ai prins lol . Am uitat de poze, dar nici n-am stat ieri acasa : fugi la deintist, treci la nepoata, impaca nepoata ca mereu plange cand plec, desi are 6 ani , fugi la sora si instaleaza-i windowsul (bine al meu, nu eu) , fugi la fini sa discutam o treaba... Si asta in intervalul 4.30- 10.30 . Aseara am fost rupti de oboseala amandoi, planuisem neste treburi dar ne-am culcat dos in dos lol .
Azi am program de gatit si facut curat ca e dezastru la mine acasa sad

Nu stiu cum o fi la voi, dar eu percep cele 24 ore ca fiind cu mult mai putine, nu-mi mai ajung orele nici de somn nici de nimic  spranceana

Ce-i aici cu cumintenia asta??  punish

Hai s-o ardem pe-o bere ca si-asa n-am mai beut demult   storstark  storstark  storstark
fac eu cinste  rodnar

Ultima oara a fost editat de smart lady (2010-08-05 13:06:10)

#854 2010-08-05 13:07:44

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

garga, nu ti-e frica sa iesi pe canicula asta cu autobuzele pana in Buc.?  neutral  eu acum ar trebui sa merg la coafor, care e la 15 min de mers pe jos, dar aman pt alta zi.

mika, eu somnoroasa?  big_smile  sunt treaza de dim devreme, dar abia acum prind loc la PC sa intru sa va scriu  big_smile

Ultima oara a fost editat de passenger (2010-08-05 13:08:10)

#855 2010-08-05 13:17:00

Chrys
Sr. member

Chiar ca mare liniste azi pe aici....Am scos parleala ieri....

Smartuc...daca tot esti asa vrednicuta si cu chef de munca nu treci si pe la mine??? Hai ca nici nu esti departe si sa nu-ti iesi din mana,ca pe mine ma doare lenea care o am big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.