Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-31-45
- tasha2007
- Full member
- De la: iasi
- Inregistrat: 2009-04-07
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-31
Salutare. Ce distractie aici pe forum ieri.V-am citit cam pe jumatate si am ras cu lacrimi;faza cu foitele si cu nenea ala care-si albea dintii,super. Am fost azi la o eco pt ca ieri seara, stand in pat la orizontala, am simtit in partea dreapta jos o umflatura si plus cu ce-am visat acu 2 nopti,ceva naspa legat de bebe,am zis ca mai bine merg la un control ca sa ma linistesc.Si bebe e bine si cred ca, asa cum de fapt presimteam, mai fac un baiat.Dr a spus ca nu e f sigur,ca mai tarziu putin se va vedea mai bine sexul dar ca parca ar fi vazut ceva intre picioare.Voua la cate saptamani v-au spus daca e fata sau baiat?Eu am 14 sapt. Si acu sa va zic un banc,nu stiu cat farmec va avea asa,citit,dar vi-l spun ca mie mi-a placut f mult: Maria urma sa se casatoreasca si se duce la mama-sa pt ultimele sfaturi -Mama,ce sa fac ca sa i se para lui Ion in noaptea nuntii ca sunt mai stramta? -Pai, maica,iti bagi un arc in p... Zis si facut.Si in noaptea nuntii,da-i si da-i si la un moment dat se aude,zbarrrr. Ion,speriat:Ce fu asta Mario? -Pasarea virginitatii Ioane. -Aoleu,pai zbura cu coaiele mele! Va pup.Sa aveti o zi frumoasa. Merg sa va mai citesc.
- Chrys
- Sr. member
- Inregistrat: 2010-04-22
Tasha o zi frumoasa si tie!!!!
Nimic nu se termina pana in momentul in care te opresti sa mai incerci...
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
gagicile din bucuresti, aveti chef de o intalneala? duminica pe la pranz o sa fie, inca nu stiu exact ora si unde. o sa revin cu detalii. vor veni si mamici si burtici.
- mikado
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2010-01-29
.
- smart lady
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-10-21
Hello gagici intarziate
Tasha
Manu acum eu nu zic ca poate ai si tu asta cu coagularea, Doamne fereste, dar mai bine sa-ti iei masuri de precautie. Adica poate nici la mine nu rezulta pb astea cu coagularea, dar norocul meu a fost ca doc i s-a parut cam mare sarcina sa se opreasca din evolutie din cauze cromozomiale si in ultimul timp tot mai multe fete venisera cu astfel de pb. Si intai si intai mi-a dat sa fac analize genetice (dupa cele legate de secretie, pap, culturi de col , urea, myco si clamydia) care spre uimirea mea mi-au aratat ca as avea 2 frumuseti de mutatii genetice care-mi dau pedispozitie la trombofilie in sarcina( adica un fel de bariere printre care sangele meu circula mai greu sau trombi pe vene , bleahhh ). Eu am facut doar 3 dintre mutatii, dar ele sunt cu mult mai multe , dar odata ce am 2 deja, din care una un pic mai complicata, e foarte clar ca o sa ma injectez in vena pe parcursul sarcinii , si nu mai era nevoie explicita sa ma mai caut si de alte lighioane (asta am scos-o de la mine ) . Dar, pana la urma nimeni nu poate sa spuna cu siguranta ca asta a fost cauza pierderii sarcinii. Totusi indiferent cum ar fii, eu nu ma mai risc data viitoare fara droguri . Oricum eu mi-am cautat si singura nod in papura, ca stii tu ce-si face omu' cu mana lui lucru manual se numeste , prin prisma faptului ca anticonceptionalele pe care le-am luat eu de capul meu cativa ani mi-au facut in primul rand rau ca hormonii pe care ii contin coaguleaza sangele si pe deasupra tigarile astea idioate pe care le tot trag, iesi-mi-ar pe nas au contribuit si ele la declansarea mutatiilor. Si eu am ramas uimita ca in afara sarcinii , hemograma a iesit aproape suspect de [perfecta, ceea ce inseamna ca pt mine una sangele nu face nazuri; devine fitzos si puturos cand suntem mai multi in corp. Eu nu stiu cu ce ai putea incepe sa iesi mai ieftin , poate cu coagulograma completa, dar nu stiu cat este de relevanta, dat fiind faptul ca mutatiile dobandite genetic se activeaza de regula numai in sarcina. Poate ar merita sa faci si tu, dar asta decizi cu doc tau. Eu poate am devenit paranoica( si odata cu mine si Printe ) in privinta problemei asteia, dra sa stii ca amerita sa investighezi mai ales ca f multi doc se vaita ca datorita stilului de viata in ultimul timp fff multe femei au aceasta pb fara sa stie de ea.
HAi ca m-am intins ca placinta, dar trebuia sa-mi iau revansa ca am avut treaba in ultima ora
Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +
- Almi Ingerash
- Addicted member
- De la: capătul țării..
- Inregistrat: 2009-06-15
pupici tuturor!
aseara am tot incercat sa las un mesaj dar vad ca nu s-a postat ... am avut probleme cu internetul.. asa ca reiau:
uitasem sa raspund lui geo si lui pass cand am postat ultimul mesaj:
da mitzi, te vad port sa nu inghete duduna
passenger a scris:aaahaa, a aparut almi!!!!!! chiar cand compuneam mesajul hehe! bine-ai revenit, sper sa nu mai fugi! x 1000
pupici 4u si bebe x 1000...000 si eu sper sa nu mai fiu nevoita sa fug
si acum...
gargarita a scris:Almi, sa-ti fie de bine balaceala si plimbare placuta
multumesc gargaritzu`
atunci astept sa te muti si vin la anu`
Chrys a scris:Almi ce frumos....sa-ti fie de bine balaceala ...doamne ce as mai vrea si eu... Sa ai distractie maxima in continuare
multumesc chrysu`
mikado a scris:Almi , tu esti in poza
as vrea eu sa fiu slabutza asa
danutza2783 a scris:Almi plimbare placuta
passenger a scris:almi, sa-ti fie de bine, si noi astea de prin Buc. si apropiere ne balacim, dar in propria transpiratie
ms pass hai maaaaa pai cum asa? kiar asa cald este??
am facut si pt tine baitza in mare multa bafta la doctor
rruxxy a scris:Almi, sa-ti fie de bine balaceala. Si eu am alunite si tot una mare pe spate dar nu am acoperit-o niciodata....sper sa nu fie probleme.
ms nici eu nu acopeream alunita pana acum.. dar fina mea (asistenta) mi-a sugerat pana ajung la medic din nou sa o acopar pentru ca pare umflata.. si decat sa risc am preferat sa o acopar.. nu ma deranjaza
nerama a scris:almi ce faci? pe unde umbli?
pe unde pot si eu... au venit cumnatul si cumnata in tara si hoinarim cu ei.. cosmin a aflat ca pleaca dupa 1 septembrie deci avem timp si de munte dupa ce pleaca cumnatul pe 16
neruca mie mi-ai pove` live dar acum citind mi-am adus aminte cum ai povestit si m-a bufnit rasul rau!
nerama a scris:cand va zic ca-s cat casa poporului sa ma credeti
"te uiti dupa o chestia mare, grasa si albastra.. aia-s eu" te caftesc ! sa nu te mai aud cu asa ceva cu atat mai putin ca esti cat casa poporului esti bine asa cum esti si te prinde bine ...
mikado a scris:ar trebui:dimineata sa mancam ca un rege, la amiaza ca un print, si seara ca un sclav ...mie nu-mi iese...
mie vad ca incepe sa-mi iasa.. si sa se vada si la cantar
am scris si pentru zilele trecute merg sa pap o zi frumoasa va doresc
Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2010-08-05 12:20:41)
??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end. ??? ..::: Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV :::.. ..::: Erika-Maria (10.02.2020) natural :::..
- gargarita
- Moderator
- manu2007
- Sr. member
- Inregistrat: 2007-12-18
Multumesc Smart
- passenger
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-16
- smart lady
- Addicted member
Manu, Pass
Garga ce va invidiez
- Chrys
- Sr. member
Pup si eu fetele care au intrat mai tarziu Vai...ce-as veni si eu sa va cunosc....dar nu cred ca am cu ce sa vin
- danutza2783
- Full member
- De la: Suceava
- Inregistrat: 2010-04-19
- mikado
- Platinum member
- Inregistrat: 2010-01-29
.
- Chrys
- Sr. member
- gargarita
- Moderator
multumim, mika. o sa facem poze
- smart lady
- Addicted member
Hello danutza
Mika asa este m-ai prins . Am uitat de poze, dar nici n-am stat ieri acasa : fugi la deintist, treci la nepoata, impaca nepoata ca mereu plange cand plec, desi are 6 ani , fugi la sora si instaleaza-i windowsul (bine al meu, nu eu) , fugi la fini sa discutam o treaba... Si asta in intervalul 4.30- 10.30 . Aseara am fost rupti de oboseala amandoi, planuisem neste treburi dar ne-am culcat dos in dos . Azi am program de gatit si facut curat ca e dezastru la mine acasa
Nu stiu cum o fi la voi, dar eu percep cele 24 ore ca fiind cu mult mai putine, nu-mi mai ajung orele nici de somn nici de nimic
Ce-i aici cu cumintenia asta??
Hai s-o ardem pe-o bere ca si-asa n-am mai beut demult fac eu cinste
Ultima oara a fost editat de smart lady (2010-08-05 13:06:10)
- Chrys
- Sr. member
Chiar ca mare liniste azi pe aici....Am scos parleala ieri....
Smartuc...daca tot esti asa vrednicuta si cu chef de munca nu treci si pe la mine??? Hai ca nici nu esti departe si sa nu-ti iesi din mana,ca pe mine ma doare lenea care o am
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|