homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-31-7

#115 2010-08-02 22:20:16

vrabiutza
Sr. member
Inregistrat: 2010-07-20

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-31

Lady, team intrebat dc esti olteanca, normal pt perf simplu.Ma bucur!Si eu st olteanca, dar horoscopul(sa nu zic,:ceasul rau, pisica neagra, k asta ziceam acum 2 ani) m-a trimis in Ardeal si toti imi zic alteanca, dar eu ma mandresc, k am dem k oltenii sunt mai destepti, mai harnici si mai prietenosi(si modesti, sa nu uitam)te pup!Sa nu va suparati celelate, dar glumeam!Cert este ,k eu am avut grija sa nu ma fac de rusine printre straini si am demonstrat k ma pot descurca prin straini, drept dovada, am o poziotie sociala buna si am multi prieteni si cunhostine care ma simpatizeaza si ma apreciaza!dar in Oltenia nu ma mai intorc, k aici e casa mea acum si e f bine!

rugaciune Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe...
" Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."

#116 2010-08-02 22:21:22

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

bunea georgeta a scris:

rruxxy , noapte buna puss

par

offtopic  Am tot zis ca vin la Ploiesti dar nu am ajuns. Eram hotarata sa vin saptamana asta dar vad ca se anunta calduri mari si in apartamentul in care am stat nu e aer conditionat si e la etajul 5 si nu vreau sa-l chinui pe Vlad. Cand se mai racoreste sper sa dau o fuga de vreo 3 zile smile

Ultima oara a fost editat de rruxxy (2010-08-02 22:23:18)

#117 2010-08-02 22:25:15

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Almi vezi ca incepi sa jignesti si nu ne tragem de sireturi!!!!
Te-as ruga sa iti vezi lungul nasului indiferent la cine te referi!!!

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

#118 2010-08-02 22:25:41

vrabiutza
Sr. member

"te-am" sa nu ma fac de rusine, dar nu am prin bine tasta, de la viteza si unghii!
Noapte buna, rruxxy!
Micado,incerc sa fiu relaxata si optimista,k destul am suferit cand am pierdut prima sarcina!Dar ,dc ar fi sa fiu gravi, nu ar avea nimic usoarele dureri de burtica, nu?Test nu vreau sa fac acum1Am rabdare  inca 4 zile,dc nu vine... intre timp, sper sa nu!O sa vad eu si va tin la curent!

rugaciune Doamne, ai grijă de ingerașii nostri și dă-ne nouă forță să mergem mai departe...
" Dumnezeu permite cu adevărat să se întâmple lucruri rele, dar numai pentru a scoate din acestea un bine și mai mare."

#119 2010-08-02 22:26:51

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

mirik a scris:

ti-am scris numele si nu mi-am dat seama?? wow unde pe cine am jignit?? spranceana poate ca m-am simtit si eu jignita si am raspuns ca atare.. forgetit

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2010-08-02 22:27:29)

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

Publicitate

loading...

#120 2010-08-02 22:27:40

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

Draga mea Almi,
Ma rog, nu stiu cine o fi pupincurist pe forum, nu miros funduri sa-mi dau seama care a fost spalata si care nu. Vad ca asta faci tu. Te si cred ca lipsa de ocupatie duce la activitati nu tocmai frumos mirositoare. Nu ai ataea perechi de unghii de facut, cate zile pe saptamana.... Cat despre molestarea pe care zici ca mi-ai administrat-o : ce-i aia? Am facut o observatie pertinenta in ideea ca te voi face sa-ti revi cu picioarele pe pamant si sa nu mai bagi nuiaua printre gard ori de cate ori apare vreo discutie pe forum indiferent intre cine se aprinde. Esti omniprezenta atunci cand cineva pledeaza nemultumit, aratandu-ti indignarea fata de acel subiect pe care, saracuta, tocmai datorita bunului simt cu care ai fost inzestrata, nu ai crezut de cuviinta sa-l abordezi. Daca ai pb de memorie iti dau eu ceva exemple : Dana, Faptul ca Pass nu a reusit sa-ti vada cele 2 liniute , etc.
Asa ca da, pot sa spun ca ma deranjezi prin prisma faptului ca esti asociata mereu scandalului, esti indragostita de el. daca te plictisesti atat de tare, ai putea de ex sa gasesti ceva sa-ti umple timpul , ca un serviciu de pilda. si atunci vom vedea daca iti mai canalizezi energia asta numai spre atacuri la persoana.
Asadar draga mea cu acest ultim mesaj, nu ai reusit decat sa-mi confirmi parerea ca ai deseori mancarimi in partea dorsala daca inchei luna fara sa provoci intr-un fel sau altul vreo discutie.
Aceste fiind spuse, iti doresc tot atat bine cat imi doresti si tu mie smile

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#121 2010-08-02 22:27:49

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

vrabiutza a scris:

"te-am" sa nu ma fac de rusine, dar nu am prin bine tasta, de la viteza si unghii!
Noapte buna, rruxxy!
Micado,incerc sa fiu relaxata si optimista,k destul am suferit cand am pierdut prima sarcina!Dar ,dc ar fi sa fiu gravi, nu ar avea nimic usoarele dureri de burtica, nu?Test nu vreau sa fac acum1Am rabdare  inca 4 zile,dc nu vine... intre timp, sper sa nu!O sa vad eu si va tin la curent!

pai se mai intampla sa ai si dureri de burtica...dar cum ai test + ar fi bine sa mergi la medic, poate e nevoie de tratament de sustinere... goodluck

.

#122 2010-08-02 22:28:22

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

vrabiutza a scris:

Si pe mine m-a invitat Gargarita si ii multumesc pt asta!Dar eu mai mult citesc decat sa scriu...am sentimentul k ma bag si eu in seama asa aiurea.Mi se pare k voi sunteti prietene de-o viata!Eu nu prea ma pricep la calculatoare si la net...oare de cand e fotum-ul acesta?Eu singurul forum pe care il frecventez si deja il urasc e forumul ISJ...sad

nu te bagi in seama aiurea... o sa vezi ca dupa putin timp o sa ai senzatia ca si tu ne cunosti de o viata, ne imprietenim repede  wink
toate ne-am cunoscut pe aici, si unele dintre noi ne-am intalnit apoi si in "realitate" smile

madu, eu ti-am raspuns. ti-am zis ca nu poti face HSG ( sau ca nu e bine sa faci HSG) pana nu ai analizele perfecte.
in general pana in ziua 11 se face ca sa fii sigura ca nu esti insarcinata.

Almi, Smart, incetati va rog...

vrabiuta, cand dai "scrie raspuns", apare o ferestra, deasupra ei sunt emoticonurile pe care le poti insera in text.

rux, noapte buna  puss

#123 2010-08-02 22:29:51

vrabiutza
Sr. member

Fetelor, parca asta era un forumj pt prietenie, nu dusmanie...
Nu face bine proasta dispozitie!Si nu aveti nimic de impartit!Iar sentimentele negative duc la rezultate negative si asta nu e bine!Treb sa gandim pozitiv si sa ne incurajam reciproc!Va rog mult, nu ma dezamagiti, cand abia m-am obisnuit cu voi!

#124 2010-08-02 22:33:14

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

pupici tuturor puss bafta tuturor aspirantelor si viitoarelor mamici!

am jignit (chipurile) si am fost jignita inzecit.. MI-A AJUNS! ma retrag si las loc celorlalte care nu au loc de "samanta mea de scandal"

sa fiti fericite si implinite!

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#125 2010-08-02 22:33:38

smart lady
Addicted member

Ok Garga, eu am terminat ce-am avut de spus, ca tot a fost azi ziua sinceritatii am zis sa spun totul odata

Vrabiutza pai in ultimul timp ma obisnuisem sa nu mai folosesc perf simplu, dar ma mai scap chicot defect genetic, ce sa-i faci? E bine ca ai reusit sa te acomodezi in Ardeal, eu n-as putea pleca de aici

#126 2010-08-02 22:33:44

vrabiutza
Sr. member

Ms, garga!Pai eu scriu jos , unde zice;"scrie mesajul tau si trimite-l" k la scrie raspun imi zice k nu pot da mesaj in mai putin de 15 min si la voi apare imediat!Nu mrea ma pricep eu, dar prind repede!

#127 2010-08-02 22:36:24

smart lady
Addicted member

Eu rareori dau pe scrie raspuns ci folosesc casuta de jos

#128 2010-08-02 22:41:46

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

vrabiuta, nu poti posta la mai putin de 15 min indiferent daca dai "scrie raspuns" sau "mesaj rapid", decat daca a mai scris cineva dupa tine

#129 2010-08-02 22:45:01

smart lady
Addicted member

fetelor, ma bag si eu in pat. Noapte buna tuturor puss

#130 2010-08-02 22:45:16

vrabiutza
Sr. member

Uite, k de data asta merge!Sa va trimit toate iconitele? rotfl Nu ca nu imi plac toate!Iar unele nu se potrivesc.
Ingerasule, fii un ingeras bun, te rugam! kapitulation
Lady,toti oltenii care au curaj sa plece din Oltenia, reusesc in viata!Sunt convinsa k te-ai descurca!Dar , cred k iti e bine acolo si nu treb sa pleci.Eu nu am plecat sa raman,am zis max un an, dar asa a vrut horoscolul! happy
Cred k treb sa va parasesc un picut, k vine sotiorul si sa-i dau si lui sa p[ape!revin! par

#131 2010-08-02 22:52:39

bunea georgeta
Platinum member
De la: Prahova
Inregistrat: 2009-07-12
Site

rruxxy  cand esti in oras astept un semn de la tine. smile

Smart ,Almii ...mai fetelor  puss suntem oameni in toata firea.Discutia a mers prea departe.

Almii , maine vreau sa te vad scriind pe forum kapitulation  kapitulation  kapitulation  termina cu prosteala

Va rog nu ma citati!Ajutati-ma sa nu imi iau ban.Multumesc.

#132 2010-08-02 22:55:20

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

wave
pup toate fetele puss puss puss

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#133 2010-08-02 22:55:21

mirik
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-17

Almi Ingerash a scris:

mirik a scris:

ti-am scris numele si nu mi-am dat seama?? wow unde pe cine am jignit?? spranceana poate ca m-am simtit si eu jignita si am raspuns ca atare.. forgetit

Ma deranjeaza rasp tau indiferent la cine te referi!!!!

Almi Ingerash a scris:

smart lady a scris:

Almi, te rog sa-mi faci si mie un "catar" lol : lasa frumusel samanta de scandal deoparte , da?

nu am samanta de scandal EU big_smile spun si eu ce gandesc ca toata lumea wink

ca daca nu.. ce ai putea sa-mi faci? zau asa.. nu-mi place sa fiu pupincurista pe mess si pe aici sa ma fac ca ploua cum fac alte persoane...  vad ca TU ma cam zgandari si nu vad de ce.. ai ceva personal cu mine spune-o draga mea... nu m-am luat de tine nu ti-am zis nimic.. am cerut o nelamurire cu 2 pagini in urma si vad ca te-am molestat.. cam sari de c*ur in sus vezi k nu prea face bine wink

ma retrag si incerc sa ignor mesajele rautacioase k am alte kestii pe cap... am zis k tac dar vad ca tot se continua ... wave

have a nice & lovely evening ALL OF YOU puss

Greu de inteles unde jignesti nu? dar eu inteleg! Este din prea multa sensibilitate  roll

Si da sunt de acord cu Smart cum naiba se face ca o persoana extrem de sensibila este mereu in toate scandalurile? Nu esti multumita nici daca nu este "bagata in seama suficient" o femeie insarcinata (caz din trecut sa nu mai pomenesc nume cand ai sarit sa sustii cauza) dar nici cand sunt bagate inseama deci cum o dai cum nu o dai bine tot nu este....offf cred ca am eu o problema in a intelege viata  roll

Ultima oara a fost editat de mirik (2010-08-03 00:35:35)

Cea mai fericita mamica!!!
Cea mai frumoasa zi 28-XII-2010

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.