|
Nu esti logat.
Cum sa pari amuzant in fata fetelor-3#39 2010-08-03 13:49:22
Re: cum sa pari amuzant in fata fetelor
scuze daca am parut lezata , nu eram si nu intentionam sa par, ziceam doar ca nu se poate generaliza si chiar am precizat ce fel de femei nu consider sunt din aceeasi rasa cu mine. Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein) Offline #40 2010-08-03 14:23:42
Re: cum sa pari amuzant in fata fetelorMie una nu-mi plac misteriosii, ma enerveaza. Ultima oara a fost editat de ani88 (2010-08-03 16:46:47) I love you. Remember. They cannot take it Offline #41 2010-08-03 18:50:32
Re: cum sa pari amuzant in fata fetelordec?t unul cu simțul umorului dezvoltat și care să spună glume inclusiv c?nd discutăm serios, probleme ce țin de cuplu, mai bine unul mai ursuz dar responsabil, capabil să aibă grijă de el, de familie, să respecte femeia de l?ngă el, nefăc?nd-o mereu să r?dă ca s-o țină l?ngă el. viața nu e mereu numai glume și distracții, umorul ?ți are farmecul lui, dar dozat cu grijă Offline #42 2010-08-03 18:53:40
Re: cum sa pari amuzant in fata fetelorei, nici chiar asa, eu nu as putea sa stau cu cineva lipsit de simtul umorului, oricat de responsabil ar fi Offline #43 2010-08-03 19:10:27
Re: cum sa pari amuzant in fata fetelorpăi heim, după cum spuneam: umorul ?ți are farmecul lui, dar dozat cu grijă. mai ales c?nd e vorba de sensibilitatea unei femei, care de la o banală glumă se poate simți super jignită. autoironia e bună, eu o practic frecvent, dar umorul ?l păstrez pentru acolo unde simt că merge, ?n momentele mai delicate. cu at?t mai mult cu c?t noi c?nd ne certăm, ?nseamnă că e chiar ceva grav și umorul nu și-ar mai avea loc de nici o parte Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|