homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Master sau postliceala asistent farmacie

#1 2010-08-03 16:40:21

andda
New member
Inregistrat: 2007-08-24

master sau postliceala asistent farmacie

Buna, as avea si eu nevoie de cateva sfaturi.
Am terminat facultatea de stiinte economice, acum ma gandesc ce sa aleg mai departe, sa merg sa fac masterul in acelasi domeniu sau sa fac o postliceala de asistent de farmacie.
Ma gandesc ca daca fac masterul practic e tot una cu facultatea daca insa ma apuc de postliceala de asistent de farmacie imi ofera si o alta varianta spre angajare.
Astept pareri si informatii!
Multumesc frumos!

#2 2010-08-03 18:36:16

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

Re: master sau postliceala asistent farmacie

postliceala ..se plateste bine ca asistent de farmacie si se cauta

#3 2010-08-03 18:39:35

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

si eu zic sa optezi tot pt postliceala smile
vorba ta:ai 2 optiuni in cazul alegerii/gasirii unui job wink

#4 2010-08-03 22:48:54

zambarici
New member
Inregistrat: 2008-10-30

daca vrei sa faci masterul ai putea sa il faci pe alt domeniu:spre exemplu daca ai terminat finante banci sa faci master in afaceri internationale.in ceea ce priveste posticeala mereu vor avea intaientate cei care termina facultatea de farmacie si apoi cei care au facut postliceala si pe langa asta ca asistent de farmacie am auzit ca se plateste cam 15 milioane,ca farmacist se plateste ceva mai bine.
acum daca tie imi place si farmacia mult si nu vrei sa pierzi vreo 5 ani facand facultatea de farmacie sa faci postliceala poate fi o altenativa destul de ok.

#5 2010-08-03 23:33:37

Melany1
Banat

zambarici patronii de farmacie angajeaza dpar un farmacist pe tura restu sunt asistenti de farmacie...nu le convine sa angajeze farmacisti ca salariu lor incepe de la 20 si angajeaza 2 sau 3 sa aiba mereu farmacist pe tura ca le cere legea
oricum daca esti assit de farmacie si ramai mai multi ani acolo iti creste salariu

Ultima oara a fost editat de Melany1 (2010-08-03 23:34:31)

Publicitate

loading...

#6 2010-08-04 00:58:59

zambarici
New member
Inregistrat: 2008-10-30

intr-adevar sunt mai multi asistenti de farmacie decat farmacisti.dar daca eu as termina facultatea de farmacie si as fi de acord sa profesez ca asistent de farmacie cu speranta ca la un moment dat poate voi fi promovat,e clar ca voi fi angajata eu si nu cineva care are o calificare doar asistent de farmacie.oricum tinand cont ca ea are deja o facultate pe un anumit domeniu,sa faca si altceva cum ar fi o postliceala ca sa aiba mai multe optiuni in gasirea unui job este ok.

#7 2010-08-04 07:05:51

suzanaj
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

andda a scris:

Buna, as avea si eu nevoie de cateva sfaturi.
Am terminat facultatea de stiinte economice, acum ma gandesc ce sa aleg mai departe, sa merg sa fac masterul in acelasi domeniu sau sa fac o postliceala de asistent de farmacie.
Ma gandesc ca daca fac masterul practic e tot una cu facultatea daca insa ma apuc de postliceala de asistent de farmacie imi ofera si o alta varianta spre angajare.
Astept pareri si informatii!
Multumesc frumos!

sunt in aceeasi situatie ca tine, te-ai interesat de inscrieri la farmacie, sau e doar un gand, eu as vrea si din toamna asta .. poate sti ceva mai multe detalii ca mine

Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein)

#8 2010-08-04 10:35:44

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

eu una as opta pentru niste specializari pe domeniul facultatii...ma gandesc ca nu degeaba ai facut facultatea aia. daca a fost degeaba...sau poate nu iti mai place...poti sa faci orice altceva.

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#9 2010-08-04 12:09:21

andda
New member

suzanaj a scris:

sunt in aceeasi situatie ca tine, te-ai interesat de inscrieri la farmacie, sau e doar un gand, eu as vrea si din toamna asta .. poate sti ceva mai multe detalii ca mine

Da, m-am interesat, la Carol Davila, inscrieri se fac pana pe 2 sept si se da un test dar daca ai studii superioare nu mai dai nici un test intri pe baza de dosar. Scoala costa 2000 lei/an. Ce ma pune insa pe ganduri e ca nu stiu daca pot face  fata si job-ului si scolii.

Cat despre master as merge tot pe domeniul meu dar  imi dau seama ca facultatea am facut-o degeaba, ca daca nu am experienta nu ma baga nimeni in seama, iar masterul daca il fac tot pe economie si tot nu am experienta tot degeaba il fac,  ca iar nu ma baga nimeni in seama pot sa am 5 mii de diplome pe specializarea respectiva, daca nu am experienta egal cu zero.

Ma gandesc ca mi-ar fi mai usor sa fac acum si altceva decat mai tarziu ... si cum am mai spus as avea doua optiuni pt angajare...

Ultima oara a fost editat de andda (2010-08-04 12:10:37)

#10 2010-08-04 12:46:33

suzanaj
Sr. member

eu nu mai vreau alta facultate.. adica doar daca m-as apuca de medicina dar .. eu nu sunt din buc, si nu am faculta de medicina in oras, mi se pare mai interesanta farmacia si am 2 foste colege de liceu si faculta care au facut in paralel cu prima faculta si farmacia, cat despre descurcat cu scoala si servici, nu va fi usor insa asa am facut si in facultatea.. banuiesc ca o sa reusesc si aici. ms de detalii, si aici (resita) e tot in jur de 2000 lei, si stiu ca e  un test, dar asta daca ai faculta nu mai dai test nu stiu daca e valabila, o sa ma interesez saptamana asta. cred ca totusi e mai bine cat suntem tinere  sa facem scoli, si e ff bine sa ai mai multe directii pe care sa te poti baza.u never know ...

Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein)

#11 2010-08-04 12:57:00

andda
New member

eu sunt din GL..este aici facultate de medicina...dar daca te apuci de medicina clar nu mai ai timp de servici...medicina nu o poti invata fara profesor ... fara indrumator.

#12 2010-08-04 14:02:31

Melany1
Banat

andaa eu am o verisoara care a facut Carol Davila in gl pe asistent medical si a plecat cu bursa de vreo 2 ori si acum e in austria lucreaza intr-un spital..este ff multumita.Prima data incepuse fac de litere si a lasat-o..si uite ca ii este mai bine

#13 2010-08-04 16:04:59

alyssa
Full member
De la: puiu acasa
Inregistrat: 2008-01-07

eu sunt asistenta de farmacie  de 6 ani deja,si sunt foarte multumita,imi si place si salariul e ok.postlicealul  de asistenti de farmacie e de 3 ani acum,eu cand l-am facut era doar de 2. eu zic ca merita,e o meserie frumoasa  smile

"Dragostea este spatiul si timpul masurate cu inima"

#14 2010-08-05 08:59:02

andda
New member

alyssa a scris:

eu sunt asistenta de farmacie  de 6 ani deja,si sunt foarte multumita,imi si place si salariul e ok.postlicealul  de asistenti de farmacie e de 3 ani acum,eu cand l-am facut era doar de 2. eu zic ca merita,e o meserie frumoasa  smile

Alyssa poti sa ne spui mai multe despre scoala, examene, flexibilitate. Unde ai facut scoala?

#15 2010-08-05 09:19:01

suzanaj
Sr. member

andda , la mine un oras nu e valabila treaba ca daca ai facultate nu mai dai test, acuma sunt debusolata nu stiu daca sa ma duc la asistent farmacie sau asistent generalist lol

#16 2010-08-05 09:26:23

andda
New member

ce scoala e la tine?...cum se numeste?...nu e tot Carol Davila?
Pai ce iti place mai mult...eu clar nu vreau generalist...m-am gandit si la asta ...dar nu , nu vreau generalist, desi cum spunea cineva mai sus cu generalist poti prinde o bursa pe afara si-ai fugit smile

#17 2010-08-05 09:48:10

suzanaj
Sr. member

nu, la mine este Traian Lalescu . sper ca azi aflu mai multe detalii ,(l-am trimis pe tata, ca eu nu pot pleca de la lucru ) si ma hotarasc unde ma duc. andda tu ai habar de chimie ? nu de alta da eu sunt cam subreda , nu am facut din generala

#18 2010-08-05 10:54:08

andda
New member

Da, asa e, se face chimie multa smile
Insa de asta e scoala ca sa imi pun la punct cunostintele astea si sa invat smile ...adica nu ma tem ca ar fi prea greu ... la mine singura teama e sa pot sa fac fata si cu programul de munca. smile

Da stii si tu , daca vrei poti. smile

#19 2010-08-05 11:37:02

alyssa
Full member
De la: puiu acasa
Inregistrat: 2008-01-07

andda a scris:

alyssa a scris:

Alyssa poti sa ne spui mai multe despre scoala, examene, flexibilitate. Unde ai facut scoala?

scoala e in satu mare,unde am facut eu era privat,se numeste Christiana,atunci cursurile au fost de doi ani,acum din cate am inteles e de trei.cursuri aveam de 3 ori pe saptamana,examene nu erau,erau ca si niste teze cum se dau la liceu,nu stiu cum e in alta parte dar acolo asa era...

"Dragostea este spatiul si timpul masurate cu inima"

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.