homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Un sfat va rog-6

#96 2010-08-05 22:10:34

alex_andra20
New member
Inregistrat: 2010-08-03

Re: un sfat va rog

Ce dezbateri aprinse aici. Alex, sa stii ca si mie imi trecuse prin cap varianta cu drogurile. Stiu ca imaginea generala despre cei care fac chestia asta e una si buna, si ca se presupune ca un om "cu capul pe umeri" n-ar face asa ceva, dar tu spui ca el trece acum printr-o perioada mai dificila, ca isi tot cauta de lucru. De aici e destul de usor sa cazi in tot felul de extreme, cu scuza ca "tre' sa te mai relaxezi". E posibil ca acel prieten sa-l finanteze el pe moment, ca atunci cand n-o sa se mai poata lasa sa il aibe la mana. daca nu e asta, e posibil ca acel amic sa fi vrut intr-adevar ceva de la tine si daca a vazut ca nu ii merge vrea acum doar sa se razbune stricandu-va voua relatia. Eu zic ca te consumi oricum prea mult incercand sa descoperi fel si fel de conspiratii. Cel mai bine il iei de-o parte intr-o zi si ii zici ca daca el vrea o relatie in care doar sa aiba parte de ocazionala tavaleala si de cineva care sa alerge la el cand e bolnavior si suferind, sa-i intre bine in cap ca nu tu esti persoana potrivita, ci sa-si gaseasca o fraiera dispusa sa accepte toate astea. Daca chiar ii pasa si lui de relatie o sa se mai trezeasca la realitate, daca nu, atunci nu mai merita oricum!
azi am stat aproape toata ziua cu el pana acum o jumate de ora si s-a dus cica la amic sa bea ceva si am indoieli sau ma gandesc la faza ca s-a dus sta ce sta si apoi pleaca cu ala spunandu-mi mie cine stie ce...stiu ca sunt nebuna ca gandesc asa dar ce sa fac?simt o neliniste

te iubesc sufletel!

#97 2010-08-05 22:12:02

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

nu stiu ce faci tu dar nu ne mai dam seama ce zici tu si ce zic altii...daca vrei sa te adresezi cuiva da :citeaza: ca sa vedem si noi unde incepe mesajul tau

#98 2010-08-05 22:13:43

alex_andra20
New member

dar n-ai pe cineva cu masina sa te tii dupa el o zi intreaga?...e un efort dar macar te-ai lamurit si stii ce ai de facut pe mai departe
nu! el majoritatea timpului sta acasa are ceva treaba construieste ceva! vrea sa mearga sa lucreze undeva de luni un ciubuc cu amicul lui si inca cineva dar nu e sigura treaba si daca nu o sa mearga cu amicu o sa plece din localitate la un coleg cateva zile sa-l ajute la ceva pe langa casa. mi-as dori sa plece din localitate as fi mult mai linistita! eu cred ca el umbla din cand in cand cu cineva chiar daca neaga asa  simt eu si tare as vrea sa-l descopar

te iubesc sufletel!

#99 2010-08-05 22:14:08

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

eu daca as fi in locul tau as vorbi deschis cu el...cu cartile pe fata...i-as spune ca intr-o relatie se presupune ca sunt 2 oameni...oameni ce isi impartasesc si rele si bune...daca el te da la o parte si imparte mai multe chestii cu prietenul lui decat cu tine atunci probabil nu esti persoana pe care el si-o doreste langa el si atunci tu te dai deoparte...intr-o relatie in care 2 oameni se presupune ca se iubesc nu ar trebui sa existe secrete ci doar intelegere si sustinere...

acum ca sa ai si un as in maneca ai putea sa te tii dupa el un pic sa vezi ce face...sa stii macar cum sa te comporti wink

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#100 2010-08-05 22:14:43

alex_andra20
New member

Jeniffer imi cer scuze sun noua pe forum

te iubesc sufletel!

Publicitate

loading...

#101 2010-08-05 22:15:58

alex_andra20
New member

eu daca as fi in locul tau as vorbi deschis cu el...cu cartile pe fata...i-as spune ca intr-o relatie se presupune ca sunt 2 oameni...oameni ce isi impartasesc si rele si bune...daca el te da la o parte si imparte mai multe chestii cu prietenul lui decat cu tine atunci probabil nu esti persoana pe care el si-o doreste langa el si atunci tu te dai deoparte...intr-o relatie in care 2 oameni se presupune ca se iubesc nu ar trebui sa existe secrete ci doar intelegere si sustinere...

acum ca sa ai si un as in maneca ai putea sa te tii dupa el un pic sa vezi ce face...sa stii macar cum sa te comporti

i-am zis asta de multe ori dar putin ii pasa spune ca aberez etc...nu merge

te iubesc sufletel!

#102 2010-08-05 22:36:30

alex_andra20
New member

ce nasol e sa fi nelinistita sa te uiti mereu la telefon sa vezi daca suna pffuai ce stres ce chin grater

te iubesc sufletel!

#103 2010-08-05 22:37:23

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

cunosc sentimentul lol pe mn asteptarea ma streseaza in orice situatie

#104 2010-08-05 22:39:01

alex_andra20
New member

nu pot sa ma calmez.imi vine sa-l sun dar ma abtin! ce sa fac?grater urasc sentimentul asta starea asta numai pot asa. Simt ca nu e acolo nu stiu de ce dar simt ca nu e acolo

te iubesc sufletel!

#105 2010-08-05 22:39:22

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

mai dar ia nu te mai framanta tu in halul asta si vezi-ti de viata o perioada! nu-l mai cauta, nu te mai duce la el cand e bolnav, iesi si tu in oras cu prietenele si fa pe indiferenta....si daca nu-i convine, spune-i ca nici tie nu-ti convine atitudinea lui si ti s-a acrit! tu te-ai indragostit de baiatul care era inainte si daca el s-a schimbat, tu n-ai de ce sa te chinuiesti cu el.....esti f tanara si cu siguranta poti gasi n tipi mult mai buni ca el wink

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#106 2010-08-05 22:40:18

x_ynna
Addicted member

acolo unde alex?

#107 2010-08-05 22:41:19

alex_andra20
New member

mai dar ia nu te mai framanta tu in halul asta si vezi-ti de viata o perioada! nu-l mai cauta, nu te mai duce la el cand e bolnav, iesi si tu in oras cu prietenele si fa pe indiferenta....si daca nu-i convine, spune-i ca nici tie nu-ti convine atitudinea lui si ti s-a acrit! tu te-ai indragostit de baiatul care era inainte si daca el s-a schimbat, tu n-ai de ce sa te chinuiesti cu el.....esti f tanara si cu siguranta poti gasi n tipi mult mai buni ca el wink

as vrea dar nu pot! ma plimb prin casa ca un titirez:(( i-am dat mesaj ce face dar nu mi-a raspuns ...

te iubesc sufletel!

#108 2010-08-05 22:43:07

alex_andra20
New member

e aici langa noi cam la 2 km de mine o terasa la care merg ei am fost si eu de vreo cateva ori si cred ca de fiecare data cum fac ei de obicei s-o fi dus la ala si o fi plecat la terasa acolo cine stie cu cine! pentru ca mai a facut asa ....nu ma deranjeaza ca pleaca singur sau cu baieti dar macar sa spuna sa ma anunte sa vad ca e bine si ca se gandeste la mine si ca totusi reprezint si eu ceva pentru el

te iubesc sufletel!

#109 2010-08-05 22:43:48

x_ynna
Addicted member

alex...daca vrei sa ne mai citezi...vezi ca ai la mesajul scris de noi, jos in dreapta butonul "citeaza"...foloseste-l cu incredere..asa cum scrii ne e foarte greu sa te citim wink

#110 2010-08-05 22:45:01

alex_andra20
New member

x_ynna a scris:

alex...daca vrei sa ne mai citezi...vezi ca ai la mesajul scris de noi, jos in dreapta butonul "citeaza"...foloseste-l cu incredere..asa cum scrii ne e foarte greu sa te citim wink

gata:x saru;mana:x

te iubesc sufletel!

#111 2010-08-05 22:46:13

x_ynna
Addicted member

asa...perfect!

alex dar el unde ti-a spus ca e?

#112 2010-08-05 22:46:37

alex_andra20
New member

x_ynna a scris:

alex dar el unde ti-a spus ca e?

mi-a zis cand ma adus acasa pe la 9 jumate ca merge la amicul lui care sta chiar langa el sa bea o visinata cu el si cu frasu si ca sta o jumate de ora si merge sa se bage in pat ca se simta rau si ca ma suna cand ajunge acasa. a trecut o ora si ceva dar nu mi-a dat nimic si nici la mesaj nu mi-a rasp!

te iubesc sufletel!

#113 2010-08-05 22:50:56

x_ynna
Addicted member

deci el a zis ca e la terasa aia? ...n-ai cu cine sa mergi pana acolo sa vezi care e treaba?...vad ca nu vrei sa te linistesti deloc...eu as spune ca si fetele...sa il lasi de banii lui...noi asa am face...dar daca nu te poti linisti si asta nu te ajuta urmareste-l si convinge-te...uite in seara asta daca aveai pe cineva sa il urmareasca dupa ce a plecat de la tine te lamureai si gata wink

#114 2010-08-05 22:54:15

alex_andra20
New member

x_ynna a scris:

deci el a zis ca e la terasa aia? ...n-ai cu cine sa mergi pana acolo sa vezi care e treaba?...vad ca nu vrei sa te linistesti deloc...eu as spune ca si fetele...sa il lasi de banii lui...noi asa am face...dar daca nu te poti linisti si asta nu te ajuta urmareste-l si convinge-te...uite in seara asta daca aveai pe cineva sa il urmareasca dupa ce a plecat de la tine te lamureai si gata wink

el mi-a zis ca merge acasa la amic! nu am cu cine sa merg. sa pun pe cineva sa sune sa se dea drept x-ulescu si sa vada daca se aude muzica sau ceva pe fundal...sincer?as vrea sa ma linistesc dar nu pot fierb toata...n-am cu cine sa merg pana acolo sau mai ales sa trimit pe cineva acolo...

te iubesc sufletel!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.