|
Nu esti logat.
Un sfat va rog#1 2010-08-03 20:07:50
un sfat va rogbuna ma numesc alexandra sunt noua pe forum.... si am si eu o problema, sunt cu prietenul meu d un an si ceva!de la un timp simt k se ascunde de mine...din greseala am surprins o discutie pe mes cand el ii spunea unui prieten sa nu zica nimic pe mes ca sa nu vad eu! nu stiu de ce se poarta asa ma simt prost knd are secrete fata d mine nu sunt genu d fata care sa nu inteleaga ceva,intodeauna mi-a placut sa comunice cu mn dar niciodata nu s-a putut pentru ca daca ii spun ceva imi reproseaza ca il cert sau k il controlez eu.dar nu este asa...am incercat sa vb cu el dar se enerveaza si ma lasa sa vb singura. ce as putea face? cum sa ma port?cum sa il fac sa fie comunicativ sa nu se mai ascunda de mine? te iubesc sufletel! Offline #2 2010-08-03 20:18:53
Re: un sfat va rogIl banuiesti de ceva ? Offline #3 2010-08-03 20:20:04
Re: un sfat va rogpai poate prietenii lui stiu ceva ce ea nu ar trebui sa afle. crezi k te inseala? sau te gandesti ca iti ascunde alte lucruri ? I loved you once, I love you still, always had, always will ! Offline #4 2010-08-03 20:22:29
Re: un sfat va rogmi-a zis k ii ceruse un prieten masina si...ma suparam eu si deaia nu a vrut sa aflu eu:( dar nu este adevarat simt ca ma minte l-am intrebat si pe prietenul lui dak stie ceva si a zis ca nu ma intereseaza pe mine. ma simt ca naiba, simt k e mult mai important tipul ala ca mine si e atat de dureros pentru ca el pentru mine e pe primul loc.daca ii zic imi spune ca il stresez si ca aberez dar ce sa fac daca asta simt? te iubesc sufletel! Offline #5 2010-08-03 20:23:38
Re: un sfat va rogsimt ca imi ascunde ceva important, ce sa fac? te iubesc sufletel! Offline Publicitateloading...
#6 2010-08-03 20:28:25
Re: un sfat va rogsi ca ma inseala te iubesc sufletel! Offline #7 2010-08-03 20:30:03
Re: un sfat va rogel imi spune mereu ca nu suporta sa-l controleaze nimeni sa dea raportu la cineva dar eu nu-l controlez vreau doar sa fiu langa el, sal ajut daca are vreo problema sa stim unul de altul dar el intelege cu totul gresit i-am si explicat dar degeaba. te iubesc sufletel! Offline #8 2010-08-03 20:35:13
Re: un sfat va roginainte tot asa era? •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #9 2010-08-03 20:37:46
Re: un sfat va roginainte nu prea era asa imi spunea ce face unde se duce, nu se ascundea de mine nu imi dadea motive sal banui te iubesc sufletel! Offline #10 2010-08-03 20:38:37
Re: un sfat va rogpai e aiurea oricum..adica sigur nu face degeaba asa,mai ales ca il banuiesti ca te inseala sau..a fost tinut prea din scurt de tine si s-a saturat? •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #11 2010-08-03 20:39:03
Re: un sfat va rogcati ani aveti? •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #12 2010-08-03 20:43:38
Re: un sfat va rogeu 18 si el 22 te iubesc sufletel! Offline #13 2010-08-03 21:03:22
Re: un sfat va rogCe mizerie, foarte urat cand se intampla asa. Am trecut si eu prin ceva de genul, nu chiar atat de extrem, da oricum neplacut. Prietenii astia care ii tin lui spatele, ce stii de ei? Ei sunt in relatii? E posibil ca el sa nu te insele, dar baietii la varsta asta (si din pacate si ceva mai tarziu) sunt foarte impresionabili la remarcile amicilor. Daca ei au inceput sa ii bage in cap chestii de genul "ce faci frate, esti sub papuc?" "te-ai insurat?" "tre sa dai raportul la nevasta?" chiar daca tu nu ai intentia de a-l controla si esti doar sincer interesata de viata lui. Din pacate e tricky si varsta. Probabil cu un an in urma i se parea cool sa fie intr-o relatie si sa se dadea cocos in fata prietenilor ca el "si-a tras gagica", acuma a ramas el ala fraier ca nu poate sa vrajeasca zane prin cluburi cot la cot cu "baietii". Important e sa transezi tu situatia cat mai repede, ca altfel ai de pierdut. Parerea mea. Ultima oara a fost editat de deepsleep (2010-08-03 21:04:13) Offline #14 2010-08-03 21:09:30
Re: un sfat va rogdaca e incojurat de prieteni care nu au relatii e clar k este f influentat de ei. am trecut si eu prin asta si nu ai ce sa faci. o sa inteleaga el singur si o sa-si dea singur seama cui ii pasa cu adevarat de el ... I loved you once, I love you still, always had, always will ! Offline #15 2010-08-03 21:29:21
Re: un sfat va roge unu care e cu una d 4 ani in ce sens?doua zile snt impreuna apoi se injura el iese cu altele ea la fel si d multe ori il ia si pe el cu el si...probabil k e cv la mijloc dar nush cum sa fac sa aflu.. te iubesc sufletel! Offline #16 2010-08-03 21:31:20
Re: un sfat va rogpai..fii mai atenta la detalii si daca pleaca cu el sa se vada cu altele..de ce nu ai merge si tu? ca doar nu o sa fii singura fata •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #17 2010-08-03 21:33:32
Re: un sfat va rogasta ii zice mereu ca il tin legat dar nu e asa:(( ca nul las sa plece etc...mie frica sa nu-l pierd si mi-a reprosat de multe ori asta te iubesc sufletel! Offline #18 2010-08-03 21:34:42
Re: un sfat va rogdar cum sa transez?ce sa fac...?? te iubesc sufletel! Offline #19 2010-08-03 21:36:15
Re: un sfat va rogpai incearca sa iesi si tu cu ei,daca tot au prietena sau macar se intalnesc cu fete daca te inseala iti dai seama de cele mai multe ori pentru ca e mai rece cu tine..cateodata se da si de gol cu unele chestii •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|