homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cand medicul greseste!!! Chist si nu anexita!

#1 2010-08-03 20:41:20

nataroman
Full member
De la: Utopia
Inregistrat: 2010-07-08

Cand medicul greseste!!! Chist si nu anexita!

Buna ziua
Am mai deschis topicuri legate de anexita cronica.
De 1 an jumate ma confrunt, dupa spusele unui medic ginecolog in care am avut incredere, de anexita cronica. Culmea ca nu ceda nici la antibiotic si nici la antiinflamatoare. Dar eu incepeam sa ma simt tot mai rau iar medicul imi dadea raspunsuri divagante...ca ar fi cicatrici lasate de anexita, ca nu e caz de antibiotic, sa fac polidin...
In fine, la sfatul medicului de familie, super tipa, am consultat alt medic ginecolog si culmea...nici urma de anexita cronica. Durerile nu erau de acolo si nici ciclurile dereglate ci de la un chist de 4cm. Cum nu a putu sa vada un chist de asa marime?
Mi s-au dat anticonceptionale!
Si culmea este ca am si alte simptome care duc inspre dereglarea hormonala, mi s-a gasit un nodul pe tiroida si m-am ingrasat chiar daca nu am mancat mai mult.
Deci sfatul meu este sa cereti si a doua parere cand aveti o problema, eu m-am invatat minte!
Sanatate la toata lumea!

Nimic nu este intamplator, totul se petrece cu un scop! Dumnezeu este in toate si peste tot!

#2 2010-08-04 10:49:16

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: Cand medicul greseste!!! Chist si nu anexita!

sanatate si tie
si da, ai dreptate, a doua parere nu strica niciodata

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.