|
Nu esti logat.
Pana de idei.... :P#1 2010-08-03 20:56:36
pana de idei.... :PBuna fetelor....vad ca inca supravietuiti caldurii bai...am ramas fara idei.... ziceti-mi cum sa fac sa-l surprind pe pisoiu meu.... nu mai am nicio idee,,,knd a venit la mn data trecuta am incercat pozitii noi...muzica buna....ne-am simtit super....dar vreau sa-l surprind eu cu ceva ca sa-l dea gata....k mereu imi zice ca.." esti o rusinoasa si o pudica..." si sincer chiar nu sunt....hai..uneori poate mai am mom de astea dar,nush dati-mi voi cateva idei.... k de la caldura cred ca mi-au pierit ..... saru'mana fetele mele.... Ultima oara a fost editat de andreutza89.dreaming (2010-08-03 20:58:15) “Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra: Offline #2 2010-08-03 21:08:24
Re: pana de idei.... :PHmmm... pai ca sa iti dam idei noi ar cam trebui sa ne zici ce nu mai e nou pentru voi, ca altfel ne tocim tastaturile degeaba! Offline #3 2010-08-03 21:42:06
Re: pana de idei.... :Ppai....am km incercat km tot ce se putea in materie de pozitii...dar vreau ceva mai ....bun! nu petale de trandafir sau lumanarele...nu e asa de romantic...dar are mom knd kiar e foarte....si tandru nu mai spun... pana mea..nush ce sa va mai zic.... “Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra: Offline #4 2010-08-03 21:43:33
Re: pana de idei.... :PPai incercati putin "teatru" daca intelegi ce vreau sa spun Schimbati locatiile, introduceti putina adrenalina in relatie daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #5 2010-08-03 21:44:31
Re: pana de idei.... :Psexul de calitate ține de atitudine, andreutza. și aici noi nu avem ce să te ?nvățăm pt că e instinctiv. poziția poate să fie și cea a misionarului, dacă ceea ce se petrece ?ntre voi e perceput ca plăcere maximă dată nu numai de penetrare, c?t de atitudinea aceea de e cea mai tare partidă de sex din viața mea și mă dezlănțui ca atare Offline Publicitateloading...
#6 2010-08-03 21:47:50
Re: pana de idei.... :Plocatie: la mn in apartament...vine de la ag ca sa ma vada pe mn care stau in buc....sigura....adrenalina e,ca parca simt cum vine din senin mama la usa si imi cere sa deskid...(mama nu e de acord cu el....niste faze)etc..... sa-mi iau ceva de imbracat super sexy? habar n-am..m-au parasit ideile de tot...poate un masaj erotic....ma gandeam...dar nu sunt sigura...d-asta v-am intreb pe voi..vreau niste pareri “Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra: Offline #7 2010-08-03 21:53:45
Re: pana de idei.... :PAndreutza, prin schimbatul locatiilor ma refeream la bucatarie, baie, balcon daca aveti tupeu si vecini de treaba daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #8 2010-08-03 21:54:48
Re: pana de idei.... :Ppoti sa "spice things up" destul de usor cu varianta cu sms-urile trimise pe parcursul zilei, din categoria "ce ti-as face de te-as prinde". O sa adune ceva tensiune pana ajunge acasa Ultima oara a fost editat de deepsleep (2010-08-03 21:56:28) Offline #9 2010-08-03 22:35:29
Re: pana de idei.... :P pai hai sa va spun...k dupa ce v-am scris voua am stat cu el pe web...siiii.... da....ne-am masturbat si cred ca i-a prins bn sa vada ca pot intr-adevar sa scap de "rusine'.....asta a fost un pas cred eu bun.... “Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra: Offline #10 2010-08-03 22:47:45
Re: pana de idei.... :P
mare adevar ai zis tu aici acum, daca l-as aplica si eu, ce bine ar fi Offline #11 2010-08-04 00:03:55
Re: pana de idei.... :Peu zic asa: cand va vedeti incearca sa il legi de un pat cu niste catuse or smth., fara sa poata sa scape. si incepi sa dai incet, treptat hainele jos de pe tine, astfel incat sa il domini si cand n-o mai putea sta legat ii dai drumul si va dezlantuiti - probat chestia cu pr.mea, m-a dominat misto Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline #12 2010-08-04 10:30:23
Re: pana de idei.... :Pioana, eu ramasesem cu impresia ca cu actualul e totul perfect din punctul asta de vedere. Offline #13 2010-08-04 11:18:23
Re: pana de idei.... :Pnu stiu daca am lasat sa se inteleaga asta, anca, nu cred, poate am zis la inceput ca e mai ok decat cu fostul. si asa e, din multe puncte de vedere, dar mai e mult de lucru la relatia eu cu mine in primul rand, nu numai cu el, de asta am facut referire la ce zicea anabella Offline #14 2010-08-04 11:27:52
Re: pana de idei.... :Panabella, tu cum ai dobandit atitudinea asta? a venit de la sine, ai invatat-o de la un partener sau ti-ai impus sa o ai pana ai reusit? Offline #15 2010-08-04 13:37:31
Re: pana de idei.... :Pam ?nvățat-o ?mpreună, experiment?nd și cunosc?ndu-ne mai bine, pe măsură ce au trecut anii. și a venit mai mult de la sine, odată cu cunoașterea reciprocă, aproape completă. c?nd ești ?ntr-o relație cu vechime, trebuie să o alimentezi mereu, altfel moare ca o plantă ofilită. și ajungi la obișnuință. eu am zis mereu că un cuplu nu supraviețuiește pe viață dacă intră ?n rutină după doar 5 ani. așa că noi doi am făcut tot posibilul să ne ținem viața sexuală, ca și alte părți ale vieții, la cote maxime Offline #16 2010-08-04 13:40:45
Re: pana de idei.... :PCred ca vine de la sine daca ai o comunicare excelenta cu partenerul/a. Nu e ceva ce iti impui dupa parerea mea... Eventual realizezi acest lucru pe parcurs. What's the best thing about a blow job? Ten minutes of silence. http://27.media.tumblr.com/tumblr_lio9k … o1_500.jpg Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|