homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Marie Stopes

#1 2010-08-03 22:04:22

MariaLuiza
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-10-04

Marie Stopes

Asi avea si eu o intrebare referitoare la clinica Marie Stopes. Vreau o consultatie la doamna Dr Silvia Niculescu pentru ca din ce am citit pe forum este o doctorita buna si asi vrea sa stiu daca se fac reduceri pentru elevi si studenti. Consultatia din cate am citit pe siteul clinicii este 80 Ron destul de scump pentru buzunarul meu de eleva. chicot

Daca cunoasteti totusi alte doctorite bune din Bucuresti  und se poate ajunge cu trimitere de la medicul de familie astept propuneri.
Multumesc mult, sincer nu stiu ce m-asi face fara acest forum. hjarta

The world is a camera so please smile!big_smile

#2 2010-08-04 11:00:18

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: Marie Stopes

mergi la "medici ginecologi buni" gasesti acolo informatii despre alti medici ginecologi buni din Bucuresti
mai departe insa, ma tem ca va trebui sa suni la fiecare clinica in parte ca sa aflii daca ofera consult ginecologic pe contract cu casa de asigurari, deci gratuit(in baza trimiterii de la medicul de familie)

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.