|
Nu esti logat.
Anticonceptionale si sarcina#1 2010-08-03 23:50:24
anticonceptionale si sarcinaam si eu o mare neliniste. am luat anticonceptionale novynette dar luna trecuta mi a intarzaiat cm fata de cum il aveam de obicei.de obicei cam in a 4 a zi de pauza.a venit cam in a 6 a .putin, f putin....cat sa zic eu?...dar aveam ob ul patat....in vreo 3 zile....am inceput in ziua a 8 a o noua folie de novynette. luna aceasta nu mi a venit ciclul deloc.azi e deja a 8 a zi...si nimic.nu faptul k ar fi o sarcina ma ingrijoreaza...ci faptul k am luat in continuare o luna novynette. precizez k nu am uitat afara pastile si nu am facut greseli de administrare. poate doar luna trecuta sa fii avut un usor deranjament la stomac vreo 2-3 zile. poate ma lamureste cineva despre ce ar putea fi vorba. voi face maine dim un test de sarcina si imi voi face si o planificare la medic. multumesc pt eventualele raspunsuri. Offline #2 2010-08-04 09:44:44
Re: anticonceptionale si sarcinafa testul, dar daca le-ai luat corect nu esti insarcinata, se mai intampla sa se micsoreze cantitatea sau sa nu-ti vina cand iei AC Ultima oara a fost editat de heimdall (2010-08-04 09:44:55) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|