homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Urgent..ajutati-ma va rog-2

#20 2010-08-06 18:07:36

zzk
New member
Inregistrat: 2010-07-29

Re: urgent..ajutati-ma va rog

heimdall a scris:

bun, s-o luam de la capat
candida e o ciuperca, ea traieste in mod normal in organismul uman, si in anumite conditii se inmulteste
in momentul in care s-a inmultit in mod necontrolat, astfel incat sa-ti provoace simptome, o poate lua si partenerul pe care sexuala (mai ales daca are imunitatea mai slabita)
dar ea nu e o boala cu transmitere exclusiv sexuala, ca sa zic asa, poti face candida calugarita fiind, dar nu poti face in niciun caz gonoree in conditiile astea

clar acum, multumesc frumos! smile

#21 2010-08-06 18:08:55

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

cu placere smile nu stiam cat se intelege

#22 2010-08-06 18:10:26

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

inteleg diferenta intre gardnerella si gonoree sau alte bts-uri,numai ca unii sustin ca aceste infectii ale florei vaginale nu se transmit deloc sexual,dar tratament sa faca ambii parteneri.pe mine asta ma deruta.deci asa cum am mai citit,nu se transmit exclusiv sexual,dar se pot transmite si asa,deci eu ii pot da sotului meu.asta e ideea.ce parere aveti de hpv?credeti ca mai exista vreo metoda de transmitere decat cea pe cale sexuala?prietena mea cea mai buna a aflat ca are hpv acum 2 sapt.ce ziceti?a infectat-o sotul ei sau exista explicatie?

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#23 2010-08-06 18:13:47

heimdall
Diamond member

hpv se transmite sexual
daca nu e una din tulpinile care provoaca negi genitali, infectia e asimptomatica la barbati, el putea s-o aiba de ani de zile

#24 2010-08-06 18:15:44

sonia30
Moderator

de 11 ani sunt ei impreuna.se poate sa aiba de atata timp el?si daca nu sunt negi,cum se mai poate manifesta hpv-ul?

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

Publicitate

loading...

#25 2010-08-06 18:17:34

heimdall
Diamond member

e posibil cred
ea nu si-a facut pana acum niste analize ? desi era nevoie de tipaj hpv ca sa se vada
la femei provoaca rani pe col, care netratate duc pana la cancer de col uterin
cum ziceam, barbatii pot sa nu aiba deloc simptome

#26 2010-08-06 18:20:46

zzk
New member
Inregistrat: 2010-07-29

sonia30 a scris:

inteleg diferenta intre gardnerella si gonoree sau alte bts-uri,numai ca unii sustin ca aceste infectii ale florei vaginale nu se transmit deloc sexual,dar tratament sa faca ambii parteneri.pe mine asta ma deruta.deci asa cum am mai citit,nu se transmit exclusiv sexual,dar se pot transmite si asa,deci eu ii pot da sotului meu.asta e ideea.ce parere aveti de hpv?credeti ca mai exista vreo metoda de transmitere decat cea pe cale sexuala?prietena mea cea mai buna a aflat ca are hpv acum 2 sapt.ce ziceti?a infectat-o sotul ei sau exista explicatie?

eu am inteles asa: daca e ciupercutza care in mod normal exista dar nu deranjeaza, inmultita necontrolat deranjeaza, mai ales daca imunitatea scade in paralel o mai si dai celui cu imunitate mai scazuta (sau se inmulteste ca nebuna atunci cand imunitatea scade). vreau sa sper ca se inmulteste prin diviziune nu prin sex  big_smile adicatelea, o faci pe cont propriu si o imparti cu cei ce te iubesc  big_smile
hpv - eu am citit pe net ca nu se stie 100% daca se mai transmite si pe alte cai (folosire in comun a prosopului, chilotilor etc). cercetatorii cerceteaza  neutral

#27 2010-08-06 18:23:05

sonia30
Moderator

zicea ca trebiu sa mearga sa-si faca genotipul,dar mi se pare ca neglijeaza aceasta problema.a facut papanicolau si secretia.initial i-a iesit candida si tricomonas.acum ,nu.acum i-a iesit hpv.vreun tratament naturist pt gardnerella cunosti?ca alternativa.

#28 2010-08-06 18:41:35

sonia30
Moderator

de ce ne cere sa asteptam 15 min intre mesaje?nu inteleg.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.