|
Nu esti logat.
Draga doctoressa#1 2010-08-04 21:44:33
draga doctoressabuna. ma numesc alina si am si eu o problema. ultimu ciclu normal l-am avut in 30 mai . in 14.06. mi-am facut o analiza de secretie si m-ia iesit ca am rana pe uter. dar s-a intamplat sa fiu insarcinata si in data de 05.07 mi-am facut chiuretaj sangerarea m-a tinut pana 13.07 dupa care in 15.07 am inceput tratamentul cu cervugid. in data de 25, 26, si 27.07 am avut contact sexual din intamplare intr-una din seri nu s-a ferit. intrebarea mea este. ii posibil sa raman insarcinata? azi suntem in 04.08 si nu m-am inbolnavit? va multumesc Offline #2 2010-08-04 23:28:46
Re: draga doctoressanu cred ca trebuie sa iti raspunda doctoressa la intrebarea asta, raspunsul e la indemana oricui. mi se pare - imi cer scuze daca te vei simti jignita, dar asta e adevarul - ca tu ai o problema cu atitudinea fata de propriul corp, propria viata sexuala si inca multe lucruri. este de neconceput sa faci sex neprotejat la nici macar o luna dupa un avort. pur si simplu nu imi dau seama ce logica si ratiune a avut asta, daca a avut vreuna. e incredbil pur si simplu. Ultima oara a fost editat de moksha (2010-08-04 23:29:40) Offline #3 2010-08-05 12:52:41
Re: draga doctoressa
Ce ti-e si cu omul care refuza sa invete din greseli Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani + Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|