homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Balanita micotica,un comar...,help

#1 2010-08-05 01:05:03

lauro_giotto
New member
Inregistrat: 2010-06-05

Balanita micotica,un comar...,help

Buna seara,va scriu pe scurt,acum 4 luni si ceva dupa un contact sexual neprotezat la 3 zile au aparut simptomele,dureri pe uretra,usturimi si urinari dese,m-am dus la urolog,diagnostic uretrita acuta,tratament-ceclodine 500mg,tamsol 1cp/zi,diclofeul 150mg/cp/zi,a fost ok din prima zi,m-am simtit bine,am facut tratamentul 95%,dar la unele urinari mai aveam o usoara mancarime,am fost din nou,mi-a dat un medicamant naturist si metronidazol 4 pe zi,am luat 14 pastile,a fost ok,m-am bucurat,dar,dar..dupa contacte sexuale protejate la dus observam ca preputul se inflameaza si apare o usoara usturime iar in cateva zile a avansat incat ma ustura rau preputul,doar preputul si se vedea inflamat,m-am dus la dermatolog,ma diagnosticat cu balanita micotica,tratament floconazol 150mg,in 2 saptamani am luat 4 pastile de 150mg,in primele zi nu am simtit nimik dar medicul mi-a zis sa am putina rabdare si asa a si fost,usturimile au disparut,si acea roseata incepea sa se retraga,dar acum dupa contact sexual protejat optic se vede preputul inflamat,dar dispare dupa cate ore,inainte nu se comporta asa,dermatologul mi-a zis ca in timp se va rezolva si treaba asta,acum intrebarea mea este,aceasta balanita micotica poate reveni din cauza ca nu m-oi fi vindecat de acel tricomonas si deregleaza flora?dermatologul mi-a zis ca se poate sa fi facut si de le medicamente balanita,voi ce parere avei,vreau sa scap odata pt todeauna de asa ceva.

#2 2010-08-05 01:14:45

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: Balanita micotica,un comar...,help

balanita micotica e provocata de o ciuperca iar trichomonas e un parazit...deci n-are a face...eu spun asa...sa faci tratamentul dat de medic fara niciun fel de contact...protejat/neprotejat sa astepti cateva zile dupa tratament si apoi sa mergi sa iti repeti analizele sa vezi daca mai iese ceva...daca nu te potir eapuca de treaba...mult succes!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#3 2010-08-05 13:13:52

lauro_giotto
New member

Buna,mersy mult de raspuns,dar dupa ultima vizita la acest dermatolog,i-am zis ca ma simt mai bine si imi e teama sa nu mai revina asa ceva,el mi-a zis pt linistea mea sa maiiau 150 mg de fluconazol si gata,daca cumva apar anumite probleme din nou sa vin la el,dar el crede ca nu mai apar,dar ce ma nelinisteste,dupa contact sexual cum am spus,optic cateva ore preputul se vede rosu si putin inflamat,fara sa ma usture ca inainte,iar aceasta inflamatie se retrage in cateva ore,de ce nu se comporta cum eram inainte?adica indiferent cate contacte sexuale aveam nu se vedea asa optic,cumva de la cremele care le-am folosit sa fi devenit momentan cam sensibil sisa se irite?nu-mi explic asa ceva,o ciuperca atat de mica sa de-a asa bataie de cap la niste medici,daca era un cancer de piele ce se mai facea?Vreau sa scap pt todeauna de asa ceva,se poate?dermatologul ma analizat cu o lupa mare atunci,ca nu avea ce secretii sa ia pe lama,ca nu existau si ma analizat cu lupa,si asta a fost diagnosticul,balanita micotica.

#4 2010-08-06 14:16:42

lauro_giotto
New member

Nu mai stie nimeni despre aceasta ciuperca........?!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.