|
Nu esti logat.
Buna!#1 2010-08-05 15:01:53
buna!buna!vroiam si eu sa stiu care este perioada de ovulatie la femeie,cum se calculeaza,cum sa aflu in ce perioada pot avea contact sexual fara a nu fii prea mare riscul unei sarcini? Offline #2 2010-08-05 15:20:05
Re: buna!poti sa iti calculezi aici perioada fertila si sa afli care sunt zilele cu cele mari mari riscuri de a ramane insarcinata, si de asemenea zilele cu riscul cel mai scazut Offline #4 2010-08-19 12:15:42
Re: buna!Buna, am si eu o nelamurire legata de subiectul " cat traiesc spermatozoizii in afara organismului?" Offline #5 2010-08-19 12:17:23
Re: buna!mor instantaneu in toate conditiile descrise de tine.in ciuda impresiei generale spermatozoizii nu sunt niste mici teroristi. Publicitateloading...
#6 2010-08-19 16:07:41
Re: buna!ms mult pentru raspuns, m-am linistit...sunt si foarte paranoica si imi fac diverse scenarii in minte, mai ales ca am citit articole aberante in care se spunea ca spermatozoizii traiesc nu stiu unde si nu stiu cat , ca traiesc pe sapun, chestii din astea Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|