|
Nu esti logat.
Imi doresc sa fiu feminina-2#20 2010-08-05 16:15:38
Re: Imi doresc sa fiu femininaDecat sa fii feminina si falsa,mai bine baietoasa si naturala...ca sa devii feminina in mod natural,iti ia ceva timp...nu se face peste noapte.Incearca sa petreci mai mult timp in compania prietenelor tale.Asa cum ai avut tendinta fireasca sa preiei gesturi si comportament de la prietenii tai,asa vei proceda si cu fetele...alege-ti un model( o actrita,cantareata,care iti place tie mai mult si studiaz-o un pic,functioneaza si e chiar bine sa ai un idol) I can be sweet,I can be tough,I can be an angel,I can be a bi*ch, I can be your friend or your worst enemy.It depends how you treat me. Offline #21 2010-08-05 16:16:54
Re: Imi doresc sa fiu femininaGaseste`ti alta modalitate de a`ti afisa supararea . Relaxeaza`te in alt mod ... nu in bocanci , pantaloni largi si lantu agatat de ei . Written in the stars ... Offline #22 2010-08-05 16:16:59
Re: Imi doresc sa fiu femininatufis, te inteleg, si imi dau seama ca incerci sa te separi de categoria divelor si a mimozelor, dar nu trebuie sa cazi in extrema cealalta. Stiu ca baietii, mai ales cei de varsta ta fac glume pe seama fetelor care se lasa sa para prea neajutorate, dar pana la urma sa stii ca tot dupa alea le fug ochii. M-am luptat si eu cu atitudinea asta de "ce draga, crezi ca am eu nevoie de tine, eu sunt barbata si ma descurc si singura", dar ei vor pe cineva care sa para macar ca are nevoie de ei. Ultima oara a fost editat de deepsleep (2010-08-06 22:13:27) Offline #23 2010-08-05 16:35:31
Re: Imi doresc sa fiu femininala aspect chiar nu ai ce schimba, adica infatisarea este feminina. sunt unele fete care intr-adevar arata ca un baiat si oricate ar schimba (machiaj, coafura) n-ar fi prea mare diferenta. la tine nu este cazul, mai ales in poza aia unde esti data cu acel ruj rosu esti chiar draguta. V., soarele si luna Offline #24 2010-08-05 16:42:09
Re: Imi doresc sa fiu femininaDeepsleep , ai dreptate , asa fac si eu , sa sti ca eu nu ma candesc deloc ca baietii ar putea face misto de fetele feminine , din contra , dupa alea se uita Offline Publicitateloading...
#25 2010-08-05 16:44:48
Re: Imi doresc sa fiu femininatufis, eu n-am vazut pozele, dar... trust me, esti frumoasa si feminina indiferent cum te imbraci... cu conditia ca TE SIMTI asa Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #26 2010-08-05 16:48:43
Re: Imi doresc sa fiu femininaDa , stiu , majoritatea oamenilor ma intreaba cum rezistam la 40 de grade in bocanci , nu sunt bocanci de iarna , sunt de vara (se folosesc pt munte) cei de calitate sunt chiar racorosi si nu iti put picioarele , eu am unii de vreo 4 ani si sunt foarte buni , racorosi si niciodata nu mi.au putit picioarele de la ei , am o prietena foarte buna , ea este foarte feminina , dar nu mimoza gretoasa , tot roacara , dar nu pot sa o copiez pe ea si pe nimeni , a copia mi se pare chiar naspa... Offline #27 2010-08-05 16:52:02
Re: Imi doresc sa fiu femininaSe poate spune ca sunt complexata , recunosc , nu imi place deloc cum arat , sunt grasa , nici la fata nu sunt stralucita ... Si e cam greu sa schimb asta , foarte greu Offline #28 2010-08-05 16:52:11
Re: Imi doresc sa fiu femininaAi inteles gresit ... nu trebuie sa copiez pe cineva . E cel mai penibil lucru . Doar sa "imprumuti" gesturi ... Si nu numai de la ea , de la tot ce vezi pe strada si ti se pare feminin ... Ultima oara a fost editat de cretzulici (2010-08-05 16:53:59) Written in the stars ... Offline #29 2010-08-05 16:56:27
Re: Imi doresc sa fiu femininatu esti inca micuta, esti la varsta la care toti isi cautau inca identitatea, icearca totusi sa iei in calcul cateva chestii: 1. muzica pe care o asculti e doar atat, muzica. nu trebuie sa iti scrii pe frunte ce se aude in casti. multi copilasi de varsta ta au impresia ca traiesc in videoclipurile pe care le vad pe mtv si nu e ok. 2. hainele pe care le porti trebuie sa indeplineasca, cateva conditii: sa iti fie confortabile (nu ma refer la ce porti in casa ca sa poti sa zaci comod, dar trebuie sa te simti bine in ele, pt ca se vede cand cineva e stingherit de ceea ce poarta) si sa fie adecvate momentului in care le porti (nu e nevoie sa te imbraci in negru din cap pana in picioare sau sa lesini de cald vara in bocanci ca sa vada toata suflarea din oras ca tu esti necajita in ziua aia). in rest, e la alegerea ta. Offline #30 2010-08-05 17:03:27
Re: Imi doresc sa fiu femininaStiu , cand sunt suparata doar in asta pot refula , inconstient ma imbrac asa ... Eu sunt foarte ciufuta cand vine vorba de spus despre vreo fata ca e frumoasa , adica mie sincera sa fiu , nu prea imi pl ace nimeni ! Poate mai gasesca una intr.o suta care sa imi placa ! Offline #31 2010-08-05 17:05:47
Re: Imi doresc sa fiu femininaOfftopic : Cretulici , esti fata sau baiat ? Offline #32 2010-08-05 17:06:59
Re: Imi doresc sa fiu femininaFata ... Written in the stars ... Offline #33 2010-08-05 17:10:29
Re: Imi doresc sa fiu femininabre, oricat de bine arati, poti sa fii manechin si sa te imbraci dupa ultima colectie a lu' nush cine... daca nu esti IMPACATA CU TINE, daca energetic nu emani incredere si DURERE LA BASCA FATA DE PAREREA ALTORA... nu vei fi niciodata atragatoare in sensul adevarat al cuvantului si invers... poti sa atragi pe cine vrei (mai putin, poate, cocalarii de care zici, dar ma indoiesc ca te intereseaza) indiferent (pe bune!! ) de felul in care arati, cu conditia sa fii.... adevarata nu sa joci roluri ca sa te alegi cu admiratii si castig Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #34 2010-08-05 17:14:46
Re: Imi doresc sa fiu femininaO aprob pe katami "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #35 2010-08-05 17:14:57
Re: Imi doresc sa fiu femininaDa , stiu , nu incerc sa atrag admiratia baietilor , ci doar sa ma simt bine in pielea mea , dar daca ma mai si place cineva , nu ma deranjeaza Offline #36 2010-08-05 17:16:34
Re: Imi doresc sa fiu femininapai tu daca te simti bine in pielea ta in bocanci... de ce vrei sa ii dai pe tocuri? Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #37 2010-08-05 17:18:01
Re: Imi doresc sa fiu feminina
"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline #38 2010-08-05 17:19:23
Re: Imi doresc sa fiu femininaCine a zis ceva de tocuri nici gand sa port asa ceva Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|