homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Imi doresc sa fiu feminina-6

#96 2010-08-05 21:05:11

cretzulici
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-10

Re: Imi doresc sa fiu feminina

Da ... rotfl2 E si asta o solutie rotfl2

Written in the stars ...

#97 2010-08-05 21:08:56

TufisRoz.
Full member
Inregistrat: 2010-03-25

wink

#98 2010-08-06 16:37:47

Ragnarokum
Full member
Inregistrat: 2010-04-27

tufisroz, si eu ma confrunt cu aceeasi problema, insa nu e capat de drum.. eu insa nu-mi pot scoate din garderoba colectia mea de tricouri largi, cu formatii tongue

am inceput insa, acum, dupa ce am implinit varsta de 18 ani sa imi conturez stilul propriu. Intr-adevar, si eu am fost baietoasa. 

Mi-am lasat unghiile lungi, le dau cu o oja fix de culoarea ciocolatei, imi plac la nebunie!
Am parul lung-lung (cam 80 cm) insa as vrea sa tund cam 30 de cm din el pentru ca e tocit si pare neingrijit.
Vara port saboti negri cu talpa ortopedica (si eu, ca tine, am purtat bocanci in iulie big_smile )
aveam 5 cercei in fiecare ureche,  de tip veriga, acum mi-am lasat o singura gaura ca sa pot purta cercei lungi de tip "lantisor" hjarta

din senin, incet-incet am simtit nevoia de schimbare. Prea ma asemanam cu baietii si eram considerata una de-a lor. In cercuri mi se zicea "c*a*e", cum isi ziceau fiecare lol, diferenta s-a simtit si in grup, mai nou big_smile

nimeni nu-ti zice sa te imbraci in alte culori... si eu ma imbrac numai  in negru insa, am inceput sa caut in magazine nu numai blugi largi ori tricouri xxL, ci si corsete negre, o bluzita cu dantela. o rochita neagra+o curea groasa in talie. poti experimenta cu esarfe, de exemplu big_smile

niste gesturi pe care doresc a le abandona sunt:

sa nu mai injur.
sa nu mai comand bere fara pahar (atunci cand e cazul)
sa nu mai merg atat de leganat
sa tin spatele mai drept

si eu sunt mai grasuta, si nu prea conteaza. formele pline, in subconstient, simbolizeaza fertilitate smile

tufisroz, feminitatea nu consta in cat de luni ai unghiile, cat de subtiri ai sprancenele ,cat de lung e parul sau cat machiaj aplici pe fata, ci atitudinea !

tine minte: less is more big_smile

Iubirea e un sentiment inferior care ne degradeaza, facandu-ne a fi vulnerabili tuturor factorilor externi. Devii imoral, ireconciliabil, inexistent.

#99 2010-08-06 18:15:41

TufisRoz.
Full member

stiu....exact ca tine am fost si eu vara trecuta , am inceput sa ma mai schimb , am vorbit cu fetele pe forum si le.am dat poze , mi.au zis ca la aspect nu mai am ce schimba.... eu vreau comportamentul sa mi.l revizuiesc.... cum zici tu , bere dar fara pahar , eu am norocul ca nu beau deloc , nu imi place , in schimb fumez.... si eu vreau sa nu mai injur , sa am si eu vocea calda precum o femeie....la comportament, am de revizuit si din pnctul meu de vedere , destul de mult :-<

#100 2010-08-06 18:59:05

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

tufis...asa eram eu in timpul liceului...umblam numai cu gasca de baieti si imi iesea din gura numai plm..
te schimbi in mod sigur,incepi prin a incerca sa te controlezi un pic..
noua ni se parea fun sa zicem fa si plm...apoi a inceput sa imi fie rusine,cand imi scapa pe strada si vedeam cum ma priveste lumea...usor usor,am reusit!

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

Publicitate

loading...

#101 2010-08-06 20:35:24

TufisRoz.
Full member

fa , nu zic , dar plm , bagami.as , decedati , accidentati , da , mai ales daca ma lovesc sau sunt nervoasa....in rest nu cred ca injur :-? si vreau sa ma dezvat de cuvantul "femeie" rotfl

#102 2010-08-06 22:01:52

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

al meu se uita la mine mai urat decat s-ar uita taica-miu cand ma aude injurand  lol (imi mai scapa si mie la nervi cate una rodnar ).
ideea e ca "domnilor" nu le place deloc sa auda cuvinte vulgare din gura noastra. iar cand le place, sa fii sigura ca nu gandesc "ce fata draguta" tongue

bebe V., soarele si luna

#103 2010-08-06 22:39:25

TufisRoz.
Full member

stiu asa... lol aaaa , april , poza noua la members area poze + offtopic wink)

#104 2010-08-06 22:45:29

Ragnarokum
Full member

eu mai nou prefer sa-mi pastrez cuvintele vulgare in dormitor big_smile

prima data cand am observat ca trebuie sa schimb ceva in felul cum ma exprim a fost cand am cunoscut gasca de baieti a prietenului...   ei m-au placut, insa prietenul meu s-a simtit tare prost si nu m-a mai luat in oras apoi urmatoarea data, chit ca mai veneau prietenele celorlalti. sad

un soc te schimba cel mai repede!

Iubirea e un sentiment inferior care ne degradeaza, facandu-ne a fi vulnerabili tuturor factorilor externi. Devii imoral, ireconciliabil, inexistent.

#105 2010-08-06 22:50:42

TufisRoz.
Full member

pai de ce nu te.a mai luat cu el , ce faceai ?

Ultima oara a fost editat de TufisRoz. (2010-08-06 22:51:59)

#106 2010-08-06 22:58:16

Ragnarokum
Full member

vorbeam urat.. injuram.. beri cu sticla - "eram una de'a lor"

#107 2010-08-06 23:00:47

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

eu nush ce aveti voi cu berea din sticla tongue dar serios ca, in anumite crasme mai putin spalate... io una n-as cere pahar pt nimic in lume rotfl2 sa se uite ura cine-o vrea, putin ma doare smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#108 2010-08-06 23:31:42

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

oricum sunt fete care par feminine si cu sticla la gura:)) deci conteaza atitudinea mai presus de orice

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#109 2010-08-07 11:10:27

TufisRoz.
Full member

wink)

#110 2010-08-07 12:56:15

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Nici eu nu cred ca asta cu bautul din sticla e neaparat un indice al "nefeminitatii". Mie mai mult imi displace sa beau dintr-o halba din aia de bere decat dintr-o sticla smile Bine, acum depinde si cum tii sticla aia, dar oricum...

#111 2010-08-07 13:27:19

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

hai maaa,acum daca merg la un gratar,doar nu oi lua si pahar...pup sticla si gata...

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#112 2010-08-07 15:27:13

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Poti fi feminina si cand porti blugi si adidasi, la fel cum poti arata ciudat cand porti o fusta scurta si tocuri, daca nu te simti bine imbracata asa.
Atitudinea cantareste cel mai mult. Atunci cand te placi, cand te simti bine in pielea ta, se va vedea, se va simti, cei din jur isi vor da seama si te vor place la randul lor.
Trebuie sa gasesti un echilibru, astfel incat sa te adaptezi la mediu, si sa iti pastrezii individualitatea, nu trebuie sa copiezi modelele altora.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#113 2010-08-08 00:02:23

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Mie mi se pare ca berea, la o femeie, parca ii reduce din feminitate. Berea sub orice forma, ca-i din sticle, din halba, din tap sau cum s-o mai fi servind. Pentru ca eu asociez berea cu barbatii, mi se pare o chestie tipic masculina. La fel ca si fotbalul. (Apropo, este una care tot apare la ceva talkshow-uri fotbalistice si vorbeste in mare cunostinta de cauza si la fel mi se pare f. dizgratios pentru o femeie sa le aiba cu fotbalul asa de bine.)
Singura exceptie e la iarba verde. Dar NU pe terase, la restaurante, mese festive etc.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#114 2010-08-08 00:13:37

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

mie imi place berea,nu beau mult,dar imi e pofta mai mult..bine la terase nu imi cumpar eu bere,dar mai iau o gura 2 de la al meu lol
si fotbalul..ma mai prostesc si eu cand joaca prietenii mei...
oricum,am mai zis si mai sus,conteaza f mult si atitudinea ca sa fii feminina

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.