|
Nu esti logat.
Imi doresc sa fiu feminina-6#96 2010-08-05 21:05:11
Re: Imi doresc sa fiu femininaDa ... E si asta o solutie Written in the stars ... Offline #98 2010-08-06 16:37:47
Re: Imi doresc sa fiu femininatufisroz, si eu ma confrunt cu aceeasi problema, insa nu e capat de drum.. eu insa nu-mi pot scoate din garderoba colectia mea de tricouri largi, cu formatii Iubirea e un sentiment inferior care ne degradeaza, facandu-ne a fi vulnerabili tuturor factorilor externi. Devii imoral, ireconciliabil, inexistent. Offline #99 2010-08-06 18:15:41
Re: Imi doresc sa fiu femininastiu....exact ca tine am fost si eu vara trecuta , am inceput sa ma mai schimb , am vorbit cu fetele pe forum si le.am dat poze , mi.au zis ca la aspect nu mai am ce schimba.... eu vreau comportamentul sa mi.l revizuiesc.... cum zici tu , bere dar fara pahar , eu am norocul ca nu beau deloc , nu imi place , in schimb fumez.... si eu vreau sa nu mai injur , sa am si eu vocea calda precum o femeie....la comportament, am de revizuit si din pnctul meu de vedere , destul de mult :-< Offline #100 2010-08-06 18:59:05
Re: Imi doresc sa fiu femininatufis...asa eram eu in timpul liceului...umblam numai cu gasca de baieti si imi iesea din gura numai plm.. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline Publicitateloading...
#101 2010-08-06 20:35:24
Re: Imi doresc sa fiu femininafa , nu zic , dar plm , bagami.as , decedati , accidentati , da , mai ales daca ma lovesc sau sunt nervoasa....in rest nu cred ca injur :-? si vreau sa ma dezvat de cuvantul "femeie" Offline #102 2010-08-06 22:01:52
Re: Imi doresc sa fiu femininaal meu se uita la mine mai urat decat s-ar uita taica-miu cand ma aude injurand (imi mai scapa si mie la nervi cate una ). V., soarele si luna Offline #103 2010-08-06 22:39:25
Re: Imi doresc sa fiu femininastiu asa... aaaa , april , poza noua la members area poze + offtopic ) Offline #104 2010-08-06 22:45:29
Re: Imi doresc sa fiu femininaeu mai nou prefer sa-mi pastrez cuvintele vulgare in dormitor Iubirea e un sentiment inferior care ne degradeaza, facandu-ne a fi vulnerabili tuturor factorilor externi. Devii imoral, ireconciliabil, inexistent. Offline #105 2010-08-06 22:50:42
Re: Imi doresc sa fiu femininapai de ce nu te.a mai luat cu el , ce faceai ? Ultima oara a fost editat de TufisRoz. (2010-08-06 22:51:59) Offline #106 2010-08-06 22:58:16
Re: Imi doresc sa fiu femininavorbeam urat.. injuram.. beri cu sticla - "eram una de'a lor" Iubirea e un sentiment inferior care ne degradeaza, facandu-ne a fi vulnerabili tuturor factorilor externi. Devii imoral, ireconciliabil, inexistent. Offline #107 2010-08-06 23:00:47
Re: Imi doresc sa fiu femininaeu nush ce aveti voi cu berea din sticla dar serios ca, in anumite crasme mai putin spalate... io una n-as cere pahar pt nimic in lume sa se uite ura cine-o vrea, putin ma doare Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #108 2010-08-06 23:31:42
Re: Imi doresc sa fiu femininaoricum sunt fete care par feminine si cu sticla la gura:)) deci conteaza atitudinea mai presus de orice •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #110 2010-08-07 12:56:15Re: Imi doresc sa fiu femininaNici eu nu cred ca asta cu bautul din sticla e neaparat un indice al "nefeminitatii". Mie mai mult imi displace sa beau dintr-o halba din aia de bere decat dintr-o sticla Bine, acum depinde si cum tii sticla aia, dar oricum... Offline #111 2010-08-07 13:27:19
Re: Imi doresc sa fiu femininahai maaa,acum daca merg la un gratar,doar nu oi lua si pahar...pup sticla si gata... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #112 2010-08-07 15:27:13
Re: Imi doresc sa fiu femininaPoti fi feminina si cand porti blugi si adidasi, la fel cum poti arata ciudat cand porti o fusta scurta si tocuri, daca nu te simti bine imbracata asa. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #113 2010-08-08 00:02:23
Re: Imi doresc sa fiu femininaMie mi se pare ca berea, la o femeie, parca ii reduce din feminitate. Berea sub orice forma, ca-i din sticle, din halba, din tap sau cum s-o mai fi servind. Pentru ca eu asociez berea cu barbatii, mi se pare o chestie tipic masculina. La fel ca si fotbalul. (Apropo, este una care tot apare la ceva talkshow-uri fotbalistice si vorbeste in mare cunostinta de cauza si la fel mi se pare f. dizgratios pentru o femeie sa le aiba cu fotbalul asa de bine.) Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #114 2010-08-08 00:13:37
Re: Imi doresc sa fiu femininamie imi place berea,nu beau mult,dar imi e pofta mai mult..bine la terase nu imi cumpar eu bere,dar mai iau o gura 2 de la al meu •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|