homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Spus ca am gusa ifuza si ma tratez de 8 aniTiroida inainte de sarcina

#1 2010-08-05 17:57:26

uctavia
Membru
Inregistrat: 2010-08-05

spus ca am gusa ifuza si ma tratez de 8 aniTiroida inainte de sarcina

Buna,
sufar de la 18 ani de hipertiroidism ( de 10 ani ) si nu reusesc sa mai raman insarcinata. Diagnosticul este de gusa difuza  si ma tratez momentan cu tyrozol de 10 mg de 3 ori/zi.
am fost la ginecolog iar toate analizele sunt excelent iar acum imi doresc un copil. Primul medic la care am fost mi-a spus ca nu o sa am probleme iar acum merg la o doctorita in Sibiu ( Stanciu )  su mi-a sus ca o sa raman foarte greu. Nu gasesc nimic pe internet desore hipertiroidism inainte de sarcina si daca  se naste un copil sanatos. Multumesc

#2 2010-08-05 18:01:20

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: spus ca am gusa ifuza si ma tratez de 8 aniTiroida inainte de sarcina

stiu ca tratamentul pentru hypotiroidie este ok in sarcina, despre cel pentru hiper nu stiu. endocrinologul si ginecologul ar trebui sa stie.

pe ce s-au bazat medicii cand ti-au spus ca n-o sa ai probleme in a ramane gravida respectiv ca o sa ramai f greu?
de cat timp incercati?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.