|
Nu esti logat.
Amestec vopsea de par! help!! :d#1 2010-08-06 17:46:52
Amestec vopsea de par! help!! :dsalut fetele! 1 an de zile m-am vopsit doar cu Garnier 100% color nr 101 blond cenusiu.Dar ultima data cand m-am vopsit, in luna mai, am incercat Loncolor ultra 10.2 blond argintiu.culmea, mi-a iesit exact la fel ca Garnier.acum vreau sa ma vopsesc iar, dar cu Garnier pentru k imi prieste, nu se arde asa parul si imi creste f repede. True love doesn't have a happy ending, because true love NEVER ends!!! Offline #2 2010-08-06 18:08:36
Re: Amestec vopsea de par! help!! :dfrumushik eu nu cred ca o sa patesti asa...colega mea e bruneta...si nu i-a ajuns vopseaua si am coborat la magazin si i-am luat ce brunet am prins...s-a dat pe deasupra si n-a avut nimic...acum nu stiu dizolvantul ala...n-ar trebui sa fie mai mult daca ai mai multa vopsea? O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2010-08-06 18:24:48
Re: Amestec vopsea de par! help!! :dam si dizolvant tot jumatate din Loncolor-ul inceput, deci proportiile sunt bune. sa ma rog sa iasa bine True love doesn't have a happy ending, because true love NEVER ends!!! Offline #4 2010-08-06 18:29:36
Re: Amestec vopsea de par! help!! :do sa iasa O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|