homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Singura si insarcinata

#1 2010-08-06 18:56:55

AntoniaPapushik
New member
Inregistrat: 2010-08-02

Singura si insarcinata

anul trecut in vara m-am casatorit cu un barbat de 29 de ani si ne iubim foarte mult. chestia e ca el nu prea sta pe acasa deoarece e ocupat cu afaceri.eu sunt insarcinata in 4 luni si nu am niciun fel de ajutor din partea sotului.el cand vine imi da multi bani iar dupa pleaca. el nu intelege ca vreau sa stau cu el. mereu imi spune ca are treaba si ca vrea ca eu si copilul lui sa nu ducem lipsa de nimic.cred ca am innebunit,de multe ori m-am gandit sa avortez pt ca ma gandesc ca atunci cand o sa nasc o sa fie si mai rau. oricum sa nu va ganditi ca sta numai plecat... sta de multe ori si acasa...
pe mine ma deranjeaza foarte mult faptul ca se intereseaza mai mult de sarcina mea menajerele rotfl2
adica niciodata nu prea a fost interesat de sarcina mea.niciodata nu a pus mana pe burtica sau nu a pupat-o decat atunci cand vin musafiri.odata a fost interesat de copil atunci cand am fost sa-i luam carut si pat.
m-am saturat sa tot creada ca daca imi da bani n-o sa ma mai simt asa singura.
cum sa-i spun acest lucru?nu vreau sa cresc singura un copil...

#2 2010-08-06 19:03:21

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

Re: Singura si insarcinata

eu am o intrebare...de ce nu incerci sa iti gasesti o preocupare,asa insarcinata cum esti,in loc sa stai sa il astepti si sa ,,inebunesti'' ca esti singura?
zici ca va iubiti mult...pai atunci unde e comunicarea? asta ar trebui sa i-o spui lui...ce simti..
ce zici?

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#3 2010-08-06 19:06:23

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Ai vorbit cu el despre copil, despre ce gandesti si simte el?
(oricum cred ca-i tarziu sa faci avort)

#4 2010-08-06 19:07:41

AntoniaPapushik
New member

wild_wind a scris:

eu am o intrebare...de ce nu incerci sa iti gasesti o preocupare,asa insarcinata cum esti,in loc sa stai sa il astepti si sa ,,inebunesti'' ca esti singura?
zici ca va iubiti mult...pai atunci unde e comunicarea? asta ar trebui sa i-o spui lui...ce simti..
ce zici?

am mai avut o discutie pe acest gen acum 2 luni. mi-a spus ca vrea ca eu si copilul sa nu ducem lipsa de nimic. si oricum cand vine acasa imi spune doar ce afaceri a facut etc.

#5 2010-08-06 19:08:56

AntoniaPapushik
New member

LadyPink a scris:

Ai vorbit cu el despre copil, despre ce gandesti si simte el?
(oricum cred ca-i tarziu sa faci avort)

doamne nu as face asta lol nu o sa distrug viata unui om pt ca ma simt eu singura. o sa vina diseara si voi mai incerca sa mai port o discutie cu el

Publicitate

loading...

#6 2010-08-06 19:13:09

wild_wind
Platinum member

mai,eu cred ca el vrea sa nu va lipseasca nimic si in goana asta dupa ,,mai bine'' nu mai are timp si ptr tine..el crede ca ai totul..ce iti mai trebuie?? eu raman la ideea ca o discutie pe un ton civilizat,in care sa ii spui ca MAI ALES ACUM te simti neglijata,ar fi o idee buna.

#7 2010-08-06 19:23:28

AntoniaPapushik
New member

wild_wind a scris:

mai,eu cred ca el vrea sa nu va lipseasca nimic si in goana asta dupa ,,mai bine'' nu mai are timp si ptr tine..el crede ca ai totul..ce iti mai trebuie?? eu raman la ideea ca o discutie pe un ton civilizat,in care sa ii spui ca MAI ALES ACUM te simti neglijata,ar fi o idee buna.

da... chestia e ca si inainte sa ne casatorim era la fel. adica e genul de om care face mai mult din placere afaceri nu pt bani daca se poate spune si asa. tine foarte mult la cariera lui...
cand m-a cerut in casatorie mi-a spus "antonia,vreau sa fi sotia mea deoarece tu mi-ai inteles cel mai bine munca. desi am case,masini,firme eu cred ca m-ai ales din iubire (chiar asa si este) vreau sa te iau de sotie si vreau sa stii ca o sa te pun mereu pe primul loc chiar daca tie poate o sa ti se para ca nu tu esti ci cariera..."
mereu imi repeta chestiile astea. cu mine e grijuliu doar ca nu e care alti tatici ca pupa burtica sotiei lor etc...

Ultima oara a fost editat de AntoniaPapushik (2010-08-06 19:24:17)

#8 2010-08-06 19:30:22

wild_wind
Platinum member

deciiiii...stiai de la inceput in ce te bagi...bun.
acum o sa iti zic ceva..in viata nu poti schimba pe cineva asa cum doresti tu(poti incerca,dar nu si reusi)
daca el te-a avertizat de la inceput,nu inteleg ce asteptari ai??
fii sigura ca mai mult singura iti vei creste copilul,probabil cu o baby-sitter..
atunci nu mai ramane decat sa te ocupi de tine,nu de el..fii productiva,implica-te in actiuni de binefacere de ex,daca aveti bani,invata,fa cursuri de ceva,iesi in primul rand din casa.
sa nu imi spui ca te tine numai in casa ca nu cred...sau ca nu vrea sa faci ceva..(sau asa e?)

#9 2010-08-06 19:37:43

addicted
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-12

Spun si eu ce zic si fetele: discutati ca de asta sunteti doi si-n curand 3. Copilasul va avea nevoie de un tata care sa-l sprijine nu numai financiar ..de aia TREBUIE sa discuti! El e rapit de munca, de ceea ce face si va vrea tot binele din lume respect pentru asta dar ar trebui sa stie si ca banii nu inlocuiesc afectiunea .. Deci da, discutati, explica-i frumos si sigur poate face in asa fel incat sa fie ( mai ) bine!

You can’t live a positive life with a negative mind.

#10 2010-08-06 19:38:51

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

antonia, tu nu scriai zilele trecute pe la Vreau sa slabesc ca ti-ai propus sa slabesti mancand o singura masa pe zi?

#11 2010-08-06 19:49:13

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

băăăăăăi, eu am scris aici ditamai mesajul de ?ncurajare, dar prefer să-l șterg pt că ceva nu-mi miroase a bine  neutral
operație de hernie inghinală acum 2 săptăm?ni, slăbitul ăsta drastic cu o masă pe zi la 4 luni de sarcină, c?nd niciunei femei nu-i mai pasă de cum va arăta p?nă naște, etc

poate picăm iar de fraiere cu at?tea menajere, soți afaceriști, copii și depresii prenatale (a se citi cazul karinne)

Ultima oara a fost editat de anabella_n (2010-08-06 20:37:46)

#12 2010-08-06 21:33:33

AntoniaPapushik
New member

scriam ca vreau sa slabesc cu o masa pe zi. m-am ingrasat foarte mult. si da este adevarat m-am operat si de hernie inghinala...
revenind la subiect.....
o sa discut cu el asta seara cand o sa vina.

#13 2010-08-06 21:40:17

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

nici in mintea mea nu se leaga lucrurile... refuz sa cred ca o mamica grijulie risca sanatatea bebelusului si chiar pe a ei cu o cura de slabire pe perioada sarcinii.

#14 2010-08-06 21:44:32

AntoniaPapushik
New member

gargarita a scris:

nici in mintea mea nu se leaga lucrurile... refuz sa cred ca o mamica grijulie risca sanatatea bebelusului si chiar pe a ei cu o cura de slabire pe perioada sarcinii.

pai mi-am luat cateva carti despre ingrijirea femeii gravide. acolo nu scris nimic cum ca ar dauna dupa aia am cautat pe net si aratau diferite curi printre care si asta. scria ca trebuie o masa pe zi consistenta si ca gustari multe fructe si legume neutral

#15 2010-08-06 21:44:45

wild_wind
Platinum member

anna,despre ce caz vorbesti??

#16 2010-08-06 22:44:44

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

era o tipă anul trecut care se dădea altcineva dec?t era și ?n principiu scria cam același gen de mesaje. cu singura diferență că tipa respectivă se credea sylvie van der vaart și punea poze cu ea și soțul ei ca fiind ale ei, ale userului karinne (http://forum.anticonceptionale.ro/profile.php?id=27228)

Antonia, poate mă ?nșel și nu e cazul să te acuz pe nedrept, dar absolut orice femeie, la orice v?rstă ar răm?ne ?nsărcinată, ȘTIE instinctual că slăbitul voit dăunează at?t fătului, c?t și mamei
și poate mă ?nșel iarăși, dar n-am auzit de gravide operate de hernie inghinală, p?nă acum. dacă spun prostii, te rog să mă scuzi, dar ?n același timp te rog să ne oferi și nouă mai multe informații despre operația asta ?n sarcină, că poate cine știe, s-o mai ivi vreodată un caz de graviduță cu aceeași problemă și să știm și noi din experiența altcuiva ce s-o sfătuim

Ultima oara a fost editat de anabella_n (2010-08-06 22:52:36)

#17 2010-08-06 22:56:33

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Ana, ce diplomata esti  angel

#18 2010-08-06 23:30:48

AntoniaPapushik
New member

anabella_n a scris:

era o tipă anul trecut care se dădea altcineva dec?t era și ?n principiu scria cam același gen de mesaje. cu singura diferență că tipa respectivă se credea sylvie van der vaart și punea poze cu ea și soțul ei ca fiind ale ei, ale userului karinne (http://forum.anticonceptionale.ro/profile.php?id=27228)

Antonia, poate mă ?nșel și nu e cazul să te acuz pe nedrept, dar absolut orice femeie, la orice v?rstă ar răm?ne ?nsărcinată, ȘTIE instinctual că slăbitul voit dăunează at?t fătului, c?t și mamei
și poate mă ?nșel iarăși, dar n-am auzit de gravide operate de hernie inghinală, p?nă acum. dacă spun prostii, te rog să mă scuzi, dar ?n același timp te rog să ne oferi și nouă mai multe informații despre operația asta ?n sarcină, că poate cine știe, s-o mai ivi vreodată un caz de graviduță cu aceeași problemă și să știm și noi din experiența altcuiva ce s-o sfătuim

sigur c-o sa va ofer informatii smile
eu m-am nascut cu hernie ombilicala. cand am mai crescut umpic plangeam foarte mult deoarece ma durea foarte tare si de la plans am facut si hernie inghinala in partea stanga. m-am operat pe la 8 ani si de hernie ombilicala si de inghinala. peste un an am facut de aceasta data hernie inghinala in partea dreapta grater nu m-am operat pana acum 2 sapt cand nu ma mai puteam ridica din pat de durere.
am mers la chirurgul unde am fost operata si cand eram mica. el mi-a spus ca este foarte grav pt ca o parte din mate a ramas blocata inauntru si de aceea trebuie sa ma operez. i-am spus ca sunt insarcinata iar el a spus ca este mai grav faptul ca daca o sa nasc natural(oricum nu nasteam pt ca aveam 2 operartii) va trebui sa ma screm si o sa iasa si mai mult matele. a mai spus ca aceasta operatie nu poate sa-i dauneze fatului pt ca este inghinala nu ombilicala.
acum mai mi-am revenit. oricum nu am luat calmante pt ca eram insarcinata. am luat decat un fel de antibiotice care nu dauneaza fatului.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.