homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Contact sexual neprotejat?-2

#20 2010-08-07 20:24:16

isabella.sweet
Full member
Inregistrat: 2010-06-27

Re: contact sexual neprotejat?

ah smile  si eu care credeam ca baietilor le place mai mult...live big_smile , dar iata ca exista si exceptii.
In primele 3 luni, cand am inceput ac, nici nu am vrut sa aud sa o facem fara prezervativ...dar in a patra luna am cedat.

"Barbatii vor sa fie prima dragoste pentru femei, in timp ce femeile vor sa fie ultima dragoste pentru barbati."

#21 2010-08-07 20:24:17

gyn
Full member
Inregistrat: 2009-07-31

eu knd eram mik avea f des kderi d klciu. stii cum s manifesta criza aia d klciu. iti amortesc mainile, picioarele, limba, klduri, tremurici big_smile etc. d aici am invatat s m stapanesc si s m controlez. si acum l orice stare d rau stiu k trebuie s merg undeva l baie, imi bag ingheieturile mainilor sub jetul d apa rece, imi prind parul imediat si dak pot si am unde m si desklt. nush l mine merge imediat. orikt d rau mi-ar fi imi revin. si vr s sp k parintii mei amandoi sn doi fricosi. acum ktiva ani mamei mele i-a kzut o bukta d oglinda p picior s s taiat l degetul mare, s taiase intr-adevar destul d urat dar nu atat d mult ink s lesine. s speriat cum a vazut sange si gata a lesina. si eu cu o mana ii tineam un prosop s nu-i mai curga sange si cu alta ii dadeam cu apa p fata pana a venit tata. dak reusesti s t controlezi s s t stapanesti in orice situatie o sa-ti fie din c in c mai bine si o s poti s treci din c in c mai usor peste probleme.

si da conteaza enorm s ai p cineva langa tine kre l randul lui s pricepe s depaseak o anumita situatie fara s s piarda. este exact d c ai nevoie. asa t si ajuta s treci peste problema dar t si invata cum s depasesti si singura o alta problema in viitor.

puss  par

#22 2010-08-07 20:29:38

isabella.sweet
Full member

la mine e invers mama este foarte curajoasa, iar eu sunt o fricoasa smile

"Barbatii vor sa fie prima dragoste pentru femei, in timp ce femeile vor sa fie ultima dragoste pentru barbati."

#23 2010-08-07 20:31:43

daenarys
Vizitator

isabella uite mi-am adus aminte ca am fost si eu intr-o situatie asemanatoare si am intrebat-o pe doctoressa si a zis ca e ok smile.

#24 2010-08-07 20:33:11

gyn
Full member
Inregistrat: 2009-07-31

isabella.sweet a scris:

la mine e invers mama este foarte curajoasa, iar eu sunt o fricoasa smile

smile  puss

Publicitate

loading...

#25 2010-08-07 20:37:30

isabella.sweet
Full member

multumesc daenarys. fetelor nu stiu ce m-as face fara voi. inainte ii faceam capul calendar prietenului...acum m-am mai linistit, mai ales de cand am descoperit acest forum.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.