|
Nu esti logat.
Off..:(#1 2010-08-07 22:14:01
off..:(Sper sa nu va supere topicul asta...dar simt nevoia sa imi scriu "off-urile" aici.Ideea e ca ma simt singura,dezamagita deoarece urma ca in sept sa incep scoala,specializarea asistent generalist.Este ceea ce imi doresc sa fac,vreau sa fac asta,numai ca eu inainte de a ma inscrie acolo mi-am intrebat parinti daca o sa imi dea bani sa o platesc,si prima data mi-a spus ca da,ca o sa ma angajez platesc si eu...si eu atunci le-am pus intrebarea "in caz de nu o sa ma angajez,nu o sa imi gasesc...ce o sa fac" si mi-au raspuns "lasa ca o sa ne descurcam noi"....ieri a venit fratele meu la mine si nu stiu cum sau luat la discutie si la intrebat pe taicamiu daca plateasca scoala ,iar taicamiu a raspuns raspicat "eu nu ii dau nimic,de unde?nu i dau nimic"....nu mai inteleg nimic ba zicea ca imi da ,ba nu....nu stiu ce sa mai cred,acum in seara asta am fost la mama si iam spus ca "luni voi merge la scoala ,ea a spus ce scoala,si iam spus ca o sa merg sa imi retrag dosarul si ea a raspuns ca "da,treaba ta ,faci ce vrei ".. stiti ce ma doare mai tare,ca exact acum cand imi doresc sa fac scoala asta...ei nu ma ajuta,nu ma sustin offf mai incolo cine stie ce va mai fi,poate nu o sa mai am dorinta asta pt scoala,tocmai de asta imi doream acum sa fac asta.Am uitat sa precizez ca am 19 ani.Oricum pe deoparte parca nici nu as insista la ei ,sa stau sa ma rog 3 ani sa imi plateasca scoala...sa imi scoata ochi pt asta.Dar ma doare ca nu ma sustin si ca nu ii intereseaza.( (scz pt greseli). stiu ca pot.....stiu ca pot !!!!!! Offline #2 2010-08-07 22:18:40
Re: off..:(of linisteste-te in primul rand Offline #3 2010-08-07 22:20:59
Re: off..:(imi pare rau ca nu ai sustinerea necesara din partea alor tai, jucaria V., soarele si luna Offline #4 2010-08-07 22:22:52
Re: off..:(deci.....ok pe deoparte ii inteleg,au pensie...dar crede-ma ca daca ar vrea mi-ar putea da,nu ii intereseaza...adevarul e ca eu sunt si proasta pentru ca ei nu mi-au mai dat sa imi iau ceva pt mine cred ca de 2 ani,si eu ma astept sa imi dea pt scoala.Ma doare nici macar sa vad ca isi dau interesul pt mine stiu ca pot.....stiu ca pot !!!!!! Offline #5 2010-08-07 22:25:02
Re: off..:(
nu....sau macar de ar fi varianta asta sa intru apoi la buget,dar primul an cine mi-l plateste?daca pe ei nu ii intereseaza daca ati sti cat ma doare. Ultima oara a fost editat de jucaria nimanui (2010-08-07 22:25:27) stiu ca pot.....stiu ca pot !!!!!! Offline Publicitateloading...
#6 2010-08-07 22:44:03
Re: off..:( de ce nu vorbesti mai serios cu ei? •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #7 2010-08-07 22:44:23
Re: off..:(dar poti incerca la medicina, acolo sunt mai multe locuri la stat Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #8 2010-08-08 00:34:04
Re: off..:(Si mie imi pare rau si ma enerveaza genul asta de parinti. Lupta tu daca ei nu te sprijina, vor regreta mai tarziu ca nu te ajuta... doar nu iti cumperi masina, e vorba de viitor... Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #9 2010-08-08 00:37:26
Re: off..:(imi pare rau sa aud asta....ai o data limita pana cand trebuie sa dai prima transa de bani?! ....poate pana atunci reusesti sa-ti gasesti ceva part-time din care sa pui deoparte pentru taxa...ar fi pacat viata e roz si roz e lumea toata! can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire Offline #10 2010-08-08 13:40:00Re: off..:(Sau daca nu, cere-le sa iti imprumute. Si daca nu merge nici asa imprumuta tu de la banca. Am inteles ca se dau imprumuturi si cu buletinul, ca nu ai nevoie de nimic. Si platesti treptat inapoi cand iti gasesti ceva de lucru Offline #11 2010-08-08 14:17:15
Re: off..:(ideea cu banca nu mi se pare prea buna..daca nu isi gaseste de lucru ce face?cum o sa plateasca rata? .. •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #12 2010-08-08 14:20:17
Re: off..:(Pill, a trecut de mult perioada in care se dadeau credite doar cu buletinul si chiar si atunci, din cate stiu eu, tot trebuia sa faci dovada ca ai un venit lunar fix. Ideea asta " doar cu buletinul" sugereaza doar ca acea unitate solicita un numar redus de acte.. Offline #14 2010-08-08 22:10:22
Re: off..:(multumesc de raspunsuri....nu am de la cine sa imprumut,credeti-ma ca imi caut de munca am cateva saptamani decand fac asta...dar deocamdata nu am gasit nimic,iar de la ei sa imprumut sigur nu am sansa,o sa zica ca nu au de unde,bla bla...singurul lucru care pot sa il fac sa mai astept o saptamana sa vad poate gasesc ceva de munca daca nu trebuie sa merg sa imi retrag dosarul stiu ca pot.....stiu ca pot !!!!!! Offline #15 2010-08-08 22:11:40Re: off..:(dar chiar asa de mult costa facultatea? Ma gandesc ca mai mult de 20 de mil pe an nu poate fi, nu? Macar cu prima rata sa te ajute, ca poate iti gasesti tu ceva pana la urma Ultima oara a fost editat de PillBlast (2010-08-08 22:12:12) Offline #16 2010-08-08 22:12:58
Re: off..:(
este de 23 de milioane...pana pe 13 sept trebuie sa platesc 8 mil.. stiu ca pot.....stiu ca pot !!!!!! Offline #17 2010-08-08 22:15:45Re: off..:(Offf, mi se pare asa o porcarie ca nu te pot ajuta macar cu prima rata. Parintii ar trebui sa pune la o parte bani pentru facultatea copilului. Incearca sa insisti, cere-le pentru prima rata, si explica-le ca pentru restul strangi tu singura bani. Spune-le si tu ca fara o educatie nu ai nici un viitor. Spune-le cat castiga o asistenta generalista, si explica-le ca o sa le dai banii inapoi cand o sa iesi ep picioarele tale, dar daca nu te ajuta, mai mult o sa trebuiasca sa te intretina. Offline #18 2010-08-08 22:19:11
Re: off..:(off stiu ca nu am sansa,pt ca ii cunosc foarte bine....mi-e ca nu cumva sa stau sa insist,apoi sa imi scoata ochii 100 de ani pt banii astia....sper totusi sa imi gasesc de munca sapt asta,ca eu tot caut stiu ca pot.....stiu ca pot !!!!!! Offline #19 2010-08-08 23:22:50
Re: off..:(Chiar daca o sa gasesti un job, gandeste-te ca nu iti da nimeni salariul asa repede... poate sa vinzi, sa amanetezi ceva, nu stiu Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|