|
Nu esti logat.
Pot ramane insarcinata???#1 2010-08-08 06:03:42
pot ramane insarcinata???Ma tot macina o intrebare.Eu sunt virgina iar aseara[adik azi pe la 2 noaptea] am facut mici "joculete" cu prietenul meu.A folosit degetul la penetrare apoi stiti voi ce...faza e ca nu era protejat iar capul a intrat dkt putin.e posibil s raman insarcinata?va rog sa-mi spuneti n-am putut dormi deloc chiar si la ora asta caut in disperare articole pe internet Offline #3 2010-08-08 13:41:44
Re: pot ramane insarcinata???fetelor si eu am o intrebare: cam de 20 de zile am intrupt acc pt k mi-a dat endocrinologul meu niste analize sa fac in ziua 14 si 21 a luni de ciclu...si sunt cam 20 de zile de at...zilele astea prietenu meu a venit la mn si va dati seama...am facut sex...neprotejat...el nu si-a dat drumul(Coitus interruptus) si a ejaculat pe mn...dar stiti ...a "scos-o" in ultimul mom....exista posibilitatea sa fi ramas cumva insarcinata? va multumesc anticipat..... “Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra: Offline #4 2010-08-08 13:46:14
Re: pot ramane insarcinata???e posibil sa ramai, mai bine faci un test de sarcina dar acum e prea devreme din cate stiu eu... Offline #5 2010-08-08 14:07:27
Re: pot ramane insarcinata???
dar nu a ejaculat in mine....asta zic... sper sa nu fie ca n-am kef de asa ceva....am prea multe pe cap..asta mai imi trebuie...acum.... “Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra: Offline Publicitateloading...
#6 2010-08-08 14:13:40
Re: pot ramane insarcinata???Sansele de sarcina sunt mici, dar exista... Iubesc si sunt iubita Offline #7 2010-08-08 14:18:41
Re: pot ramane insarcinata???http://www.stilfeminin.ro/index2.php?op … mp;josML=6 Ultima oara a fost editat de andreutza89.dreaming (2010-08-08 14:20:01) “Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra: Offline #8 2010-08-08 14:24:36
Re: pot ramane insarcinata???imediat dupa intreruperea anticonceptionalelor nu poti folosi metoda calendarului. ovulatia poatefi absolut in orice moment. asa cum zic si fetele, exista un risc, mic dar exista. Offline #9 2010-08-08 14:29:20
Re: pot ramane insarcinata???sa speram ca nu s-a produs at....sau sa fi ramas....sper ca nu... “Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra: Offline #10 2010-08-08 16:58:41
Re: pot ramane insarcinata???Ramona, Andreutza...nu va mai jucati daca nu vreti acum sa va intemeiati o familie. Sfatul meu este sa va protejati corect pentru ca nu stii niciodata cand pot aparea surprizele. E mult mai traumatizant un avort decat un...prezervativ. 17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune! Offline #11 2010-08-08 21:43:25
Re: pot ramane insarcinata???nu e vb lucky777 k ne jucam...eu consider ca suntem destuli de maturi sa stim ce facem si ce hotaram amandoi cand facem sex...insa eu pana acum am luat acc dar tot coitus intrerupptus faceam...am hot asta amandoi.....k nu avem chef de copii knd abia ne intelegem cu ai nostri.... stiu ca e traumatizant..de fapt imi imaginez ca n-am facut si sper sa nici nu fie nevoie de vreunul...sa speram k nu e nimk Ultima oara a fost editat de andreutza89.dreaming (2010-08-08 21:44:04) “Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra: Offline #12 2010-08-08 22:27:46
Re: pot ramane insarcinata???Andreutza, nu ma refeream la jocul in sine, daca ma intelegi. Ci la faptul ca nu trebuie sa lasi chiar totul pe ultimul moment, asa cum te-ai exprimat tu, nu merita sa risti deloc. Atat de usor se poate intampla... Si mai ales ca ai renuntat acum la acc... Ultima oara a fost editat de lucky777 (2010-08-08 22:27:58) 17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune! Offline #13 2010-08-09 11:04:06
Da imi dau seama.Dar faza e k nici nu mi-am dat seama knd a incercat cu...numai dupa ce am simtit k e mai...gros. Offline #14 2010-08-09 16:36:08
Re: pot ramane insarcinata???Ramona, tu decizi ca femeie cand si ce anume vrei sa incerci in materie de act sexual. Explicatia lui ca nu ai cum sa ramai insarcinata daca "nu se intampla actul in sine"...pe mine nu m-a convins. 17.08.2010 Tudor Andrei Doamne, iti multumesc pentru minune! Offline #15 2010-08-11 11:33:58
nici pe mine nu prea ma convinsese Offline #16 2010-08-18 20:49:25
Re: pot ramane insarcinata???fetelor am facut testul din a 20 zi si nu e nimik.... puuuup “Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra: Offline #17 2010-08-19 01:26:00
Re: pot ramane insarcinata???andreutza si ramona...mare grija pe viitor Offline #18 2010-08-20 18:27:52
Re: pot ramane insarcinata??? andreutza , cat timp iei anticonceptionale nu ai de ce sa iti faci griji, poate ejacula in interior, pt ca esti protejata daca iei pastilele corect, DAR cand nu mai iei AC metoda Coitus Interruptus o folosesti degeaba, poti sa ramai si inca foarte usor... eu zic ca nu se merita riscul... O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #19 2010-08-21 15:18:57
Re: pot ramane insarcinata???buna,am si eu o problema.Marti trebuia sa incep o noua folie de logest si am uitat pana miercuri seara,timp in care am avut relatii sexuale.Joi am fost la planning si mi-a dat contraceptia de urgenta(4 pastile in prima doza si 3 pastile la 12h).Acum sunt stresata daca totusi am ramas insarcinata.Ce sanse sunt? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|