Bună ziua, tuturor!
am mai postat ?n urmă cu ceva timp, c?teva lucruri pe care nu le ?nţelegeam. Am găsit multe răspunsuri aici, motiv pentru care apaelez din nou la această comunitate.
?n urmă cu c?tva timp, s a constatat că am un chist de retenţie pe labia mare, partea interioară. d na dermatolog mi a spus să l lăsăm ?n pace, să vedem ce se ?nt?mplă, deşi 3 ginecologi vorbeau de cirurgie. l am lăsat, s a retras! totul părea că reintră ?n normal. de c?teva timp, observam la urinat şi o scurgere de lichid alb, v?scos. n am avut, n am m?ncărimi şi nici usturimi. am o igienă corectă, atentă şi c?t se poate port doar lenjerie de bumbac, chilot normal, exclus tanga. ultimul contact sexual l am avut ?n urmă cu aprox. 2 luni, iunie la sf?rşit. am mai folosit şi cremă de gălbene pentru că simţeam o uscăciune la nivelul labiilor, pe l?ngă acea scurgere albicioasă doar uneori. de două zile am observat o porţiune pe labia st?ngă, partea interioară, l?ngă clitoris, o roşeaţă, ca şi cum ar fi s?ngerie pielea. ca şi cum s ar duce pielea, nu curge s?nge, nu mă ustură, nu am m?ncărimi. dar e o rană, crăpătură, parcă e mai "m?ncată", uzată pielea, roşeaţă (nu ştiu cum să o numesc) pe o suprafaţă, de la unirea labiei mici cu cea mare, spre labia mare mai mult, cam un cm. nu pare tăietură, mai mult o zonă de piele de un cm aşa mai uzată, mai trasă şi s?ngerie. ştie cineva ce poate fi? candida? doar că n am m?ncărimi, nici usturimi. folosesc local lomexim? dar n aş vrea să iau un tratament nepotrivit. la un control nu pot merge, azi e duminică şi luni ?mi vine ciclu. poate de la verificările mele eterne şi paranoice, mi oi fi tras prea tare pielea? doooamne!
Mulţumesc de ?nţelegere!