|
Nu esti logat.
Ovule monofemina...#1 2010-08-09 15:02:21
Ovule monofemina...Buna! Offline #2 2010-08-09 15:03:03
Re: Ovule monofemina...sunt lichide fiindca au stat la cald, scrie pe ele sa le tii in frigider cateva ore inainte de a le folosi Offline #3 2010-08-09 15:04:58
Re: Ovule monofemina...Paaai... M-am gandit eu si la asta, dar din moment ce pe ambalaj scrie monodoze de 3 ml... nah. Acuma chiar ma intrebam daca se solidifica cat de putin capsulele alea... ca sa poata fi scoase de acolo... se fac un soi de gel macar? Offline #4 2010-08-09 15:07:20
Re: Ovule monofemina...se fac ca niste ovule.deci le pui in seara asta in frigider si le folosesti de maine seara #5 2010-08-09 15:07:43
Re: Ovule monofemina...a, se solidifica suficient, arata ca o crema mai solida, cum sa zic... cat sa le poti introduce Ultima oara a fost editat de heimdall (2010-08-09 15:07:54) Offline Publicitateloading...
#6 2010-08-09 15:11:41
Re: Ovule monofemina...Ok, merci frumos... Offline #7 2010-08-23 10:17:45
Re: Ovule monofemina...Buna.Am candidoza si as vrea sa incerc sa folosesc aceste ovule(Monofemina 1).As avea doua intrebari: Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide! Offline #8 2010-08-23 12:29:24
Re: Ovule monofemina...sincer, nu cred ca o sa-ti treaca. poate doar sa-ti amelioreze simptomele. Offline #9 2010-08-23 18:53:31
Re: Ovule monofemina...Eu le-am incercat, combinate si cu alte chestii si mi-a trecut... cel putin simptomatologic, vorba aia... De ciuperci se scapa foarte greu, in general, odata ce s-au declansat, si depinde si de fiecare organism in parte, de imunitatea lui si de multi alti factori... Ovulele monofemina am vazut ca sunt destinate in general igienei intime in regiunea vulvo-vaginala, fiind recomandate si cand apar probleme precum leucoree, cervicite, vaginite etc. - insa recomandate ca adjuvant. Prin urmare, incearca sa le asociezi si cu niste spalaturi externe cu ceai de galbenele si pelin, de exemplu. Daca ai simptome puternice de mancarime, usturime... o sa te calmeze mult daca stai infasurata intr-un prosop deasupra unui lighean cu ceai din asta fierbinte. Stai in aburii aia vreo 10-15 minute, cat rezisti, si dupa ce mai lasi ceaiul sa se raceasca putin, ca sa devina suportabil sa te speli, clateste-te cu el extern (nu intern, ca tot nu e bine pentru flora si o distrugi...). Eu asa am facut vreo 5-6 seri la rand - spalat cu apa si sapun inainte (e mai bun un sapun cu ph neutru, de bebelusi, de care gasesti...), stat in aburi de ceai de galbenele&pelin, spalat cu ceaiul, apoi ovul. Recomand sa-ti pui ovulul dupa ce termini cu toate pregatirile pentru culcare, spalat pe dinti, stuff, cand esti intinsa in pat, pentru ca o sa vezi ca se topeste destul de repede si e mai putin placut si mai putin eficient sa stai cu el in picioare. Pune-ti un absorbant sa nu te patezi urat - s-ar putea sa ai nevoie de absorbant si ziua, ca o sa se tot scurga compozitia aia si ziua si noaptea, si e foarte colorata. Exista ovule monofemina 1 si monofemina 2, diferenta fiind ca al doilea tip are in plus si spirulina. Fetele spun ca e si mult mai verde ca monofemina 1, si cred ca e adevarat... Eu mi-am luat numai din asta cu spirulina si e verde rau... In rest, ai putea sa adaugi tratamentului si ceva antibiotic - pana la urma, cred ca tot un compromis intre medicamente alopate si remedii homeopate este solutia cea mai buna. Incearca flucovim de 150 mg - eu il prefer pentru ca e doza unica si nu presupune sa ma indop mai multe zile la rand. Si poti sa folosesti, eventual alternativ cu ovulele monofemina, ovule gynozol, de la farmacie - sunt ieftine si bune. Tot ce ti-am scris aici am folosit eu ultima data cand am avut probleme si momentan sunt ok, cu toate ca fac tratament intensiv cu antibiotic, pentru ca tocmai m-am operat la un rinichi. Offline #10 2010-08-23 19:01:46
Re: Ovule monofemina...Dalylle, cum sa-i zici fetei sa ia antibiotic pentru candidoza? sper ca ai vrut sa spui antimicotic. oricum, te rog mult, nu incuraja automedicatia... tratamentul trebuie prescris de ginecolog pe baza ANTIFUNGIGRAMEI si nu luat la intamplare tratament recomandat pe forumuri, la sfatul farmacistelor sau ca am vazut noi reclama la TV Offline #11 2010-08-24 00:45:38
Re: Ovule monofemina...Scuze, rectific, am vrut sa zic antimicotic, nu antibiotic. In ce priveste antifungigrama, sunt de acord cu tine ca e necesara si ca tratamentul trebuie sa corespunda cu ea, numai ca de cele mai multe ori cand "ai buba" dureaza un timp pana reusesti sa ajungi la medicul de familie, sa-ti dea trimitere, apoi sa faci programare si sa ajungi la consultatie, in prima faza, ca sa discuti problema cu ginecologul si sa-ti recolteze proba... apoi pana iese rezultatul si te duci sa-l iei, pana gasesti sa cumperi sau nu medicamentele... pot trece cateva zile sau poate chiar mai mult de o saptamana si asta in timp ce tu te chinui cu simptomele si nah... si cu abstinenta, probabil. Or, eu cel putin, n-am putut sa indur si-am cautat solutii imediate. Despre asta vorbeam. Poate nu-i un principiu foarte sanatos sa fii mai autodidact si sa faci experimente pe tine, dar pe mine m-a scos din suferinta de multe ori. Cel putin produsele naturiste prezinta riscurile cele mai mici. Ultima oara a fost editat de Dalylle (2010-08-24 00:47:28) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|