homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ovule monofemina...

#1 2010-08-09 15:02:21

Dalylle
New member
Inregistrat: 2010-08-09

Ovule monofemina...

Buna!

Intrebarea mea poate sa para stupida, dar n-am incotro, trebuie sa ma lamuresc... Am cumparat niste ovule monofemina si nu-mi dau seama cum ajung ele intravaginal daca sunt sub forma lichida cu ambalaj de plastic...?
hmm Sa mi le injectez cu o seringa sau cum?

Merci,
Dalylle

#2 2010-08-09 15:03:03

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Ovule monofemina...

sunt lichide fiindca au stat la cald, scrie pe ele sa le tii in frigider cateva ore inainte de a le folosi

#3 2010-08-09 15:04:58

Dalylle
New member

Paaai... M-am gandit eu si la asta, dar din moment ce pe ambalaj scrie monodoze de 3 ml... nah. Acuma chiar ma intrebam daca se solidifica cat de putin capsulele alea... ca sa poata fi scoase de acolo... se fac un soi de gel macar?

#4 2010-08-09 15:07:20

daenarys
Vizitator

se fac ca niste ovule.deci le pui in seara asta in frigider si le folosesti de maine seara

#5 2010-08-09 15:07:43

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

a, se solidifica suficient, arata ca o crema mai solida, cum sa zic... cat sa le poti introduce
numai sa nu fi fost tinute in conditii improprii sau sa fie expirate

Ultima oara a fost editat de heimdall (2010-08-09 15:07:54)

Publicitate

loading...

#6 2010-08-09 15:11:41

Dalylle
New member

Ok, merci frumos...

#7 2010-08-23 10:17:45

Asd
Full member
Inregistrat: 2010-08-03

Buna.Am candidoza si as vrea sa incerc sa folosesc aceste ovule(Monofemina 1).As avea doua intrebari:
1-Presupun ca daca incep sa le folosesc,ar fi indicat sa evit contactele sexuale nu?Cam in cat timp imi va trece?
2-Voi ati mai incercat,sunt bune?Astept cat mai multe raspunsuri

Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide!  partydance

#8 2010-08-23 12:29:24

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

sincer, nu cred ca o sa-ti treaca. poate doar sa-ti amelioreze simptomele.

parerea mea ar fi sa mergi la medic pentru analize si un tratament corect si apoi, daca vrei tu, poti lua si monofemina.

contactele sexuale este de preferat sa fie evitate pe durata administrarii oricarui tratament cu ovule pentru a nu-i fi afectata eficienta.

#9 2010-08-23 18:53:31

Dalylle
New member

Eu le-am incercat, combinate si cu alte chestii si mi-a trecut... cel putin simptomatologic, vorba aia... De ciuperci se scapa foarte greu, in general, odata ce s-au declansat, si depinde si de fiecare organism in parte, de imunitatea lui si de multi alti factori... Ovulele monofemina am vazut ca sunt destinate in general igienei intime in regiunea vulvo-vaginala, fiind recomandate si cand apar probleme precum leucoree, cervicite, vaginite etc. - insa recomandate ca adjuvant. Prin urmare, incearca sa le asociezi si cu niste spalaturi externe cu ceai de galbenele si pelin, de exemplu. Daca ai simptome puternice de mancarime, usturime... o sa te calmeze mult daca stai infasurata intr-un prosop deasupra unui lighean cu ceai din asta fierbinte. Stai in aburii aia vreo 10-15 minute, cat rezisti, si dupa ce mai lasi ceaiul sa se raceasca putin, ca sa devina suportabil sa te speli, clateste-te cu el extern (nu intern, ca tot nu e bine pentru flora si o distrugi...). Eu asa am facut vreo 5-6 seri la rand - spalat cu apa si sapun inainte (e mai bun un sapun cu ph neutru, de bebelusi, de care gasesti...), stat in aburi de ceai de galbenele&pelin, spalat cu ceaiul, apoi ovul. Recomand sa-ti pui ovulul dupa ce termini cu toate pregatirile pentru culcare, spalat pe dinti, stuff, cand esti intinsa in pat, pentru ca o sa vezi ca se topeste destul de repede si e mai putin placut si mai putin eficient sa stai cu el in picioare. Pune-ti un absorbant sa nu te patezi urat - s-ar putea sa ai nevoie de absorbant si ziua, ca o sa se tot scurga compozitia aia si ziua si noaptea, si e foarte colorata. Exista ovule monofemina 1 si monofemina 2, diferenta fiind ca al doilea tip are in plus si spirulina. Fetele spun ca e si mult mai verde ca monofemina 1, si cred ca e adevarat... Eu mi-am luat numai din asta cu spirulina si e verde rau... In rest, ai putea sa adaugi tratamentului si ceva antibiotic - pana la urma, cred ca tot un compromis intre medicamente alopate si remedii homeopate este solutia cea mai buna. Incearca flucovim de 150 mg - eu il prefer pentru ca e doza unica si nu presupune sa ma indop mai multe zile la rand. Si poti sa folosesti, eventual alternativ cu ovulele monofemina, ovule gynozol, de la farmacie - sunt ieftine si bune. Tot ce ti-am scris aici am folosit eu ultima data cand am avut probleme si momentan sunt ok, cu toate ca fac tratament intensiv cu antibiotic, pentru ca tocmai m-am operat la un rinichi.

* Daca vrei sa tii un tratament ca la carte, evita contactul sexual pe perioada respectiva de cateva zile... Ba chiar e important sa iti tratezi cum poti si partenerul, pentru ca si el e in joc, si nu e imun doar pentru ca nu are vagin... tongue Daca prezinta simptome in zona intima, explica-i ca e necesar sa aplice local o crema, un unguent sau un gel de la farmacie (gen clotrimazol, lomexin etc.), cam de doua ori pe zi, dupa dus, cateva zile la rand, pana dispar simptomele, timp in care sa ia si pe cale orala pastiluta sau pastilutele pe care le iei tu. Important - abstinenta de la sex, dar si de la alcool, altfel nu-si fac efectul cum trebuie. Iar daca partenerul nu prezinta simptome, e bine sa ia totusi, de fiecare data cand ai probleme, acelasi tratament pe cale orala pe care-l iei si tu.
* Ca pret, sunt convenabile toate cele pe care ti le-am recomandat mai sus: ovule monofemina - 9-10 ron, ovule gynozol - 5-6 ron, ceai galbenele + ceai pelin - 5-6 ron, flucovim 150 mg - 10-12 ron.
* Exista multe tipuri de tratamente si remedii pentru probleme de genul asta si, intr-adevar, de cele mai multe ori te poate ajuta medicul ginecolog cu retete "personalizate" pentru tine - desi eu una n-am intalnit inca un astfel de  ginecolog care sa ma dea pe spate si sa-mi recomande si altceva, mai sanatos, in afara de pastile si ovule vaginale din farmacii. Am invatat sa ma ajut mai mult singura si sa-mi ascult corpul in functie de cum reactioneaza la ce ii dau. Asa ca eu cred ca poti gasi si singura pe internet, in carti, la plafare tot felul de tratamente si produse bune - important e sa nu le iei pe toate odata din disperare... Citeste, informeaza-te, discuta, compara, testeaza... Ai grija la reactii adverse, si totul o sa fie ok.
*Nu uita ca trebuie sa ai in vedere, cum spuneam, multi factori care ar putea cauza dezechilibre: contactele sexuale si igiena (cu multe subpuncte, dar le gasesti repetate de mii de ori pe forumuri...), alte afectiuni din organism, tratamente cu antibiotice, imunitatea scazuta, stres, alimentatie (!), intregul stil de viata. Eu cel putin am avut niste lectii in ultima vreme si mi-am dat seama ca degeaba esti in regula la mai multe capitole, daca la unul singur stai prost...

Multa sanatate iti doresc!  signof10   goodluck  wave

#10 2010-08-23 19:01:46

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Dalylle, cum sa-i zici fetei sa ia antibiotic pentru candidoza?  neutral sper ca ai vrut sa spui antimicotic. oricum,  te rog mult, nu incuraja automedicatia... tratamentul trebuie prescris de ginecolog pe baza ANTIFUNGIGRAMEI si nu luat la intamplare tratament recomandat pe forumuri, la sfatul farmacistelor sau ca am vazut noi reclama la TV  neutral   
inteleg ca ai vrut sa ajuti, sunt sigura ca Asd o sa aprecieze, dar trebuie sa mearga la medic.
sanatate multa iti doresc, sa te refaci repede dupa operatie.

#11 2010-08-24 00:45:38

Dalylle
New member

Scuze, rectific, am vrut sa zic antimicotic, nu antibiotic. In ce priveste antifungigrama, sunt de acord cu tine ca e necesara si ca tratamentul trebuie sa corespunda cu ea, numai ca de cele mai multe ori cand "ai buba" dureaza un timp pana reusesti sa ajungi la medicul de familie, sa-ti dea trimitere, apoi sa faci programare si sa ajungi la consultatie, in prima faza, ca sa discuti problema cu ginecologul si sa-ti recolteze proba... apoi pana iese rezultatul si te duci sa-l iei, pana gasesti sa cumperi sau nu medicamentele... pot trece cateva zile sau poate chiar mai mult de o saptamana si asta in timp ce tu te chinui cu simptomele si nah... si cu abstinenta, probabil. Or, eu cel putin, n-am putut sa indur si-am cautat solutii imediate. Despre asta vorbeam. Poate nu-i un principiu foarte sanatos sa fii mai autodidact si sa faci experimente pe tine, dar pe mine m-a scos din suferinta de multe ori. Cel putin produsele naturiste prezinta riscurile cele mai mici.

Multumesc de urare. smile

Ultima oara a fost editat de Dalylle (2010-08-24 00:47:28)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.