homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sex la vedere-2

#20 2010-08-25 16:17:00

vanilleeis
Hero member
Inregistrat: 2010-02-16

Re: Sex la vedere

Emm a scris:

eh na!lol si eu am facut-o vara asta in mare big_smile si seara pe plaja si ne-au prins jandarmii lol asta e... suntem tineri, ne distram... iar aia nu cred ca au facut sex...  vorba lui black doar isi frecau organele big_smile

nu v`au dat amenda? cesafac

If you take it personal, that's ok! wink

#21 2010-08-25 21:47:23

Emm
Hero member
De la: mama de acasa
Inregistrat: 2009-02-05

nu... nu ne-au dat big_smile era seara oricum era tarziu in jur de 12 noaptea... nu era nimeni pe plaja wink) decat noi si jandarmii... oricum... nu consider ca am facut ceva rau din moment ce nu ne-a vazut nimeni... pentru ca jandarmii au venit la noi cand tocmai eram aproape complet imbracati... eh... a fost o experienta unica totusi... nici eu nici viitorul meu sot nu cred ca o sa mai facem asa ceva big_smile

Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way

#22 2010-08-25 22:59:47

mio25
Full member
Inregistrat: 2010-07-29

Emm a scris:

nu... nu ne-au dat big_smile era seara oricum era tarziu in jur de 12 noaptea... nu era nimeni pe plaja wink) decat noi si jandarmii... oricum... nu consider ca am facut ceva rau din moment ce nu ne-a vazut nimeni... pentru ca jandarmii au venit la noi cand tocmai eram aproape complet imbracati... eh... a fost o experienta unica totusi... nici eu nici viitorul meu sot nu cred ca o sa mai facem asa ceva big_smile

rotfl2  ce misto

regrete? eu nu am regrete,dar ce urasc cel mai mult la tine ,e faptul k inca te mai iubesc

#23 2010-08-25 23:50:53

Emm
Hero member

mio25 a scris:

Emm a scris:

rotfl2  ce misto

multumesc!!! lol a fost chiar interesant tinand cont ca am uitat sa va mai spun un detaliu dragut lol la nici macar 200 m de noi mai erau unii in aceeasi situatie big_smile a fost oarecum ciudat cand pe ei i-au luat jandarmii la masina si pe noi nu lol probabil era fata minora sau habar n-am oricum... dragii domni jandarmi cred ca erau putini ofticati pt ca s-au uitat prea nush cum la noi si ne-au intrebat ceva de genul " ce faceti aici? dragoste?  spranceana " bineinteles ca pe mine m-a bufnit rasul, iubi se uita la mine si a inceput sa rada si el... dupa care ... domnii probabil ne-au considerat nebuni ne-au legitimat fara acte lol (erau la hotel) si s-au dus mai departe iar noi ne-am strambat de ras toata saptamana... lol
ah da... si inca ceva... celalalt cuplu nu ne-a vazut si nici noi nu l-am vazut pana nu ne-am ridicat.... sincera sa fiu noi eram pititi dupa o barca si ei erau pe partea cealalta big_smile ai nabii jandarmi  skitarg nu inteleg cum de ne-au vazut lol

Ultima oara a fost editat de Emm (2010-08-25 23:56:07)

#24 2010-08-26 01:07:09

Coryenne
Full member
Inregistrat: 2010-08-17

Eu nu as face asta, doar sa am o plaja personala, pustie, pe care sa fiu doar eu si iubitul. Nu m-as simti bine, sa stiu ca in orice clipa poate aparea cineva si sa ne surprinda in plina actiune! Pur si simplu nu m-as simti in largul meu si ar fi un esec total. Dupa modelul "tot ce se-ntampla in Vegas,ramane in Vegas", asa si tot ce se-ntampla in dormitor,ramane in dormitor patfierbinte , cel putin in cazul nostru.

"Am invatat sa merg pe picioarele mele , dupa ce au fost amputate .Pana atunci nu beneficiasem de intelepciunea necesara pentru a le folosi."

Publicitate

loading...

#25 2010-08-26 01:18:12

Emm
Hero member

Coryenne a scris:

Eu nu as face asta, doar sa am o plaja personala, pustie, pe care sa fiu doar eu si iubitul. Nu m-as simti bine, sa stiu ca in orice clipa poate aparea cineva si sa ne surprinda in plina actiune! Pur si simplu nu m-as simti in largul meu si ar fi un esec total. Dupa modelul "tot ce se-ntampla in Vegas,ramane in Vegas", asa si tot ce se-ntampla in dormitor,ramane in dormitor patfierbinte , cel putin in cazul nostru.

eu am spus... a fost o experienta unica! ne-am lasat dusi de val si n-am mai tinut cont de locatie... si repet: era destul de tarziu si nu era nimeni pe plaja in afara de noi (care eram bine ascunsi), celalalt cuplu si jandarmii... probabil ei ne-au vazut abia cand ne-am ridicat... pt ca stand jos nu ne vedeam si vazand ca ceilalti sunt in postura in care sunt (caci i-au lasat sa termine rotfl au venit glont la noi, dar i-am luat un pic peste picior pt ca eram imbracati doar ca eu aveam maieul stramb si iubi n-avea tricou! deci mare lucru nu au vazut, la noi cel putin.

#26 2010-08-26 01:33:29

Coryenne
Full member
Inregistrat: 2010-08-17

Emm a scris:

Coryenne a scris:

eu am spus... a fost o experienta unica! ne-am lasat dusi de val si n-am mai tinut cont de locatie... si repet: era destul de tarziu si nu era nimeni pe plaja in afara de noi (care eram bine ascunsi), celalalt cuplu si jandarmii... probabil ei ne-au vazut abia cand ne-am ridicat... pt ca stand jos nu ne vedeam si vazand ca ceilalti sunt in postura in care sunt (caci i-au lasat sa termine rotfl au venit glont la noi, dar i-am luat un pic peste picior pt ca eram imbracati doar ca eu aveam maieul stramb si iubi n-avea tricou! deci mare lucru nu au vazut, la noi cel putin.

Nu ma refeream la tine , era o parere obiectiva, stai linistita, oricum nu am nimic cu nimeni care face asta...bravo celor care pot s-o faca si sa se simta bine facand-o , eu nu pot,simplu, nu-mi provoaca o placere mai mare chicot .
Daca va simtiti bine, de ce sa n-o faceti ? happydance

"Am invatat sa merg pe picioarele mele , dupa ce au fost amputate .Pana atunci nu beneficiasem de intelepciunea necesara pentru a le folosi."

#27 2010-08-26 08:22:45

sub
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2010-05-29

pai Emm, nu ai scos niciun sunet, si nici el? ati facut-o in liniste totala?

Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time.

#28 2010-08-26 12:03:13

Emm
Hero member

nici chiar asa... doar ca am avut grija smile ... nu ne-am desfasurat ca in dormitor logic big_smile

#29 2010-08-26 12:08:17

Vania
Full member
Inregistrat: 2010-07-24

rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.