|
Nu esti logat.
Histeroctomie totala si durere da san#1 2010-08-10 09:27:18
histeroctomie totala si durere da sanbuna va scriu in legatura cu o problema cu care se confrunta mama mea are 58 ani in nov 2009 a facut histeroctomie totala si a fost taiata si pe abdomen si vaginal aparent reusita (desi la ultimul control i s-a spus ca trebuie chiuretata ca a crescut cv pe langa firele cu care a fost cusuta in interior sper sa nu fie cv grav) de ceva vreme acuza niste dureri profunde la un san zice ca la palpat nu simte nimic dar cv o doare ce ar putea fi? are legatura cu operatia ? am facut o programare ptr ecografie mamara abia vineri pana atunci stau ca pe ace Offline #2 2010-08-10 12:17:34
Re: histeroctomie totala si durere da san
daca e vorba de sanul stang eu nu as exclude o problema cardiologica. de fapt chiar daca i se pare ca e sanul drept, tot ar fi bine sa o vada medicul de familie sau medicul cardiolog, eventual sa faca un ekg. imi atrage atentia faptul ca e vorba de dureri profunde. faptul ca apar la palpat e un contraargument, dar nu strica sa o vada un medic in directia asta. Offline #3 2010-08-14 08:12:45
Re: histeroctomie totala si durere da sanam fost la dr si m-am linistit nu e nimik grav - de la alaptata au ramas niste canale deschise- dar mama aum vrea sa faca si un ekg Offline #4 2010-08-16 00:05:28
Re: histeroctomie totala si durere da san
scuze ca raspund mai greu, nu am avut internet, am fost plecata. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|