|
Nu esti logat.
Virgina (22 de ani). un sfat va rog.-2#20 2010-08-10 16:20:04
Re: virgina (22 de ani). un sfat va rog.
in primul rand ar trebui sa scapi de acest stres.... ce crezi k esti ultima virgina din lumea asta? in locul tau as fichiar mandra sa spun asa ... deci nu e cva rusinos...pana la urma toti am fo virgin odata ... si acum ai sa'mi spui ca ai 22 de ani si ce ? nu are nicio legatura... pana acum nu ti'a fo momentul ca sa zic asa... si poate ca nu ai simtit sa faci asta si nici nu ai avut barbatul potrivit langa tine... Offline #21 2010-08-10 16:21:03
Re: virgina (22 de ani). un sfat va rog.Barbatii fug de virgine in principiu fiindca fetele care ajung virgine la o anumita varsta ajung sa acorde virginitatii o importanta exagerata (cum zici tu ca ai un complex, or un complex nu e sexy, oricare ar fi el) si tind sa se ataseze excesiv de primul lor partener (se gandesc deja la casatorie, copii etc. si ei poate nu sunt pregatiti pentru pasul asta) Offline #22 2010-08-10 16:23:46
ft bine spus Offline #23 2010-08-10 16:42:41
Re: virgina (22 de ani). un sfat va rog.Multumesc mult Violete.Purpurii si heimdall. Offline #24 2010-08-10 17:22:19
Re: virgina (22 de ani). un sfat va rog.nu te grabi sa o faci cu vreun baiat doar de dragul de a scapa de virginitate.Cum iti spuneau si fetele mai sus,ar trebuii sa iti gasesti un baiat care sa tina la tine destul de mult cat sa te merite.Eu ca si baiat te apreciez enorm ca inca esti virgina la varsta asta.multa bafta in ceea ce vrei sa faci in continuare iubeste-ma cand merit mai putin pentru ca atunci am nevoie de tine cel mai mult Wiliam Shakespeare: "Cand dragostea vorbeste,vocile tuturor zeilor par a fi adormite in armonia Raiului" Offline Publicitateloading...
#25 2010-08-10 17:50:45
Re: virgina (22 de ani). un sfat va rog.Maria, mi-am facut cont special sa-ti raspund. Eu mi-am inceput viata sexuala la 26 de ani dupa o relatie de 3 ani in care nu s-a intamplat nimic deoarece asa a vrut el (mai credincios din fire...vroia s-astepte pana dupa ce ne casatoream)...il iubeam si i-am respectat decizia. Ne-am despartit si asta a fost. Dupa ceva vreme am intalnit pe altcineva si dupa cateva luni de relatie s-a intamplat...mi s-a parut cel mai firesc lucru din lume pt ca era persoana potrivita. Bineinteles a fost foarte surprins cand i-am spus mai ales ca stia de relatia anterioara de 3 ani (prima data cand i-am sugerat a trecut f repede peste pt ca nu a crezut ca e posibil asa ceva si a trebuit sa-i spun in fata). Nu a facut presiuni asupra mea de nici un fel...si acum imi zice ca el a crezut ca o s-astepte mult si bine . Ideea e ca nu m-am mandrit niciodata cu virginitatea mea dar nici nu am considerat-o un complex, nu m-am straduit sa scap de ea...pur si simplu s-a intamplat. Cine te place te place asa cum esti, important e sa te simti tu bine in pielea ta. si nu conteaza unde se intampla ci cu cine se intampla...Deci te sfatuiesc sa nu-ti mai faci atatea probleme ca ce e pt tine e pus deoparte. Offline #26 2010-08-10 18:43:03
luis, cu o astfel de afirmație nu vei reuși dec?t să-i sporești complexul. trebuie să aștepte c?t consideră că e necesar și să-și ia tot timpul din lume, faptul că are 22 ani și e virgină, nu ?nseamnă că "nu e timp de pierdut", ci că n-a găsit tipul care s-o facă să-și dorească să-i ofere virginitatea. și tipul care, mai ales, s-o merite Offline #27 2010-08-10 18:53:45
chiar de ce ar trebui sa fie asta prioritatea ei? de facut sex nu e greu orice prost poate sa faca asta, dar nu orice prost poate sa aiba o cariera, o casa...etc Offline #28 2010-08-10 19:11:49
Re: virgina (22 de ani). un sfat va rog.N-am avut rabdare sa citesc tot, asa ca sa ma scuze cei pe care i-am parafrazat. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #29 2010-08-10 20:15:17
Re: virgina (22 de ani). un sfat va rog.- Violetele si anabella, m-ati facut sa zambesc......(va iubesc pe amandoua si va citesc de fiecare data ) fucking perfect... Offline #30 2010-08-10 20:28:18
Re: virgina (22 de ani). un sfat va rog.mă citești luis? te interesează așa mult "perioada prenatală" ? Ultima oara a fost editat de anabella_n (2010-08-10 20:30:33) Offline #31 2010-08-10 20:29:48
Re: virgina (22 de ani). un sfat va rog.Da Maria draga...e o tragedie daca esti la varsta asta, asa inaintata, inca virgina...cred ca cel mai bine ar fi sa iti faci cat mai rapid un iubit si sa ii sari in pat...asa scapi de aceasta grija mare...nu mai conteaza daca pentru el e inca o partida de sex uitata in cel mai scurt timp...important e ca tu nu mai esti virgina... Ultima oara a fost editat de x_ynna (2010-08-10 20:35:37) O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #32 2010-08-10 20:39:37
scopul in viata si fericirea sunt ffff strans legate de sex, nici nu va dati seama cat de mult...nu-mi mai aduc bine aminte (citez din memorie pe admiratul Marin Preda <<daca sex nu e, nimic nu e>> ), pentru ca sexul vine din dragoste si toti traim pentru asta, cine nu recunoaste e treaba lui... Ultima oara a fost editat de luisjota (2010-08-10 20:42:27) fucking perfect... Offline #33 2010-08-10 20:44:13
Re: virgina (22 de ani). un sfat va rog. suntem off topic free... fucking perfect... Offline #34 2010-08-10 20:50:38
Re: virgina (22 de ani). un sfat va rog.era o simplă glumă Offline #35 2010-08-10 20:53:17
Re: virgina (22 de ani). un sfat va rog.ok anabella fucking perfect... Offline #36 2010-08-10 21:18:52
Re: virgina (22 de ani). un sfat va rog.buuun, hai sa dam din casa si sa vbim un pic si din experienta personala. trebuie sa recunosc ca si eu am fost stresata la vremea mea de statutul de virgina, si da, prima data cand am facut-o a fost doar ca sa scap de "problema". auzisem tot felul de povesti cum ca prima data nu e cine stie ce sfaraiala, ca te cam doare, ca e asa si pe dincolo, si nu vroiam sa asociez o experienta neplacuta cu cineva de care sa fiu indragostita, in plus ma tot gandeam m-ar stresa suplimentar gandul ca nu sunt suficient de priceputa. Nu spun ca trebuie sa faca si altii ca mine, dar asta a fost rationamentul meu la momentul respectiv si nu pot sa zic ca am regretat mai tarziu... mi s-a intamplat in schimb sa regret unele relatii in care am investit timp si incredere si sentimente, cand respectivul s-a dovedit sa nu merite! parerea mea, se face cam mult tam-tam in jurul "primei dati", mai mult decat merita. Ultima oara a fost editat de deepsleep (2010-08-10 21:21:52) Offline #37 2010-08-10 21:35:44
ma bucur ca am facut lumea sa ma iubeasca si aici si ca te'am facut sa zambesti luis .... inseamna ca nu's asa antipatica Offline #38 2010-08-10 23:13:22
Re: virgina (22 de ani). un sfat va rog.mai sa fiu un pic off topic, am o prietena are 23 de ani si e inca virgina, si faptul ca nu si-a inceput viata sexuala inca ..are pb hormonale...si s-a cam ingrasat ....n-am crezutc a se poate ajunge la asa ceva...pana la urma si sexu ...e necesar pt sanatatea noastra nu numa pt placere:D Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|