Sexul, inseamna totul in viata?-3
- Violete.Purpurii
- Diamond member
- De la: Honolulu
- Inregistrat: 2010-07-29
Re: Sexul, inseamna totul in viata?
- luisjota
- Hero member
- De la: ...madrid al cielo
- Inregistrat: 2009-12-27
anca90, nu te mai lua de Violete aiurea si citeste de o suta de ori inainte sa critici
fucking perfect...
- Violete.Purpurii
- Diamond member
luisjota a scris:anca90, nu te mai lua de Violete aiurea si citeste de o suta de ori inainte sa critici
merci luis
- luisjota
- Hero member
fucking perfect...
- Violete.Purpurii
- Diamond member
- Monica999
- Hero member
- Inregistrat: 2009-03-11
- Site
Eu daca as fi cu al meu si dintr-un motiv aiurea nu as mai putea face in vecii vecilor sex cu el, dar in rest totul ar fi ca acum, as spune ca sexul nu inseamna nimic in viata. Si spun asta din prisma unei vieti sexuale foarte fericite.
- Lelaina
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-02-02
Eu inteleg unde bate Luis cu topicul asta. In lumea asta, in momentul asta, sexul vinde fantastic de bine. Se vorbeste si se polemizeaza pe marginea sexului incredibil de mult, uneori parca se face mai putin sex si se vorbeste mai mult despre el.
Dar ca sa revin la ideea generala, sexul inseamna mult, dar nu totul. Si sexul sportiv, practicat doar de fun poate fi placut, dar pe termen lung e nevoie de ceva mai mult. Sexul e, sa zicem, un fel de condiment, dar ca sa ai ce condimenta trebuie sa ai si mancare.
Poor is the man whose pleasure depends on another
- laurentiu2
- Full member
- Inregistrat: 2008-11-22
luisjota a scris:Va imaginati viata fara sex? Sexul e un scop in sine? e un mod de a trai....? Traim (doar) pentru sex? Ce inseamna sexul pentru voi? Ar putea exista viata, cariera, sentimente, bani, masini, case....vise, fantezii....fara sex? Ce parere aveti?
Pentru mine viata cu sex este ca o viata plina de libertate in mod generic si in toate aspectele.
O viata privata de sex este o captivitate severa, o inchisoare in care te macina frustrarea neimplinirii instinctului animalic primar. Ca si animal rational nu e tolerabil. Totusi, depinde de fiecare caz in parte, instinctul si impulsul sexual difera intre sexe si intre oameni. Deci pentru unii e in regula fara sex, pentru altii este inacceptabil.
Practic, sexul mi se pare forta motivationala motrice a vietii sociale, atentie, doar a vietii sociale. Fara viata sociala, lipsa sexului e tolerabila oarecum, de la caz la caz. Sexul e singurul motivant natural autentic in cazul meu si aici nu ma refer intrinsec, la act, ma refer la chimie, la forta, la actiune, la gand, la placere mai ales, la placerea de a simti nevoia de sex - cel putin. Fara placerea tentatiei sexului celalalte placeri cotidiene indiferent de natura lor isi pierd din vigoare. Daca dorinta sexuala este prezenta toate motoarele sociale ale placerii se potenteaza, viata capata alta dimensiune si alta calitate.
Luis, initiatorul topicului are dreptate in a pune egalitate intre acele concepte, cu unele situatii discutabile.
Nu se poate spune cu adevarat "nu se poate trai fara sex" fiindca se poate. Nu se poate trai de calitate social fara sex, cel putin daca esti barbat solid(nu e vorba de fizic).
Ultima oara a fost editat de laurentiu2 (2010-08-13 01:34:42)
- Violete.Purpurii
- Diamond member
laurentiu2 a scris:luisjota a scris:Va imaginati viata fara sex? Sexul e un scop in sine? e un mod de a trai....? Traim (doar) pentru sex? Ce inseamna sexul pentru voi? Ar putea exista viata, cariera, sentimente, bani, masini, case....vise, fantezii....fara sex? Ce parere aveti?
Pentru mine viata cu sex este ca o viata plina de libertate in mod generic si in toate aspectele.
O viata privata de sex este o captivitate severa, o inchisoare in care te macina frustrarea neimplinirii instinctului animalic primar. Ca si animal rational nu e tolerabil. Totusi, depinde de fiecare caz in parte, instinctul si impulsul sexual difera intre sexe si intre oameni. Deci pentru unii e in regula fara sex, pentru altii este inacceptabil.
Practic, sexul mi se pare forta motivationala motrice a vietii sociale, atentie, doar a vietii sociale. Fara viata sociala, lipsa sexului e tolerabila oarecum, de la caz la caz. Sexul e singurul motivant natural autentic in cazul meu si aici nu ma refer intrinsec, la act, ma refer la chimie, la forta, la actiune, la gand, la placere mai ales, la placerea de a simti nevoia de sex - cel putin. Fara placerea tentatiei sexului celalalte placeri cotidiene indiferent de natura lor isi pierd din vigoare. Daca dorinta sexuala este prezenta toate motoarele sociale ale placerii se potenteaza, viata capata alta dimensiune si alta calitate.
Luis, initiatorul topicului are dreptate in a pune egalitate intre acele concepte, cu unele situatii discutabile.
Nu se poate spune cu adevarat "nu se poate trai fara sex" fiindca se poate. Nu se poate trai de calitate social fara sex, cel putin daca esti barbat solid(nu e vorba de fizic).
crezi ca in viata sociala totul se rezuma la sex?
- mio25
- Full member
Violete.Purpurii a scris:laurentiu2 a scris:luisjota a scris:Va imaginati viata fara sex? Sexul e un scop in sine? e un mod de a trai....? Traim (doar) pentru sex? Ce inseamna sexul pentru voi? Ar putea exista viata, cariera, sentimente, bani, masini, case....vise, fantezii....fara sex? Ce parere aveti?
laurentiu cati ani ai? eu nu sunt deacord ca sexul trebuie sa primeze sunt lucruri mult mai importante decat sexul.si el ii important nu neg dar nu facut si perceput ca pe un lucru pe care trebuie sa-l exploatam si sa-l face din plictiseala ,adik sa nu abuzam.sexul parerea mea trebuie facut ptr a intregii o relatie ,ptr a o facem mai puternica ,parerea mea
regrete? eu nu am regrete,dar ce urasc cel mai mult la tine ,e faptul k inca te mai iubesc
- acelasi
- New member
- Inregistrat: 2010-08-06
........ ai formulat impropriu.... si intelectualii pot avea viata de cuplu`..la fel si labagiii. Barbatii in general, sunt labagii si in viata de cuplu`, rar ..dar sunt. Apropos de cei 2 termeni, eu nu cred ca`i intelegi pe deplin.
- luisjota
- Hero member
Lelaina a scris:Eu inteleg unde bate Luis cu topicul asta. In lumea asta, in momentul asta, sexul vinde fantastic de bine. Se vorbeste si se polemizeaza pe marginea sexului incredibil de mult, uneori parca se face mai putin sex si se vorbeste mai mult despre el.
Dar ca sa revin la ideea generala, sexul inseamna mult, dar nu totul. Si sexul sportiv, practicat doar de fun poate fi placut, dar pe termen lung e nevoie de ceva mai mult. Sexul e, sa zicem, un fel de condiment, dar ca sa ai ce condimenta trebuie sa ai si mancare.
amazing, Lelaina....
fucking perfect...
- april sunset
- Insomniac member
- De la: Paradisul femeilor
- Inregistrat: 2008-12-28
luisjota a scris:1. Sexul e un mod de a trai....? 2. Traim (doar) pentru sex? 3. Ar putea exista viata, cariera, sentimente, bani, masini, case....vise, fantezii....fara sex? Ce parere aveti?
1. nu 2. categoric nu 3. da
V., soarele si luna
- laurentiu2
- Full member
Violete.Purpurii a scris:laurentiu2 a scris:luisjota a scris:Va imaginati viata fara sex? Sexul e un scop in sine? e un mod de a trai....? Traim (doar) pentru sex? Ce inseamna sexul pentru voi? Ar putea exista viata, cariera, sentimente, bani, masini, case....vise, fantezii....fara sex? Ce parere aveti?
Nu
- Violete.Purpurii
- Diamond member
dar tu ai spus'o
- Chrys
- Sr. member
- Inregistrat: 2010-04-22
april sunset a scris:luisjota a scris:1. Sexul e un mod de a trai....? 2. Traim (doar) pentru sex? 3. Ar putea exista viata, cariera, sentimente, bani, masini, case....vise, fantezii....fara sex? Ce parere aveti?
Subscriu
Nimic nu se termina pana in momentul in care te opresti sa mai incerci...
- Soulshard
- Banat
- Inregistrat: 2010-03-22
- Site
april sunset a scris:luisjota a scris:1. Sexul e un mod de a trai....? 2. Traim (doar) pentru sex? 3. Ar putea exista viata, cariera, sentimente, bani, masini, case....vise, fantezii....fara sex? Ce parere aveti?
idem
Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist? Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta.
- Violete.Purpurii
- Diamond member
acelasi a scris:........ ai formulat impropriu.... si intelectualii pot avea viata de cuplu`..la fel si labagiii. Barbatii in general, sunt labagii si in viata de cuplu`, rar ..dar sunt. Apropos de cei 2 termeni, eu nu cred ca`i intelegi pe deplin.
am folosit acesti 2 termeni dar ca un exemplu si ma refeream strict la cei care nu au viata de cuplu ...
se pare ca nu m'ai inteles
- laurentiu2
- Full member
Violete.Purpurii a scris:dar tu ai spus'o
Trebuie sa fii mai atenta la nuantele si la specificatiile mesajului meu. Nu am spus asta ca act intrisec, e o mare diferenta.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|