|
Nu esti logat.
Iritatie#1 2010-08-10 22:18:46
IritatieBuna! Am o mare problema! Maine urmeaza sa plec la mare si, ca orice om, am fost la epilat ieri! Pe moment a fost ok, insa cand am ajuns acasa am observat ca sunt iritata in zona intima, asa ca am sunat la salonul unde am fost si am intrebat-o pe tipa respectiva ce as putea face ca sa-mi revin. Ea mi-a zis sa ma dau cu Baneocin unguent! Zis si facut, numai ca azi dimineata cand m-am trezit am simtit durere in zona intima si am observat ca mi-au aparut numai cosulete! Sunt disperata! Nu numai ca e inestetic dar ma si dor...ce pot sa fac? Va rog ajutati-ma, mai ales ca maine plec la mare! Multumesc anticipat de raspuns! Offline #2 2010-08-11 01:05:35
Re: Iritatiemaria da'te cu o crema intima sau una de dupa epilare sa stii ca sunt doarte bune...de cosulete nu o sa scapi decat dupa cateva zile insa o sa scapi de roseata ...durerea nu o sa o mai simti peste 1 zi...o zimti acum pt k ai rupt firele din radacina epilandu'te Offline #3 2010-08-11 07:31:52
Re: Iritatiesper sa-mi treaca!sunt aproape 2 zile si vad ca durerea nu mai e asa intensa!te rog imi poti spune o crema intima buna,care sa ma scape rapid de durere si inflamatie! Offline #4 2010-08-11 12:59:17
Re: IritatieCe e mai bun...Cutaden sau Skinoren? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|