homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ciclu fara sangerare obisnuita

#1 2010-08-11 08:11:06

costina
New member
Inregistrat: 2007-06-23

ciclu fara sangerare obisnuita

ma confrunt de vreo 3 luni cu o chestie ciudata  imi vine menstruatia dar nu ca inainte  adica nu prea am scurgerea normala ( ce o mai fi insemnand si asta) mi-a venit duminica dar  cateva picaturi in fiecare  zi precizez ca  am fost diagnosticata cu un ovar polichistic si unul micropolichistic si as vrea sa fac un bebe- doamne ajuta dar de 1 an si 8 luni nimik  va multumesc ptr raspusurile prompte primite  de fiecare data  va pup

#2 2010-08-12 22:12:38

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: ciclu fara sangerare obisnuita

nu inteleg, iei sau nu pastile?
nu poti avea un ovar polichistic si unul micro...ori ai ovare polichistice ori nu
iar cu menstruatia asta, daca nu iei pastile, un test de sarcina ai facut?

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2010-08-13 08:37:25

costina
New member
Inregistrat: 2007-06-23

Re: ciclu fara sangerare obisnuita

nu iau pastile asta a fost ce a spus dr la control ginecologic in urma unei ecografii pelvine si m-a incurajat spunandu-mi ca un ovar poate fi stimulat ptr  un bebe  dar sa mai stept   iar daca dupa 2 ani nu raman atunci inseamna ca am probleme   iar menstratia a inceput sa fie mai abundenta in a5 zi

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.