homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pussy-gusturi :pro si contra ;)-4

#58 2010-08-16 19:53:54

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: Pussy-gusturi :pro si contra ;)

n-ai pentru ce smile

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#59 2010-08-17 13:41:12

yoyolina
Moderator

Simt putin sarcasm in mesajul tau... Scuze ca m-am bagat, dar mna... Si sa stii ca nu am stat sa citesc toate posturile voastre, dar cele peste care am dat pe la diferite topicuri spun destule smile

#60 2010-08-17 14:53:56

daenarys
Vizitator

geamana a scris:

salut tuturor...am si eu o problema daca se poate spune asa.....mi-e cam rusine sa spun dar sunt in dubii....prietenul meu si cu mine avem o relatie de 3 ani...de o vreme incoace penisul lui are un miros ciudat(cam urat as putea zice)...si ma simt aiurea cand facem dragoste sau daca este sa ii fac un oral...ce sa fac???

mai exista o varianta:ca nu se spala corespunzator ca sa ma exprim asa.e\cel mai bine e sa vb cu el despre aspectul asta smile

#61 2010-08-17 15:34:14

vanilleeis
Hero member
Inregistrat: 2010-02-16

daenarys a scris:

geamana a scris:

salut tuturor...am si eu o problema daca se poate spune asa.....mi-e cam rusine sa spun dar sunt in dubii....prietenul meu si cu mine avem o relatie de 3 ani...de o vreme incoace penisul lui are un miros ciudat(cam urat as putea zice)...si ma simt aiurea cand facem dragoste sau daca este sa ii fac un oral...ce sa fac???

mai exista o varianta:ca nu se spala corespunzator ca sa ma exprim asa.e\cel mai bine e sa vb cu el despre aspectul asta smile

si cum il intrebi? "dragule, ai sarit peste dus azi (si toata saptamana trecuta)??"
chiar daca ea ii sugereaza delicat ca simte un miros... mai putin placut, el o sa invoce orice motiv, dar n`o sa recunoasca ever ca nu prea ii da cu apa si sapunul... parerea mea.

If you take it personal, that's ok! wink

#62 2010-08-17 15:41:55

daenarys
Vizitator

atunci sa stea asa cu el big_smile.si sa nu discute depsre problema asta de teama sa nu ii raneasca orgoliul.doar ea stie cum poate sa il abordeza iar daca nu vrea si nu poate alta solutie nu are decat sa stea asa sau si mai rau poate inceapa sa evite contactele din cauza acestui aspect. neutral.in fine intr-o relatie trebuie sa vb despre orice inclusiv despre aspecte de genul asta care pot sa fie mai putin placute smile.parerea mea acum fiecare face ce vrea.

Ultima oara a fost editat de daenarys (2010-08-17 15:42:55)

Publicitate

loading...

#63 2010-08-17 15:48:30

vanilleeis
Hero member
Inregistrat: 2010-02-16

da, normal ca trebuie discutat, dar eu mergeam pe ideea ca.. oricat si oricum vrea ea sa dezbata subiectul, tipul n`o sa`i spuna in nici un caz "mda, stii.. ai dreptate, poate ar trebui sa ma spal mai des" neutral
eventual o sa aiba norocul ca el se simta prost si sa incerce sa indrepte cate ceva, chiar daca nu recunoaste...

[asta in cazul in care igiena ar fi de vina si nu alte probleme..]

Ultima oara a fost editat de vanilleeis (2010-08-17 15:49:21)

If you take it personal, that's ok! wink

#64 2010-08-17 15:51:02

daenarys
Vizitator

pai daca ii zice poate se simte si ia masuri ca sa zic asa.oricum,trebuie vazut daca e sau nu de la igena ca altfel trebuie mers la medic sa nu fie vb de o infectie smile

#65 2010-08-17 16:03:43

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

Daca fata a spus ca el este de obicei un om curat, si ca este ceva diferit fata de inceput inseamna ca este o problema medicala.
@geamana: Cel mai bine ar fi sa-i spui ca ai simtit de ceva vreme ca este ceva diferit (nu urat) si ca iti exprimi ingrijorarea unei posibile infectii. Oricum, fuga la doctor asta inainte sa incepi sa te inverzesti la fata cand ... sti tu lol.
Tocmai din motive de sanatate eu mereu il intreb pe al meu daca este totul ok acolo (miros, gust) lol, deh sufar de candidafobie. Astfel de discutii sunt normale si fac parte din intimitatea cuplului.

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#66 2010-08-17 23:19:04

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

vanilleeis a scris:

daenarys a scris:

geamana a scris:

si cum il intrebi? "dragule, ai sarit peste dus azi (si toata saptamana trecuta)??"
chiar daca ea ii sugereaza delicat ca simte un miros... mai putin placut, el o sa invoce orice motiv, dar n`o sa recunoasca ever ca nu prea ii da cu apa si sapunul... parerea mea.

rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl2  rotfl  rotfl  rotfl

#67 2010-08-18 00:13:03

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

_alexa_ a scris:

Daca fata a spus ca el este de obicei un om curat, si ca este ceva diferit fata de inceput inseamna ca este o problema medicala.
@geamana: Cel mai bine ar fi sa-i spui ca ai simtit de ceva vreme ca este ceva diferit (nu urat) si ca iti exprimi ingrijorarea unei posibile infectii. Oricum, fuga la doctor asta inainte sa incepi sa te inverzesti la fata cand ... sti tu lol.
Tocmai din motive de sanatate eu mereu il intreb pe al meu daca este totul ok acolo (miros, gust) lol, deh sufar de candidafobie. Astfel de discutii sunt normale si fac parte din intimitatea cuplului.

Tocmai... ar trebui sa fim capabile sa discutam intr-o relatie despre absolut orice. Pana la urma, comunicarea e mai importanta decat orgoliul. Atata timp cat exista buna-vointa si o doza de diplomatie din partea fiecaruia, ar trebui sa poata fi abordate si problemele astea.

Poor is the man whose pleasure depends on another

#68 2010-08-18 20:06:26

luisjota
Hero member
De la: ...madrid al cielo
Inregistrat: 2009-12-27

mda...sa revenim totusi...aici nu era vb despre mirosuri si alte suspiciuni si indoieli despre igiena unora sau altora....smile
era vorba de gusturi...si nu neaparat la propriu...you know what I mean?
sexul oral mie mi se pare deosebit de tandru si de intim, as putea spune ca nu exista dragoste intensa si profunda pana cand cei doi nu au experimentat placerile adanci ale sexului oral reciproc; sunteti de acord cu mine?
angel  smile

fucking perfect...

#69 2010-08-18 20:08:50

yoyolina
Moderator

Exceptand cazurile in care cei doi incep cu sex oral animalic de la prima intalnire.

#70 2010-08-18 20:19:03

luisjota
Hero member

ehh...si asta e funny...dar e cu totul altceva big_smile

fucking perfect...

#71 2010-08-18 20:33:39

yoyolina
Moderator

pai da smile nu mai tine de sentimente adanci & co, tine de... stim cu totii lol

#72 2010-08-18 20:49:25

luisjota
Hero member

tine de ...pofte, stim big_smile

fucking perfect...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.