|
Nu esti logat.
Il iubesc insa dorintza nu mai e la fel....#1 2010-08-11 13:56:08
Il iubesc insa dorintza nu mai e la fel....n speranta k o sa ma puteti ajuta cu cateva sfaturi...Am o mica mare problema : suntem impreuna de 1 an si aproape 9 luni...ne intzelegem bine...mai avem unele neintelegeri insa cred k e normal asa ceva...a fost primul baiat pt mine...la inceput totul a fost ok din punct de vedere al vietii sexuale...insa de la o vreme incoace aprox 9 luni,cam d la inceputul anului acesta nu mai simt nevoia sa fac dragoste cu el.nici nu mai tin minte cand i-am propus eu sa facem dragoste....pt mine e ceva d genu:dak facem ok dak nu si asa e ok...el e deranjat d faptul k nu o facem mai des (o facem o data p sapt) si in trecut era knd zilnic...il iubesc si ma iubeste si el nu vreau sa ne despartim insa nu inteleg dc nu mai simt acea ''dorinta''... ~....traiesc intro lume inconjurata de iubire....~ Offline #2 2010-08-11 13:59:14
Re: Il iubesc insa dorintza nu mai e la fel....B_B sa stii ca si eu am trecut prin ceva asemanator ... il iubesc imi placea cu el dar fatza de sex eram indiferenta adica...daca faceam ok daca nu tot ok ...si in plus il si mai refuzam si din cauza asta el se supara Offline #3 2010-08-11 14:02:39
Re: Il iubesc insa dorintza nu mai e la fel....exact is si eu asa...dak facem bine dak nu si asa bine...si il tot refuz deoarece el ar vrea mai des, si vad k e foarte deranjat ca eu nu vreau mai des insa chiar nu simt deloc ''dorinta'' aceea de a face dragoste... ~....traiesc intro lume inconjurata de iubire....~ Offline #4 2010-08-11 14:31:55
Re: Il iubesc insa dorintza nu mai e la fel....Trebuie sa te gandesti clar la ce ti se intampla, nu cred ca e ceva trecator ptr ca dureaza de 9 luni.... fucking perfect... Offline #5 2010-08-11 14:37:51
Re: Il iubesc insa dorintza nu mai e la fel....
ma numa' prostii scoti. tu crezi ca o relatie implica numa' sex? incredere, devotament, afectiune.. nimic? Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline Publicitateloading...
#6 2010-08-11 14:42:00
Re: Il iubesc insa dorintza nu mai e la fel....nu e vorba k il iubesc k p un 'frate sau amic...il iubesc,si ink mult...nu as vrea sa ne despartim...nici gand de asa ceva...mi se pare la fel de frumos ca si la inceput,mi-e la fel de dor de el cand nu suntem impreuna si la fel de mult tin la el...problema mea e ''sexul''...nu mai simt nevoia de asa ceva... ~....traiesc intro lume inconjurata de iubire....~ Offline #7 2010-08-11 14:46:13
In cazul asta tu trebuie sa stii de ce s-a ajuns asa, si ar trebui sa comunicati mai mult in privinta asta. Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline #8 2010-08-11 14:46:48
Re: Il iubesc insa dorintza nu mai e la fel....poate sunt prea dur in afirmatiile mele, dar asta e viata, dragii mei...sa nu va aud pe urma ca plangeti pe la colt de strada... fucking perfect... Offline #9 2010-08-11 14:48:42
si totusi uite ca o relatie fara sex nu merge, eu una am libido crescut si nu ma poti tine pe uscat, prefer sa fiu sinura de tot decat singura in doi , am incercat sa stii si clar NU NU NU merge! Offline #10 2010-08-11 14:50:40
Re: Il iubesc insa dorintza nu mai e la fel....Dar asta nu inseamna ca nicio relatie nu merge fara sex. Ba merge, bine. Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline #11 2010-08-11 14:51:58
Re: Il iubesc insa dorintza nu mai e la fel....Ultima oara a fost editat de sleeping_beauty (2010-09-22 07:41:03) Offline #12 2010-08-11 14:56:49
Re: Il iubesc insa dorintza nu mai e la fel....lumi, sunt de acord cu tine....relatiile care pretind ca merg fara sex, sunt false... Ultima oara a fost editat de luisjota (2010-08-11 14:58:25) fucking perfect... Offline #13 2010-08-11 14:58:34
Re: Il iubesc insa dorintza nu mai e la fel....singuratatea in doi presupune mult mai mult decat lipsa sexului sau un numar de partide prea mic si care nu ne multumeste.asa cum sunt cupluri care fac sex in fiecare zi sunt si cupluri care fac sex o sg data pe saptamana si nu sunt probleme.conteaza ritmul cuplului si ce vor ei,ce ii multumeste sau in contextul topicului ar trebui sa folosesc cuv satisface pe cei doi.nu cred ca o relatie unde sexul este pe primul plan si nu exista si alte lucruri o sa dureze prea mult.si sa nu uit mai conteaza si calitatea nu doar cantitatea #14 2010-08-11 14:59:41
Re: Il iubesc insa dorintza nu mai e la fel....B-B, tu nu mai ai chef de sex deoarece prietenul tau nu mai depune nici un efort in a trezi dorinta ta, v-ati banalizat, tu nu ai nici o vina ca el nu isi da interesul, si sa-ti mai zic ceva cand ai parte de sex de calitate nu te saturi, si vorbesc din experienta...nornal ca nu ai kef de sex cand nu e cum trebuie Ultima oara a fost editat de sleeping_beauty (2010-09-22 07:40:28) Offline #15 2010-08-11 15:04:20
macar de ai fi zis dragoste as mai fi inteles. da' eu cu prietena nu fac sex. am mai spus, sex faci cu unu de pe strada si pentru care nu simti dragoste, afectiune, doar atat ca te freci cu el dupa care pa... nimic mai mult Success is simple. Do what's right, the right way, at the right time. Offline #16 2010-08-11 15:05:59
Re: Il iubesc insa dorintza nu mai e la fel....daenarys, cu tot respectul iti spun ca te inseli, nu e vorba de ritm sau libido diferit ci pur si simplu el n-o mai atrage, nu -si mai doreste sa faca sex cu el...
cat despre calitate si cantitate, sunt de acord cu tine...dar nu asta este tema aici fucking perfect... Offline #17 2010-08-11 15:07:28
haha, ai vreo relatie pe care sa te bazezi cand afirmi asta? o data faci sex o data faci dragoste, o data incepi cu dragoste si termini in sex salbatic, pasional .... hehe, cati ani ai? Offline #18 2010-08-11 15:10:16
Re: Il iubesc insa dorintza nu mai e la fel....sau poate nu e neaparat vb de faptul ca nu o mai atrage ci de faptul ca s-a cam plictisit de aceiasi chestie ca sa ma exprim asa.poate trebuie sa fie mai inventivi si etc.etc Ultima oara a fost editat de daenarys (2010-08-11 15:14:29) #19 2010-08-11 15:22:11
Re: Il iubesc insa dorintza nu mai e la fel....se poate si asta.... fucking perfect... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|