|
Nu esti logat.
Analize hormonale#1 2010-08-11 23:11:08
analize hormonalebuna ziua as vrea si eu sa imi fac niste analize hormonale deoarece de 2 ani am probleme cu menstruatia imi intarzie cate 2-3 luni ca de exemplu acum nu mi-a venit de 2 luni si din cauza asta imi mai ies si cosuri ...un doctor mi-a zis sa iau diane35 ca imi regleaza ciclul,le-am luat pentru 3 luni si dupa ce m-am lasat nu mi-a mai vine menstruatia...aceste analize se fac la endocrinolog sau la ginecolog???am inteles ca ar trebuie sa ma duc la un endocrinog care prin preluarea sangelui iti face aceste analize asa este???(as vrea sa ma duc la particular deoarece nu locuiesc in romania si cu trimitire trebuie sa astept 2-3 luni,cel putin eu atat am asteptat ca sa ma duc la un dermatolog)va multumesc pentru raspuns Offline #2 2010-08-11 23:19:21
Re: analize hormonalepai cineva mi-a zis ca a avut aceeasi problema cu menstruatia si si-a facut aceste analize,dupa care i s-a dat niste medicamente si i s-a reglat mestruatia(tin sa mentin ca am 18 ani si sunt virgina) Ultima oara a fost editat de danyela920 (2010-08-11 23:21:43) Offline #3 2010-08-12 03:38:36
Re: analize hormonaledanyela, mergi la un ginecolog mai bine. endocrinologii se grabesc sa te indoape cu hormoni, nu stiu de ce... eu asa am patit. Offline #4 2010-08-12 04:16:22
Re: analize hormonale
deci atunci ma duc la ginecolog dar nu am mai fost niciodata, ce se va intampla acolo?? el imi spune ce analize sa imi fac si dupa trebuie sa ma duc la endocrinolog???scuze ca te intreb dar sunt disperata mai mult din cauza fetei deoarece urasc cosurile si acum mi-au aparut o gramada din cauza ca nu imi vine menstruatia Offline #5 2010-08-12 14:23:36
daniela, nu stiu unde lcuiesti, si cum sunt doctorii acolo, insa ti-am spus...eu am fost la endocrinolog si m-au indopat cu hormoni... Offline Publicitateloading...
#6 2010-08-12 14:37:27
da sunt virgina...eu locuiesc in italia dar daca e sa ma duc la medicul meu de familie(care habar nu are de ea,nu e buna de nimic) va trebui sa astept 2-3 luni pentru o vizita...eu duminica ajung in romania mai precis in craiova si vreau sa ma duc acolo la un ginecolog si o sa ma duc si la un endocrinolog...si u ai avut aceeasi problema???daca da ti-a trecut??? Ultima oara a fost editat de danyela920 (2010-08-12 14:38:11) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|