homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Meleva 35+Androcur

#1 2010-08-12 17:45:14

denisaaa
Membru
Inregistrat: 2010-08-12

Meleva 35+Androcur

buna ziua.am si eu o problema care ma macina foarte mult!
Timp de 3 luni de zile  am luat anticonceptionale(meleva35)+androcur  date de medic pt ca aveam un cist p ovar si imi venea menstuatia si la 4 luni.Totul bine si frumos...dar dupa 1 luna-1 luna jumate am inceput sa ma INGRAS si MI-AU CRESCUT SANI(7-8 cm grater  grater ) deci nu ii mai suport. Am sunat doctora si mi-a zis sa le intrerup si ca asta e! butter
Nu stiu ce sa ma fac dupa ce ca eu aveam sani mari vreo 90 cm acum sunt exagerati la varsta mea(15 ani)
Pastile nu cred ca se gasesc sau cva...am momente in care plang intruna si in casa stau cu sutiene,bustiere pe mine sa mii mai staranga:((!
ce sa fac?grater

#2 2010-08-12 17:48:49

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Meleva 35+Androcur

sa mergi la alt medic si sa-i expui problema
daca nu ai sindromul ovarului polichistic nu ai de ce sa iei melleva, iar pentru reglarea menstruatiei poti lua niste anticonceptionale cu mai putini hormoni

#3 2010-08-12 17:51:30

denisaaa
Membru
Inregistrat: 2010-08-12

ciclul mi s-a reglat! la alt doctor nu mai merg! am vazut ca nu mai ii intereseaza pacienti...vor doar bani si sa scape cat mai repede de noi! si cu sani ce fac??o sa raman asa?grater

#4 2010-08-12 18:14:53

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

nu, stai calma, cand o sa iei alte pastile / n-o sa mai iei o sa-ti mai scada, normal

#5 2010-08-12 22:01:02

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

denisaaa a scris:

ciclul mi s-a reglat! la alt doctor nu mai merg! am vazut ca nu mai ii intereseaza pacienti...vor doar bani si sa scape cat mai repede de noi! si cu sani ce fac??o sa raman asa?grater

denisa, eu as vrea sa te rog sa nu tragi concluzii pripite si sa nu indesi pe toata lumea in aceeasi oala
mergi si vorbeste cu un medic de planning, ia cu tine analizele pe care le-ai facut, si vei vedea ca, desi tu acum crezi altfel, medicilor, in general, le pasa de pacienti

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.