homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candida la partener?

#1 2010-08-13 20:58:39

iubitzicaG
New member
Inregistrat: 2008-10-25

candida la partener?

buna as vrea sa stiu daca eu am candida si am avut relatii sexuale cu parteneru dar care a fost protejat cu prezervativ acesta ar putea lua candida de la mine sigur inainte sa jucat un pic cu degetele iar cand si-a dat prezervativul jos sa se fi atins pe penis si din aceasta cauza sa ii apare pete rosi pe penis dar acestea au aparut dupa 2 zile.Ce parere aveti?eu nu am simptome nu am usturime mancarime sau scurgere anormala ink sa zic asa .Dar mg luni in oradea si vrea sa imi fac vaccinul IBC 10 pentru candida dar as vrea si o parere de a voastra.

#2 2010-08-13 22:41:18

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

Re: candida la partener?

tu stii sigur ca ai candida? ca nu am inteles calumea din ce ai scris. ..

#3 2010-08-14 20:02:15

iubitzicaG
New member

nu asta e k la mine simptome nu sunt cum am avut prima data cand am avut candida acum nu am facut ink analize.Insa si knd am facut prima data candida dupa ce i-au aparut puctele rosii lui pe penis am mers la medic iar acum tot lui iau aparut din nou acele pucte insa eu nu am usturime sau mancarime.Stiu sigur ca nu ma inselat sa zic asa atunci din ce cauza sa ii apara acele pucte

#4 2010-08-14 21:53:06

Violete.Purpurii
Diamond member

pai mergi la doctor poate ai din nou ....daca stii sigur ca nu te'a inselat

#5 2010-08-15 21:31:52

iubitzicaG
New member

da de sigura sunt sigura k nu ma inselat are un singur puct rosi pe capul penisului atat unu singur poate fi din cauza aia sau o alergie la prezervativ sau altceva?am sa merg si la medic doar ca eu plec maine dimineata din oras pentru o saptamana si pana ajung la medic e ceva.Si despre IBC 10 ce parere aveti?

Publicitate

loading...

#6 2010-08-15 23:38:38

Violete.Purpurii
Diamond member

cand vei merge la doctor pentru control poti sa il iei si pe el sau sa ii spui doctorului ce are si el

sa'ti rasp la intrbare nu stiu ...asteapta postari de la fetele care se pricep

succes puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.