|
Nu esti logat.
Hirsutism#1 2006-11-23 20:25:42
hirsutismHy! Am cautat despre acest subiect si pe forum doar ca nu am gasit cine stie ce sau nu exact ceea ce ma intereseaza pe mine,vreau sa stiu exact ce este si cum se manifesta fiindca ma tot cautat pe net info despre parul care apare unde nu ar trebui si totusi parca am inca nedumeriri.Stiu ca paote fii un sindrom al ovarelor polichsitice sau a unei secretii mai mari de hormoni andorogeni.Probl mea este urmatoarea:pe langa puful ceva mai evident deasupra busei superioare,pe care de altfel il iau de la 14 ani am obs si faptul ca la fel niste firisoare,subtiri si fine mi-au aparut si pe barbie..a si sa nu uit de minunatele fire de pe san!Se poate numi hirsutism sau este doar o pilozitate ceva mai excesiva?Am foat la ginecolog si nu am chisturi sau altceva de genul acesta si doctorita mi-a prescris yasmin,ma va ajuta la ceva?Eu i-am spus si doctoritei despre probl asta si mi-a spus ca in principiu tine de fiecare femeie cum se ingrijeste si ca nu ar trebui sa-mi fac griji.Are dreptate? Offline #2 2006-11-23 23:02:09
Re: hirsutismeu i-as zice doar pilozitate oarecum excesiva... hirsutismul inseamna par mult in exces (aveam o colega in liceu care avea pe spate "blanita") Nobody home Offline #3 2006-11-24 10:24:53
Re: hirsutismHirsutism=Hipertricoza=Creştere anormală de păr pe faţă, pe corp şi pe membre, în special la femei, datorită unor tulburări endocrine, cu distributie si aspect masculin. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2006-11-24 21:18:07
Re: hirsutismam mai scris un subiect referitor la parul de pe fata intr-un alt mesaj la anticonceptionale, nestiind ca aici se dezbat astfel de subiecte. asa...si v-am scris "daca de la antibebe poate aparea par pe fata"...mi s-a raspuns ca nu. dar daca ai parul mai accentuat pe sani? oare este pilozitate sau hirsutism? Am zis ca o sa merg la endocrinolog sa depistez ce e cu parul de pe fata... dar de abia maine sunt programata. va anunt ce diagnostic imi pune. Offline #5 2006-11-25 13:19:49
Re: hirsutismmultumesc de raspunsuri.....kandy m-ai speriat,sper ca nu e cazul!ce-i drept de mult timp ma bate gandul sa ma duc la un endocrinolog sa vad despre ce e vb. Offline Publicitateloading...
#6 2006-11-26 02:20:38
Re: hirsutismda...mergi la endocrinolog si o sa-ti dea analize. daca e cazul de hirsutism este bun si anticonceptionalul diane 35, dar sa nu se ia fara recomandarea dr. Offline #7 2006-11-26 02:23:09
Re: hirsutismapropo de programarea la dr. endocrinolog. azi am fost si mi-a dat 3 analize de facut sa vada daca este vreo dereglare a glandelor suprarenale...o sa merg cu rezultatul de abia peste 2 saptamani ca dr este din buc si vine o data la 2 saptamani. si mi-a zis ca in functie ce imi iese la analize imi va da tratament daca este cazul. si mi-a amintit ca diane 35 este un bun anticonceptional. Offline #8 2006-11-26 09:34:55
Re: hirsutismdiane 35 nu trebuie folosit ca anticonceptional din cate stiu eu ci mai mult pt alte probleme medicale..ma rog o sa ma duc probabil curand:) sa-mi fac cateva analize desi sincer nu cred ca e cazul meu Offline #9 2006-11-26 21:39:50
Re: hirsutismda. ai dreptate ca este bun mai mult pe probleme medicale, dar este bun si ca anticonceptional. eu l-am folosit acum 5 ani timp de vreo 6-7 luni si mi-a mers super. nu am avut nici o problema din cauza lor. sa raman insarcinata in nici un caz. mi-a facut foarte bine. problema mea cu acneea si cu parul gras mi-a rezolvat-o. nu am putut sa deschid pagina, dar eu nu cred ca este hirsutism. si...sa stii poate fi si mostenire genetica pt. ca si eu am mostenit ceva genetic de la mama...nu dau nume . oricum o sa-ti spun ce mi-a gasit mie dr. de endocrinologie si eventual si tratamentul. daca te intereseaza dr la care am fost eu...este din Buc. dar vine si la pitesti. Suta Alina. Offline #10 2006-11-27 10:27:12
Re: hirsutismacum poti deschide pagina. cand mai postati linkuri, lasati pauza si inainte si dupa link, altfel il ia cu virgule, puncte si ce mai puneti voi acolo. Nobody home Offline #11 2006-11-27 17:51:55
Re: hirsutismok. merci. l-am deschis. am citit, chiar daca a fost scris in engleza, am inteles despre ce e vorba. Offline #12 2007-01-02 00:38:24
Re: hirsutismreferitor la problema legata de parul aparut pe fata, tin sa spun ca mi-am facut cele 3analize Offline #13 2007-01-03 13:17:48
Re: hirsutismkandy, pentru ca sa interpretam 17-OH-progesteron ar trebui sa stim in a cita zi a ciclului erai(deci in care faza). In rest analizele sunt ok, si cred ca Diane-35 e solutia potrivita pentru moment. Echografia vaginala nu doare si e pentru a vizualiza cu mai mare acuratete ovarele Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #14 2007-01-04 00:05:38
Re: hirsutismMultumesc pt. raspuns. Ultima oara a fost editat de kandy (2007-01-04 00:59:13) Offline #15 2007-01-04 11:28:43
Re: hirsutismti-am explicat deja kandy....e important de stiut pentru a putea interpreta analiza aceea. Daca te uiti cu atentie la ea vei vedea ca sunt 3 grupe de valori normale corespunzatoare celor 3 faze ale ciclului....e nevoie sa stim cind a fost ultima menstruatie ca sa stim in care faza a ciclului te aflai in momentul recoltarii. Foarte probabil ca pe 7 decembrie, data recoltarii, te aflai deja in faza luteala..deci valoarea de 1,88mg/ml e normala Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #16 2007-01-04 16:27:50
Re: hirsutismmultumesc doctoressa, inseamna ca nu e nimic grav. si doctorita mi-a zis ca tot diane 35 mi-ar recomanda pt. ceea ce am eu. si dupa 3 luni o sa merg din nou la control sa vad despre ce e vorba. oricum cred ca nu este nimik foarte grav...ca nu am foarte mult par...sunt si mai bruneta si poate fi si asta un lucru. Offline #17 2007-01-04 16:54:24
Re: hirsutismSi eu zic la fel, ca nu e nimik grav, analizele sunt ok deci cred ca mai degraba e de vina faptul ca esti bruneta si parul se vede mai tare...nu e neaparat mai mult decit normal Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #18 2010-02-27 16:52:33
Re: hirsutismBuna, am ovare polichistice si hirsutism. iau diane de un an si jumatate, m-am ingrasat 6 kg. mare imbunatatire dupa diane nu am observat, in sensul ca parul creste tot la fel. am reusit sa slabesc inapoi 5 kg. Am citit pe ceva site ca celulele adipoase favorizeaza secretia de estrogeni. daca slabesc in continuare inseamna ca va creste testosteronul? Offline #19 2010-02-27 17:10:30
Re: hirsutism
sunt persoane care au probleme cu hirsutismul, altele cu acneea, altele cu amandoua. stiu ca suna ciudat, dar macar bine ca nu le avem pe amandoua Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|