|
Nu esti logat.
Intarziere menstra :(#1 2010-08-14 13:02:46
intarziere menstra :(buna fetelor. am o problema.. iau anticonceptionale de aproape 2 ani si terminam folia luni seara.. iar vineri imi aparea menstra. am terminat sapt asta folia si ieri trebuia sa imi vina... dar abia astazi au aparut durerile menstruale si a curs f putin... mama zice ca poate mi-a intarziat pt ca am fost la mare.. miercuri m-am intors. si ca ei mereu ii intarzia cand venea de la mare. am mai luat si biseptol, pt gat... sunt asa putin speriata ca mi-a intarziat... singurul lucru care mi s-a intamplat in ultima luna a fost ca am varsat , dar trecusera fix 4 ore de cand luasem pastila, si dupa ce am varsat am avut contact... am motive de ingrijorare ? Offline #2 2010-08-14 13:47:59Re: intarziere menstra :(inainte sa iau pastile, mai pateam uneori sa`mi vina la mare asa f putin...chiar daca abia trecuse.. zic eu ca de la schimbare de clima. Offline #3 2010-08-14 13:54:29
Re: intarziere menstra :(Daca te linistetste, fa un test de sarcina, dar eu una nu cred ca sunt motive de ingrijorare. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #4 2010-08-14 14:36:51
Re: intarziere menstra :(deja mi-a aparut menstra... si ma doare si destul de tare burta ma ingrijorasem ca inainte imi venea vinerea si luna aceasta a aparut sambata... dar probabil a fost de la clima cum spuneti voi.... Offline #5 2010-08-14 16:35:38
Re: intarziere menstra :(si mie de la clima tot asami-a intarziat o luna si credeam k sunt insarcinata si nu intelegeam cum daca in luna respectiva nu facusem nimik iar cu o luna innainte neprotejasem:)) regrete? eu nu am regrete,dar ce urasc cel mai mult la tine ,e faptul k inca te mai iubesc Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|