homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intarziere menstra :(

#1 2010-08-14 13:02:46

deea03
Full member
Inregistrat: 2008-01-16

intarziere menstra :(

buna fetelor. am o problema.. iau anticonceptionale de aproape 2 ani si terminam folia luni seara.. iar vineri imi aparea menstra. am terminat sapt asta folia si ieri trebuia sa imi vina... dar abia astazi au aparut durerile menstruale si a curs f putin... mama zice ca poate mi-a intarziat pt ca am fost la mare.. miercuri m-am intors. si ca ei mereu ii intarzia cand venea de la mare. am mai luat si biseptol, pt gat... sunt asa putin speriata ca mi-a intarziat... neutral  singurul lucru care mi s-a intamplat in ultima luna a fost ca am varsat , dar trecusera fix 4 ore de cand luasem pastila, si dupa ce am varsat am avut contact...  am motive de ingrijorare ? cesafac

#2 2010-08-14 13:47:59

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

Re: intarziere menstra :(

inainte sa iau pastile, mai pateam uneori sa`mi vina la mare asa f putin...chiar daca abia trecuse.. zic eu ca de la schimbare de clima.

am dubii cu faptul ca ai varsat..dar daca zici ca trecusera 4 ore, pastila cred ca s`a absorbit. si poate iti intarzie tocmai de la starea rea care ai avut`o. atatat timp cat ai luat pastilele corect, nu cred ca trebuie sa`ti faci probleme.

#3 2010-08-14 13:54:29

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Daca te linistetste, fa un test de sarcina, dar eu una nu cred ca sunt motive de ingrijorare.

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#4 2010-08-14 14:36:51

deea03
Full member
Inregistrat: 2008-01-16

deja mi-a aparut menstra... si ma doare si destul de tare burta big_smile ma ingrijorasem ca inainte imi venea vinerea si luna aceasta a aparut sambata... dar probabil a fost de la clima cum spuneti voi....

#5 2010-08-14 16:35:38

mio25
Full member
Inregistrat: 2010-07-29

si mie de la clima tot asami-a intarziat o luna si credeam k sunt insarcinata si nu intelegeam cum daca in luna respectiva nu facusem nimik iar cu o luna innainte neprotejasem:))

regrete? eu nu am regrete,dar ce urasc cel mai mult la tine ,e faptul k inca te mai iubesc

Publicitate

loading...

#6 2010-08-15 22:12:54

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

wink) ma bucur ca te-ai linistit deea puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.