homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dureri de burta

#1 2010-08-14 18:36:04

MaRiLeNa877
New member
Inregistrat: 2010-08-14

Dureri de burta

Buna fetelor!
De ieri am niste dureri de burta groaznice. Ieri m-am cam stricat la stomac dar nu stiu de ce. Acum nu prea pot sa ma ridic de pe scaun fara sa ma doara. Simt ca-mi fermenteaza burta. Trebuie sa mentionez ca am si hernie ombilicala.
Oricum nu cred ca e hernia pt ca tot de ieri ma doare si spatele,deci cred ca au o legatura. Mama spune ca poate m-a tras curentul dar nu am stat intr-un loc unde sa fie curent.
Ce sa fie oare? grater

#2 2010-08-14 19:25:31

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

Re: Dureri de burta

trebuie sa iti vina stopu'?

ps: asteapta parerile fetelor "care se pricep"

#3 2010-08-14 20:17:37

Chrys
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

Din ce descrii tu,ca te-ai stricat la stomac si iti fermenteaza burta....asta ar fi motivul pt care te doare....Dar te doare burta,sau stomacul????
Iar durerile de spate pot fi de la curent sau poate trebuie sa-ti vina menstruatia.
Pt stomac , daca inca mai ai probleme,ia si tu niste smecta sau niste furazolidon...si putin regim dietetic....paine prajita,ceai,branzica dulce....

Nimic nu se termina pana in momentul in care te opresti sa mai incerci...

#4 2010-08-14 22:18:17

MaRiLeNa877
New member
Inregistrat: 2010-08-14

Chrys a scris:

Din ce descrii tu,ca te-ai stricat la stomac si iti fermenteaza burta....asta ar fi motivul pt care te doare....Dar te doare burta,sau stomacul????
Iar durerile de spate pot fi de la curent sau poate trebuie sa-ti vina menstruatia.
Pt stomac , daca inca mai ai probleme,ia si tu niste smecta sau niste furazolidon...si putin regim dietetic....paine prajita,ceai,branzica dulce....

Ma doare burta. Nu trebuie sa-mi vina...Si oricum eu inainte sa-mi vina nu am asa mari dureri de burta. Totusi am vorbit cu o prietena de-a mamei chirurg care a spus ca poate fi hernia din cauza ca eu imi ridic nepotelul de 20 kg in fiecare zi.
Sa stiti ca acum nu ma mai doare burta absolut deloc dar in schimb ma doare spatele.
Vai ce ma bucur ca nu ma mai doare credeam ca o sa ajung la cutit din nou  happy

#5 2010-08-15 00:00:37

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

ma bucur...ai grija pe viitor puss

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.