|
Nu esti logat.
Happy happy happy / joy joy joy-2#20 2006-11-25 10:11:28
Re: Happy happy happy / joy joy joyobservati semnatura mea? De fiecare data cand imi fac griji pt ceva trecut sau care urmeaza imi amintesc de semnatura mea de aici si incerc sa o asimilez cat se poate de bine!! daca am tine cont de ea mereu am avea foarte putine momente in care sa fim unhappy! Offline #21 2006-12-22 16:17:16
Re: Happy happy happy / joy joy joyin perioada asta sunt happy happy happy ca a trecut tot a fost rau anul asta ... si ca vin sarbatorile si este multa multa veselie ... si o sa fie multa distracttie cu pers dragi mai ales una pe care o iubesc enorm si ma iubeste si astai cel mai frumos cadou pe care il pot primi de sarbatori si sper ca si voi sunteti asa ... sa fiti fericite fetelor !! Ultima oara a fost editat de dida (2006-12-22 16:18:05) it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #22 2006-12-22 19:16:01
Re: Happy happy happy / joy joy joyeu sunt happy pt ca nu am nicio problema, si Ii multumesc Lui Dumnezeu din tot sufletul pt asta! Sunt atat de linistita ... asta e tot ce-mi doresc! Offline #23 2007-08-18 17:31:20
Re: Happy happy happy / joy joy joysunt happy ca il iubesc si ma iubeste, ca iubirea noastra a crescut cum nu se putea mai frumos... ca de fiecare cand ne certam, ne impacam repede si ne e si mai bine ca inainte... Just like a tattoo I'll always have you... Offline #24 2007-08-18 17:45:51
Re: Happy happy happy / joy joy joysunt happy k sunt sanatoasa si cei apropiati mie la fel..sunt happy ca am scapat cu bine de licenta, sunt happy de asa de multe......si imi doresc din suflet sa raman asa si ma intreb cum va fi peste ceva timp..dk voi stii sa ma bucur la fel si sa fiu happy...dar in rest.....SUNT HAPPYYYYYYYYYYY!!!!!! To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild) Offline Publicitateloading...
#25 2012-04-26 15:07:26
Re: Happy happy happy / joy joy joySunt happy ca maine am o iesire interesanta Nu sunt eu chiar happy, dar trebuia sa ma potrivesc cu topicul. Oricum, sper sa iasa frumos. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|