homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ciuperca

#1 2010-08-14 21:12:32

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

ciuperca

in urma cu 1 lun jumatate mi'au aparut niste pete rosiatice pe manuta ....acestea s'au umflat, si'au marit dimensiunile si au devnei ca niste mici cratere

mi'au mai aparut pe burta picare spate si cealalta mana dar nu tot asa ca primele...dintr'un cosulet (care ma manca) se faceau ca celelalte care erau deja destul de mari

am fost la medicul de familie... mi'a dat o crema si a zis ca daca nu imi va trece sa vin sa imi dea trimitere pentru dermatoog....dupa 4 zile am fost sa imi dea trimitere caci tot imi mai apareau (ma mancau si ma ardeau ...mai ales seara inainte de culcare)

am fost al dermatolog si mi'a spsus doctorita ca am o ciuperca (nu mai stiu numele) care se ia de la animale (caini pisici cai vaci porci) ...ce'i drept am pisici si acasa...dar in ultima perioada fusesem in mai multe locuri la tara ...si ca o iubtoare de animale le dragaleam pe toate care imi ieseau in cale smile

mi'a dat tratament 10 zile cu lamisil (cate 1 in fiecare zi), 1 crema hd (1 data pe zi) si un preparat zgrunturos (1 data pe zi)

dupa 10 zile am fost la control totul era bine bubele daduse inapoi ramasese urma ...dar trebuia sa continui tratamentul ...(nu mi'a mai aparaut)
mi'a dat lomexin crema, cicaderm de la ivatherm (ca sa nu raman cu urme) si inca 10 pastile tot care au cam aceeasi compozitie ca lamisilu' numai ca terbiafine ..(tot asa cate 1 in fiecare zi)

am terminat si aceste pastile numai ca bubele mele au erupt din nou ...s'au format la loc ...si continui tratamentul cu cremele

ma gandesc sa am duc sa imi mai iau 10 lamisil sa mai fac o cura poate scap naibii de ele  disperat  sunt foarte suparatoare:(

daca a avut cineva...sau daca se pricepe cineva ...macar o parere wave

Ultima oara a fost editat de Violete.Purpurii (2010-08-14 21:12:57)

#2 2010-08-14 21:16:23

daenarys
Vizitator

Re: ciuperca

poate ar trebui sa mergi iar la medic sau sa ceri sfatul altui medic smile

#3 2010-08-14 21:49:47

Violete.Purpurii
Diamond member

da dae ..am fo deja de 2 ori si de cate ori ma duc tre sa dau cate 500 d mii neutral

#4 2010-08-15 11:39:15

daenarys
Vizitator

eu un as schimba medicul.am patit si eu in liceu ceva de genul asta.am fost la doi dermatologi inclusiv in buc la unul si degeaba.abia al3lea mi-a dat de cap.si totul s-a rezolvat cu putin regim alimentar si o crema.

#5 2010-08-15 18:08:37

Violete.Purpurii
Diamond member

doamne dae sunt doar 2 medici in policlinica si am fo la cel mai bun ...iar la particulare tot ei au neutral

Publicitate

loading...

#6 2010-08-15 18:59:19

daenarys
Vizitator

violeta asa si eu atunci si mia trecut cu tratamentul de la doc noua,tanara care abia isi facuse cabinet.si fix asa am patit si cu oftalmologii am fost la cei mai buni si de cap tot o tipa necunoscuta ca sa zic asa mi-a dat de cap smile

#7 2010-08-15 23:30:41

Violete.Purpurii
Diamond member

uf merci puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.