homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Avort

#1 2010-08-15 20:01:25

ianna17
New member
De la: Caransebes
Inregistrat: 2010-06-06

Avort

Maine fac avort prin aspiratie cu anestezie generala,imi este foarte frica,in cat timp pot pleca acasa?ma v`a durea rau burta si voi sangera imediat dupa avort?
nustiu  cesafac  grater

• De-ai privi adânc în ochii mei • Ai vedea ce-nsemni pentru mine • As renunta la toate pentru noi • Nu pentru iubire •

#2 2010-08-15 20:08:57

Chrys
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

Re: Avort

Daca faci cu anestezie generala,nu vei simti absolut nimic.
Burtica te va durea dupa ca la menstruatie.Poti lua un analgezic si un antiinflamator, iar de sangerat e normal sa sangerezi,dar tot ca la menstra.Nu e voie sa sangerezi mai mult de 3 zile,daca se va intampla asta mergi imediat la medic.
In ceea ce priveste plecatul acasa,dupa anestezie generala e posibil sa stai cateva ore...2-3...pana iti revii complet.

Nimic nu se termina pana in momentul in care te opresti sa mai incerci...

#3 2010-08-15 23:42:04

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

Chrys a scris:

Burtica te va durea dupa ca la menstruatie.Poti lua un analgezic si un antiinflamator, iar de sangerat e normal sa sangerezi,dar tot ca la menstra.Nu e voie sa sangerezi mai mult de 3 zile,daca se va intampla asta mergi imediat la medic.
In ceea ce priveste plecatul acasa,dupa anestezie generala e posibil sa stai cateva ore...2-3...pana iti revii complet.

subscriu

daca nu te sue\peri si vrei sa imi raspunzi cati ani ai ianna?

si succes puss totul o sa fie bine,ai sa vezi kram

#4 2010-08-17 12:48:27

deeea1989
Full member
Inregistrat: 2010-08-02

stie cineva daca dupa avort ai voie sa mergi la mare sa te bagi in apa??

Am o minune de fetitza hjarta

#5 2010-08-17 14:12:30

ianna17
New member

Violete.Purpurii a scris:

Chrys a scris:

subscriu

Am facut avortul ieri seara pe la 9 jumate si m-au dus in salon,m-au imbracat ei,m-au pus in pat am dormit o ora si m-au asteptat parintii mei ,ma doare putin burtica sangerare am avut aseara ak nu mai am.Am 17 ani!.

• De-ai privi adânc în ochii mei • Ai vedea ce-nsemni pentru mine • As renunta la toate pentru noi • Nu pentru iubire •

Publicitate

loading...

#6 2010-08-17 15:35:06

Chrys
Sr. member
Inregistrat: 2010-04-22

deeea1989 a scris:

stie cineva daca dupa avort ai voie sa mergi la mare sa te bagi in apa??

De obicei dupa un chiuretaj trebuie sa te protejezi mai mult....adica fara maini in apa rece...fara eforturi fizice mari....deci si intratul in mare nu e indicat pt ca iti pote produce hemoragie.

ianna17 a scris:

Am facut avortul ieri seara pe la 9 jumate si m-au dus in salon,m-au imbracat ei,m-au pus in pat am dormit o ora si m-au asteptat parintii mei ,ma doare putin burtica sangerare am avut aseara ak nu mai am.Am 17 ani!.

Ti-am scris si la celalat topic....ai grija de tine de acum inainte.....

Nimic nu se termina pana in momentul in care te opresti sa mai incerci...

#7 2010-08-17 15:39:18

yadyrra
New member
Inregistrat: 2010-06-25

nu ai voie sa mergi la mare chiar si acasa trebuie sa faci doar dus cu apa calduta timp de 40 de zile dupa avort renunta la efort fizic stai linistita 2 zile ti se poate agrava iti spun din propria experienta .........ai grija de tine......

#8 2010-08-17 16:22:26

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

ianna si ce-au zis parintii tai ca la 17 ani avortezi yikes

#9 2010-08-17 16:52:21

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

Jacqui a scris:

ianna si ce-au zis parintii tai ca la 17 ani avortezi yikes

din cate stiu parintii au vrue ca ea sa avorteze...

ianna, ai grija de tine!

Iubesc si sunt iubita

#10 2010-08-17 16:55:25

Violete.Purpurii
Diamond member

ianna17 a scris:

Chrys a scris:

subscriu

merci puss

ianna si cum au reactionat parintii tai cand au aflat ca esti insarcinata...ce atitudine au fata de tine ? disperat

#11 2010-08-17 18:21:33

ianna17
New member

ianna17 a scris:

subscriu

merci puss

ianna si cum au reactionat parintii tai cand au aflat ca esti insarcinata...ce atitudine au fata de tine ? disperat

Au fost distrusi,dar nu m`au abandonat,au fost mereu langa mine,normal ca nu m-au lasat doar sunt copilul lor,daca au venit ieri cu mine  intr`un oras la 50 km distanta de orasul meu,doar pt a`mi indrepta greseala...mi-as dori sa aveti si voi asa parinti intelegatori

#12 2010-08-17 18:24:31

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

ianna, intr-adevar ai noroc cu asa parinti
acum sa te duci la un cabinet de planning si sa iei pastilute sau sa vorbesti despre contraceptie in general, fiindca nu cred ca vrei sa mai treci prin asa ceva

#13 2010-08-17 18:29:17

ianna17
New member

heimdall a scris:

ianna, intr-adevar ai noroc cu asa parinti
acum sa te duci la un cabinet de planning si sa iei pastilute sau sa vorbesti despre contraceptie in general, fiindca nu cred ca vrei sa mai treci prin asa ceva

Nu mai vreau sa treec prin asa ceva....da voi lua anticonceptionale pt ca asa e cel mai bine!A fost invatare de minte!

#14 2010-08-17 18:30:22

Violete.Purpurii
Diamond member

ianna ma bucur ca si scapat cu bine din situatia asta puss

si parintii mei sunt intelegatori dar nu am avut "curajul" (de rusine) sa le spun ca am fost insarcinata si ca trebuie sa fac avort ...

si la mine ianna... tot invatatura de minte a fost  sm 

pana la urma ac'urile is sfinte  kapitulation

Ultima oara a fost editat de Violete.Purpurii (2010-08-17 18:31:26)

#15 2010-08-17 18:34:25

ianna17
New member

ianna ma bucur ca si scapat cu bine din situatia asta puss

si parintii mei sunt intelegatori dar nu am avut "curajul" (de rusine) sa le spun ca am fost insarcinata si ca trebuie sa fac avort ...

Eu a trebuit sa le spun pana nu era prea tarziu ,am trevut peste rusine pt ca nu avea cine sa ma ajute in situatia asta,era grava..

#16 2010-08-17 18:48:18

deeea1989
Full member
Inregistrat: 2010-08-02

Fetele credeti ca m-ar afecta cu ceva faptu ca vineri o sa avortez si luni plec in spania? plec doar daca ma simt bine...dar am inteles ca nu ti-e rau dupa un avort doar atunci dupa foarte putin...o sa am grila sa nu fac efort sa nu bag mana in apa rece ..asta m-ar interesa daca m-ar afecta cu ceva ca plec la un drum asa lung ...multumesc

Am o minune de fetitza hjarta

#17 2010-08-17 19:17:28

ianna17
New member

deeea1989 a scris:

Fetele credeti ca m-ar afecta cu ceva faptu ca vineri o sa avortez si luni plec in spania? plec doar daca ma simt bine...dar am inteles ca nu ti-e rau dupa un avort doar atunci dupa foarte putin...o sa am grila sa nu fac efort sa nu bag mana in apa rece ..asta m-ar interesa daca m-ar afecta cu ceva ca plec la un drum asa lung ...multumesc

Nu te v`a afecta cu nimic ,dar sa ai mare grija de tine si sa fi mai atenta pe viitor,te rog pt ca in situatia asta ma aflu si eu.

#18 2010-08-17 19:48:29

Violete.Purpurii
Diamond member

ianna puss

deea nu are nimic... eu am facut avort joi si duminica am plecat la cluj ...si pe drum am facut 9 ore ...smile drum bun

#19 2010-08-17 19:53:23

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

da violete dar pana in spania is 3 zile si 3 nopti cu autocarul ...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.