homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Limita de varsta intr-o relatievarsta-2

#20 2010-08-19 16:11:04

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

Re: Limita de varsta intr-o relatievarsta

bine naibii ca am o soacra normala.nu s-a bagat niciodata.doamne ajuta,ca nu stiu ce faceam lol

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#21 2010-08-19 16:33:20

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Eu sincer am intalnit un barbat de vre-o 40 de ani, care sincer era yum yum. Chiar nu mi se pare ca ar fi fost ciudata o relatie desi erau cred ca 21 de ani diferenta pe-atunci. Tot timpul m-au atras barbatii maturi lol Ma rog, asta nu inseamna ca o posibila relatie ar fi mers, ca eu multa minte nu am, toata lumea ma considera matura, dar cei care ma cunosc stiu care imi sunt limitele forgetit

#22 2010-08-19 16:50:55

_alexa_
Hero member
De la: ghinioane mi se trage!!
Inregistrat: 2008-03-20

Cine-a zis ceva de maturitate? lol Barbatii nu se maturizeaza. Punct. Sau cel putin majoritatea din ei lol. E vorba ca fiecare varsta cu pasiunile si activitatile ei.

Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head...

#23 2010-08-19 16:56:29

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

_alexa_ a scris:

Cine-a zis ceva de maturitate? lol Barbatii nu se maturizeaza. Punct. Sau cel putin majoritatea din ei lol. E vorba ca fiecare varsta cu pasiunile si activitatile ei.

cool

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#24 2010-08-19 22:06:14

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

carmen_21 a scris:

anabella_n a scris:

dar tipul ăla ce are ?n cap de se uită la una de 18-19 ani? cu siguranță nu e mai departe nici el de g?ndirea ei, că eu una nu văd cum un bărbat trecut de 25 ani mai poate avea o relație cu o puștoaică, iar situația ?n sine să mi se pară ?n regulă, c?nd de fapt problema s-ar putea să fie nu la ea, nu la relație, ci fix la "maturitatea" lui ?n g?ndire și la nevoile lui sociale, nu strict sexuale, că atunci e de ?nțeles de ce și-a ales o prospătură

pe de altă parte altfel văd relațiile ?ntre bărbați de 35+ și femei de 25+, alea mi se par perfect normale, pt că și femeia are de pe acum alte valori ?n viață și cu totul altă mentalitate

Subscriu
Si hai, 18-19 ani e totusi bine, dar nu am inteles niciodata cum unii care pretind ca sunt barbati stau cu niste fetite de 15-16 ani sau si mai putin. Ca mai sunt si exceptii de fete la varsta asta, nu zic nu, dar cunosc cateva cupluri (el 28, ea 16... el 21, ea 14) de ma ia durerea de cap lol Ele sunt papusici-pitipoance cu poze cu fluturasi si scris din ala shTzOyH3 &co. si ei le canta in struna. Dar cum ai zis si tu, Ana, nici ei nu sunt mai grozavi forgetit

intre mine si pr meu sunt 12 ani, si ne-am cunoscut cand eu aveam 16 iar el 28, si uite ca au trecut 4 ani si ne intelegem perfect. Nu cred ca puteam gasi pe cineva cu care sa fiu mai comptibila, sa fie mai intelgator de atat. Asa ca depinde, si nu suntem caz unic. In anturajul meu cunosc inca doua cazuri asemanatoare, iar relatiile lor dureaza de ani buni

Publicitate

loading...

#25 2010-08-20 08:33:03

deea_si
Full member
Inregistrat: 2008-10-15

taisha a scris:

intre mine si pr meu sunt 12 ani, si ne-am cunoscut cand eu aveam 16 iar el 28, si uite ca au trecut 4 ani si ne intelegem perfect. Nu cred ca puteam gasi pe cineva cu care sa fiu mai comptibila, sa fie mai intelgator de atat. Asa ca depinde, si nu suntem caz unic. In anturajul meu cunosc inca doua cazuri asemanatoare, iar relatiile lor dureaza de ani buni

putin  offtopic  : hai ca asta a fost tare.. ca la "ipostaze jenante"  cu tac`su Pantelion sau ochelaristu` rasfatat si plangacios caruia ii curge sange din nas  lol

*Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying.
*Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume hjarta
*16.04.13 - cea mai frumoasa zi

#26 2010-08-20 10:55:47

taisha
Hero member

da, logic, la 16 ani eram la liceu, iar el lucra, ce lucreaza si acum. Adica programator intr-o firma.
De mutat impreuna, nu ne-am mutat inca, avem destul timp.
Din intrebarile tale, reiese ca m-a interest ce avea el    hmm si nu e deloc asa. Nici macar nu l-am intrebat vreodata cat castiga, pentru ca nu ma intereseaza deloc. Stiu ca (,) castiga suficient cat sa se intretina singur si atat. Nu asta m-a atras la el, pentru ca oricum am degand sa-mi termin facultatea si sa lucrez si eu, sa-mi castig banii mei, nu sa depind de nimeni.

Daca atunci, la 16 ani l-as fi ales conform crieteriilor enumerate de tine, probabil m-as fi uitat la un smecheras cu masina cum sunt sute in orasul meu, care se sparg in figuri, ca sa ma dau mare la toate prietenele. Dar nu's genu'

Ultima oara a fost editat de taisha (2010-08-20 10:57:44)

#27 2010-08-20 15:57:47

taisha
Hero member

are 32 de ani si sta singur

#28 2010-08-20 20:51:55

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

_alexa_ a scris:

tummenupp  applause  applause  applause  applause
bine zis!

They can because they think they can.

#29 2010-08-21 00:57:03

iris2
Full member
Inregistrat: 2009-05-08

OneOnly a scris:

_alexa_ a scris:

tummenupp  applause  applause  applause  applause
bine zis!

"aprob pozitiv"! rotfl2

#30 2010-08-25 12:46:01

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

anabella_n a scris:

dar tipul ăla ce are ?n cap de se uită la una de 18-19 ani? cu siguranță nu e mai departe nici el de g?ndirea ei, că eu una nu văd cum un bărbat trecut de 25 ani mai poate avea o relație cu o puștoaică, iar situația ?n sine să mi se pară ?n regulă, c?nd de fapt problema s-ar putea să fie nu la ea, nu la relație, ci fix la "maturitatea" lui ?n g?ndire și la nevoile lui sociale, nu strict sexuale, că atunci e de ?nțeles de ce și-a ales o prospătură

pe de altă parte altfel văd relațiile ?ntre bărbați de 35+ și femei de 25+, alea mi se par perfect normale, pt că și femeia are de pe acum alte valori ?n viață și cu totul altă mentalitate

nu-s subiectiva. sunt curioasa.. o tipa de 18-19 ani trebuie neaparat sa vrea distractie si cluburi si experiente si alte cele?
daca o tipa la 18 ani vrea sa se "aseze la casa ei" (nu ma refer la casnicie neaparat, ci la expresia per ansamblu), isi doreste o relatie linistita, "babeasca", "monotona", cu stat dupa lucru in fata tv`ului la un film, cu weekenduri la gratare in 4/6/..., isi doreste sa construiasca ceva alaturi de persoana iubita...
atunci unde e diferenta de nevoi sociale, de gandire?
nu e posibil sa existe o tipa de 18 si un tip de 28-30+ care sa isi doreasca aceleasi lucruri? trebe neaparat sa fie el "imatur"?

hjarta

#31 2010-08-25 12:57:21

ioana_4
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-13

love, eu sunt exemplul perfect pt cum ai descris "tipa de 18 ani", exact asa eram eu la 17-18 ani si asa am si ramas, de altfel.. si daca as fi intalnit atunci un tip mai mare si dornic de aceleasi lucruri ca si mine, cred ca am fi avut o relatie reusita.

#32 2010-08-25 13:17:32

Loveable
Diamond member

da, sa stii ca m-am gandit la tine cand am scris smile
si la mine, evident, dar am scris ca nu sunt subiectiva pt ca ma gandeam strict la mine, nu la relatia mea, adica eu+el, pt ca nah...referitor la dorintele si planurile lui "mature" de acum cativa ani...mai bine ma abtin lol

hjarta

#33 2010-08-25 14:46:30

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

Loveable a scris:

nu-s subiectiva. sunt curioasa.. o tipa de 18-19 ani trebuie neaparat sa vrea distractie si cluburi si experiente si alte cele?
daca o tipa la 18 ani vrea sa se "aseze la casa ei" (nu ma refer la casnicie neaparat, ci la expresia per ansamblu), isi doreste o relatie linistita, "babeasca", "monotona", cu stat dupa lucru in fata tv`ului la un film, cu weekenduri la gratare in 4/6/..., isi doreste sa construiasca ceva alaturi de persoana iubita...
atunci unde e diferenta de nevoi sociale, de gandire?
nu e posibil sa existe o tipa de 18 si un tip de 28-30+ care sa isi doreasca aceleasi lucruri? trebe neaparat sa fie el "imatur"?

love, ce ai descris tu mai sus sunt situaţii ideale, care se ?nt?lnesc la 1% din fetele din ziua de azi sau la cele din generaţia mea. să fim serioşi, ştim cu toţii c?t de greu dai acum peste o puştoaică matură şi dornică de relaţii seriose la 18 ani. dornice poate sunt toate, dar c?te au maturitatea necesară la v?rsta aia să şi păstreze relaţia care la ?nceput e ideală pt toată lumea, iar după 4-5 ani nu mai e aşa? c?te luptă pt păstrarea intactă a ceva ce a ?nceput deja să le plictisească pt că la astfel de v?rste cred toate că dragostea trebuie să fie mereu ca-n filme, cu eterna ?ndrăgosteală, cadourile şi florile de rigoare? c?te nu fug la v?rsta aia c?nd basmul se transformă ?ntr-o realitate ?n care la 22 ani speli chiloţi şi ciorapi, găteşti şi faci curat pt bărbatul cu care te-ai mutat din dragoste? care se mai şi bese noaptea l?ngă tine (pardon de expresie, dar aşa e) şi nici gura nu-i miroase a flori dimineaţa?
altfel ştii să faci astfel de diferenţe c?nd deja ai trecut prin viaţă şi conştientizezi singură că relaţiile nu sunt mereu fresh, că presupun multă muncă şi toleranţă din ambele părţi

#34 2010-08-25 15:16:39

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

pe langa ce zice annabella (careia ii dau dreptate), va invit sa va imaginati casatorite for ever and ever cu un barbat cu 15 ani mai in varsta decat voi. la 20 de ani poate e bine si frumos sa ai pe cineva mai mare alaturi, insa inchipuiti-va ca veti avea 40 de ani, veti fi in floarea varstei adica, si veti avea langa voi un...bosorog de 55 de ani care, oricat de bine ar arata si oricat de ingrijit ar fi, tot varsta aia o are...
si barbatii de-o varsta cu voi (40 de ani) schiaza, inoata, etc iar sotul se tine de shale...

Ultima oara a fost editat de alinda (2010-08-25 15:18:00)

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#35 2010-08-25 16:08:20

taisha
Hero member

eu subscriu la ceea ce a zis love. Mi se pare ca se generalizeaza aiurea. Nu toate fetele la 18 ani sunt niste pustoaice imature, care viseaza la cai verzi pe pereti, la fel cum nu toti barbatii care se uita la ele sunt pedofili. Maturitatea nu sta neaparat in varsta. Sunt fete de 16, 17 ani cu o experienta de viata mai bogata decat altele de 25, sau pur si simplu cu o gandire matura. La urma urmei coneaza ca cei doi sa se inteleaga, sa se iubeasca, sa aiba aceleasi interese. Nu stiu de ce va vine asa greu sa intelegeti ca se poate sa dureze o astfel de relatie, daca cei doi stiu sa si-o asume si sa faca si compromisuri ca sa le fie bine.
Si alinda, se poate foarte bine ca un barbat la 40 de ani din anumite motive medicale sa fie impotent, si altuia la 70 inca sa-i mai functioneze. N-ai de unde sa stii..

#36 2010-08-25 16:12:06

ioana_4
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-13

ai dreptate cu ce spui, alinda, dar in acelasi timp este si reversul medaliei... cand tu la 18-20 de ani vrei o relatie serioasa,lnistita, cu planuri de viitor poate chiar casatorie si copil, nu prea ai sanse ca un baiat de aceeasi varsta cu tine sa isi doreasca aceleasi lucruri

#37 2010-08-25 16:22:57

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

planuri de casatorie la 18 ani n-am avut (nici nu mi se pare firesc, dar asta e alta discutie), dar nici eu n-am fost genul sa merg prin cluburi si n-am avut probleme sa-mi gasesc parteneri cu aceleasi interese de aceeasi varsta cu mine
asa poti avea parte de o relatie cu cineva mai in varsta pentru motivele nepotrivite, sa fii luata de nevasta fiindca domnul are o varsta si vrea sa se aseze la casa lui, sa aiba un copil si nu pentru ceea ce esti tu... cunosc destule cazuri

#38 2010-08-25 19:04:30

Loveable
Diamond member

e un mare adevar in ce a zis heim, din pacate.. si de multe ori nu ai de unde sa stii sigur adevaratele motive.

alinda, nu zic ca nu ai dreptate...bine, probabil nu asa "extrem" cum ai dat tu exemplu, dar oricum..probabil e de preferat la 40 de ani sa aiba o varsta apropiata tie.. DAR daca se intampla sa ma indragostesc de un tip cu n (unde n = undeva intre 8 si 15 sa zicem) ani mai in varsta decat mine, cu siguranta nu i-as da papucii numai pentru motivul asta. sa ne intelegem foarte bine, sa fie totul ok si sa ma despart pt ca ma gandesc oare cum o fi peste 20 de ani? o sa poata sa tina pasul cu mine pe partia de ski?...

heim...la 18 ani nush cat de firesc mi s-ar parea...dar personal, la 20 de ani mi se pare cea mai frumoasa chestie sa gasesti o persoana cu care sa vrei sa iti imparti viata, sa te casatoresti, etc. ador cuplurile tinere, casatorite, care stiu sa impace viata de "familie" (pun in ghilimele, ca de fapt tot o relatie simpla e...nu e un copil inca, etc) cu distractia specifica varstei..nush sa explic...cupluri gen pitzipoank, gen daenarys...
oricum... deja deviez, ca nu mai e vb aici de diferenta de varsta, doar de ce ziceai tu de varsta la care sa te gandesti la casatorie.

annabela.. eu faceam chestiile alea la 17-18 ani...si sincer, le faceam cu cel mai mare drag si cea mai mare placere. cat m-ar fi tinut? nu am de unde sa stiu.. dar le-as face si acum, dupa 5 ani, cu acelasi drag, daca relatia ar fi mers ok din alte puncte de vedere...

Ultima oara a fost editat de Loveable (2010-08-25 19:07:25)

hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.