homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

I`m off the pill ...

#1 2010-08-16 11:12:20

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

i`m off the pill ...

dupa 5 ani de yasmine, m-am hotarat sa le intrerupt pe perioada nedeterminata, deoarece nu mai am activitate sexuala foarte intensa. (gen 3-4 ori\luna)
Asta este prima luna fara pastile si nu m-a venit ciclul. Trebuiia sa-mi vina vineri, azi e luni si nici un semn. Nu am avut nici macar semne prevestitoare. Inainte ma dureau sanii, imi apareau cateva cosuri pe fata, balonnari, dureri de spate etc
Luna asta nu am avut nici un semn si nici nu pare a veni prea curand.

Sunt un pic worried. M-am protejat cu prez. Singura indoiala ar fi urmatoarea: actul sexual il incepem fara prez, de-abia dupa 1 minut ne oprim si il pune. Sa fie asta o problema ?

Astept sfaturi va rog

Ultima oara a fost editat de pink_martini (2010-08-16 11:13:13)

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#2 2010-08-16 11:17:11

Dienuk
Full member
Inregistrat: 2007-08-31

Re: i`m off the pill ...

eu stiam ca prezervativul trebuie pus de la inceputul actului sexual, pentru ca si lichidul acela poate contine spermatozoizi. pe de alta parte, dupa ce renunti la pastile este posibil sa se deregleze putin menstruatia. sfatul meu: prezervativ de la inceputul actului sexual si un test de sarcina daca nu apare menstruatia, desi eu zic ca sunt sanse destul de mici sa fie vreo pb.

#3 2010-08-16 11:24:25

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Uite, si eu am oprit administrarea pastilelor in mai. Mi-a venit menstra normal in cele 7 zile de pauza, apoi mi-a venit dupa 30 si ceva de zile in iunie, in iulie nu mi-a venit deloc, iar acum, in august, am avut vreo 3 zile de sangerari extrem  de subtile si dureri aproape insesizabile ( nici in luna iunie n-am simtit aproape nicio durere ). Parerea mea e ca e un dezechilibru hormonal in perioada asta .. Bine, e de stiut ca dupa intreruperea administrarii anticonceptionalelor ciclul menstrual poate sa devina neregulat ( mai ales daca asa l-ai avut si inainte si mai ales avand in vedere faptul ca tu ai luat pastile 5 ani - eu doar 1 an ), eu miercuri oricum ma duc la medic, te sfatuiesc si pe tine sa faci asta. Oricum, poti sa mai astepti putin, daca vrei, in fond nu ti-a intarziat decat 3 zile.

Iar in legatura cu ultima intrebare - te-as sfatui sa aveti mai multa grija, pentru ca chiar daca sansele efective sa ramai insarcinata sunt mici, nu stii niciodata cand se poate intampla sa ramai insarcinata - banuiesc ca stii ca si lichidul preejaculator contine spermatozoizi ...

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#4 2010-08-16 12:59:00

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Pink, si mie mi-a intarziat in primele luni dupa intrerupere, cred ca e doar un dezechilibru hormonal.

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#5 2010-08-16 13:16:14

Dienuk
Full member

si eu tind sa cred ca e un dezechilibru, dar pe viitor protejeaza-te cu prez de la inceput pana la final ca sa nu mai stai cu grija

Publicitate

loading...

#6 2010-08-16 16:20:28

pink_martini
Hero member
Site

La faza cu inceputul actului sexual, nu mi-am facut griji initial, pentru ca maxim 1 min o faceam fara , cat sa incepem ... si dup-aia puneam. Nu am stat niciodata mai mult fara. Si m-am gandit ca nu se "formeaza" asa repede lichid din-acela preejaculator. Ma gandeesc si eu doaR ... nu incepi actul sexual si instant elimini lichidul cu pricina. Repet, mai mult de 1 minut niciodata nu am depasit

PS cand pot sa fac testul ... la cate zile de la intarziereA menstruatiei ?

Ultima oara a fost editat de pink_martini (2010-08-16 16:21:42)

#7 2010-08-16 16:24:13

Dienuk
Full member

la 7 zile de la intarzierea menstruatiei

#8 2010-08-16 17:29:12

daenarys
Vizitator

pink,mai bine pui prez.d ela inceput e mai sigur asa smile

#9 2010-08-16 18:17:12

pink_martini
Hero member
Site

daenarys a scris:

pink,mai bine pui prez.d ela inceput e mai sigur asa smile

DA, STIU, asa e . I`m just saying...

#10 2010-08-17 10:58:25

pink_martini
Hero member
Site

NU aveam menstra  regulata, tocmai de aceea incepusem sa iau pastilele initial ...asta la 18 ani. Acum bineinteles ca o sa am ciclu din parti. Astazi mi-a venit, insa cred ca o sa am un ciclu de 3 zile in care o sa imi trebuiasca 3 absorbante decat.
E super aiurea, cum imi pot calcula perioada fertila daca imi vine ciclul total aiurea....

Asta sa nu mai mentionez, partea cu metodele de contraceptie, ca sunt la pamant din punctul asta de vedere. Nu pot avea o viata sexuala normala folosind prez, iubitul meu a zis ca nu simte nimic prin el, asta automat conduce la alte lucruri  visslar
Spermicidele nu le pot folosi deocamdata, din cauza ciclului neregulat.  hmm

Voi, care ati renuntat la pastile, ce folositi ?

#11 2010-08-17 11:13:29

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Dienuk a scris:

la 7 zile de la intarzierea menstruatiei

In situatia unui ciclu menstrual neregulat, e recomandabil sa se faca testul la 3 saptamani de la contactul cu risc, pentru ca, neavand un ciclu regulat, nu poti sa stabilesti exact data de la care ti-a intarziat. Plus ca e si mai concludent rezultatul. Si oricum, din moment ce ti-a venit, nu cred ca se mai pune problema sa fii inarcinata.

Am o intrebare - poti sa alegi sa imi raspunzi la ea sau nu, e alegerea ta, va priveste exclusiv. Dar .. ce sens mai are sa o faceti fara prezervativ pentru .. 30 - 60 de secunde, daca apoi oricum puneti prezervativul ? smile Ma rog, e decizia voastra, nu ma intelege gresit, dar mi se pare putin fara sens smile

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#12 2010-08-17 11:34:15

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

pink_, eu zic ca dupa anticonceptionale, cel mai sigur ramane tot prezervativul.. incearca sa iei unele mai subtiri. noi folosim ultra thin si sunt ok

#13 2010-08-17 12:10:21

A|3
Full member
Inregistrat: 2008-10-02

offtopic ioana, n-ati avut probleme cu ele? noi am folosit o data si erau f uleioase, le-a rulat greu al meu, plus k ne cam temem din cauza ca sunt subtiri...

Te sun sa iti spun k ai uitat parfumul tau in pat
Si-ncerc sa il imbrac, sa ii tina sufletului de cald... hjarta

#14 2010-08-17 12:16:54

ioana_4
Diamond member

la durex te referi si tu, nu? cele rosii, ultra thin
nu am avut nicio problema cu ele si le folosim de ceva vreme..mie imi plac ca suntmai lubrifiate si fiind subtiri, nu se simt asa de tare. iar la rulat nu au fost probleme

#15 2010-08-17 14:39:58

daenarys
Vizitator

pink,dupa pilula mai ramane prezervativul.eu una la una din metodele astea 2 as recurge.
Al3,si pe mine la ultra thin asta am remarcat si eu ca sunt mult mai lubrifiate.nu am avut probleme sa se rupa si dintre toate astea sunt cele mai ok la cum le simti.doar ca si noi am avut probleme cu rulatul smile

#16 2010-08-17 14:57:21

A|3
Full member
Inregistrat: 2008-10-02

da, zici k nici nu's acolo hjarta dar sunt uleioase tare..

Te sun sa iti spun k ai uitat parfumul tau in pat
Si-ncerc sa il imbrac, sa ii tina sufletului de cald... hjarta

#17 2010-08-17 14:58:14

daenarys
Vizitator

eu reactia asta nu am avut-o adica tot simteam ca sunt acolo lol si altele asa ca am revenit la pilula tongue

#18 2010-08-17 15:04:37

ioana_4
Diamond member

da, sunt uleioase, eu ma feresc sa le ating, il las pe el sa se descurce lol
ma impac bine si cu celelalate de la durex, dar astea mi se par cele mai bune

#19 2010-08-17 15:14:06

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Tot preze

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.