homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

E herpes sau candidoza?

#1 2010-08-17 10:04:28

Ralukita
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-10-22

E herpes sau candidoza?

Buna fetelor!

Va cer sfatul intrucat am o programare la medic abia pt vineri... si asteptarea asta ma omoara.
Acum 2 sapt am racit si am fost nevoita sa iau augmentin de 600 mg pt 3 zile. Am terminat tratamentul, si dupa 4 zile, mai precis joia trecuta, am avut contact sexual cu prietenul meu, eu neavand niciun simptom nelalocul lui. Vineri am avut o usoara mancarime in zona genitala si mi-am dat seama ca este candidoza (intrucat mi s-a mai intamplat acum un an) Sambata am fost la farmacie si am luat Lomexin crema si 2 ovule de cate 600. Dupa primul ovul, usturimea nu numai ca nu a trecut, dar s-a agravat, in conditiile in care sambata si luni am folosit crema de 3 ori pe zi. Ma ustura extrem de tare cand fac pipi, nu pot nici macar sa ating zona... si pipaind, mi-am dat seama ca am niste mici bubite (3) care nu au nicio culoare, nu ma dor, doar k le simt acolo. Aseara am pus cel de-al doilea ovul si azi dim mi-au dat lacrimile de durere si usturime. E o jena pe care o simt si cand merg si efectiv ma doare daca incerc sa pun mana. sad Prietenului meu i-a aparut sambata seara o bubita mica rosie care il doare doar daca o atinge. Nu-l ustura, nu-l mananca, nu-i creeaza un altfel de discomfort. A fost la dr Bucur si i-a spus ca are herpes!!!!!!!!!!! Am inlemnit pt ca dupa cate am citit pe net de sambata pana acum, herpesul arata altfel. Eu am fost sigura ca e din cauza candidozei mele, insa momentan nu pot merge la doctor pt k sunt la ciclu. grater( Nu stiu ce sa cred.... N-as vrea sa ma cert cu el pana nu stiu sigur ce am eu, insa herpesul e o boala extrem de grava grater( si multe implicatii grave.
Va rog, ajutati-ma cu un sfat....
Multumesc.

nails

#2 2010-08-17 10:15:50

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: E herpes sau candidoza?

Ralukita, sa mai mearga si el la un medic....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.