|
Nu esti logat.
Menstruatie care nu mai vine#1 2010-08-18 21:18:04
menstruatie care nu mai vineacum un an mi-am facut niste analize si am avut un nivel mai ridicat de testosteron decat de hormoni feminini am fost la medic endo si am urmat un tratament de 6 luni cu hormonul androcur si anticonceptionale de cand an terminat tratamentul nu mi-a mai venit ciclul adica de 5 luni. care sa fie cauza? Offline #3 2010-08-18 21:43:39
Re: menstruatie care nu mai vinenu dar imi venea totusi mai intarziat da venea acum nu mi-a mai venit din martie Offline #5 2010-08-19 14:08:13
Re: menstruatie care nu mai vinebuna! acum 3 luni dna doctor ginecolog mi-a recomandat sa fac o pauza de 2-3 luni la ac deoarece mi-au iesit prost niste analize la ficat si sa ma tratez in per asta. probl e k in astea 3 luni nu mi-a venit deloc si sunt ingrijorata putin. nu am avut incidente, adica nu a ejaculat inauntru si am facut si 2 teste de sarcina care au iesit negative. totusi tot sunt putin ingrijorata. inainte sa incep sa iau ac, adica acum 2 ani nu aveam o menstra regulata, treceau luni bune pana imi venea o data, dar nu ma ingrijoram pt k nu aveam viata sexuala. acum nu stiu ce sa fac...sa mai astept sa imi vina sau sa reincep sa iau ac pt k nu mai pot sta cu stres. dragostea se castiga, respectul se merita Offline Publicitateloading...
#6 2010-08-19 17:21:19
Re: menstruatie care nu mai vineBuna ziua! intrebarea mea este urmatoarea! un tratament pt rana pe col cu polyginax, tantum rosa si gynieL ar putea afecta menstruatia? pentru ca eu tot astept sa vina...dupa acest tratament am fost la gine din nou pt a-mi lua o lama, dar nu a putut, cica imi venise menstruatia. dar au curs cateva picaturi in ziua respectiva, dupa care nu s-a mai intamplat nimic. sa mai astept menstruatia, sau se poate sa fi fost atat de scurta? in timpul trat nu am avut rel sexuale si nu am luat anticonceptionale. medicul a zis ca ar tb sa fac o pauza, pentru ca 4 ani am luat incontinuu anticonc, fara intrerupere... daca se poate sa imi dati un rasp, pt ca ar tb sa merg la medic din nou, sa-mi vada rana (daca mai e)... va multumesc! Offline #7 2010-08-19 17:25:16
Re: menstruatie care nu mai vinecel mai probabil iti intarzie menstuatia din cauza intreruperii anticonceptionalelor, mai ai putina rabdare Offline #8 2010-08-19 20:44:44
Re: menstruatie care nu mai vinevintila nicoleta, ai amenoree secundara...cu aceasta problema m-am confruntat si eu si groaznic stiu....knd astepti sa apara si nu apare nimik...mergi la medic...insa nu te astepta k tratamentul medicamentos sa iti faca minuni urgente...si cu tratam trebe avut rabdare...mie nu mi-a venit 6 luni,,,apoi am asteptat ink 2 cu tratam sa imi apara... bafta! have a nice day Offline #9 2010-08-19 22:50:26
Re: menstruatie care nu mai vineMultumesc pentru raspuns....voi mai avea rabdare! Offline #10 2010-08-20 13:33:06
Re: menstruatie care nu mai vinetot sunt ingrijorata, desi mi-ati spus sa am rabdare sa vina menstruatia. ca am mai citit pe internet si am vazut ca poti ramane insarcinata si daca cei doi se joaca si baiatul ejaculeaza in jurul vaginului, sau in apropierea lui... ideea e ca eu am luat ac in timpul asta...si cand am facut pauza la ac am intrerupt si alte jocuri sau relatii. si luna trecuta am avut menstruatie. si cand am fost la gine sapt trecuta medicul a vazut sange inauntru...dar ma intreb unde s-a dus sangele ala...ca nu a curs decat o picatura...si trebuia sa-mi vina pe 18 si nici acum nu a venit.as putea fi insarcinata daca luna trecuta am avut ciclu? sunt un pic speriata...nu stiu ce sa fac si sa cred... Offline #12 2010-08-20 13:51:43
Re: menstruatie care nu mai vineatunci as putea sa ma duc la medic, sa vad ce-mi zice si el. e prima data cand trec prin asa ceva. cand luam ac eram linistita, stiam cand vine si cand pleaca... poate ca sunt prea stresata fara rost...acum ar trebui sa reiau ac, dar nu stiu de cand?? din mom ce nu am avut ciclu. si vreau sa le incep, ca sunt mai linistita cu ele. Offline #14 2010-08-21 23:31:02
Re: menstruatie care nu mai vinebuna fetelor!eu am o problema mai veche...la 17 ani mi s-au prescris anticonceptionale pentru ca aveam menstra abundenta si neregulata.de atunci iau mereu(am 27 acum),rareori am facut pauze.acum nu mai iau de 2 luni pt ca vreau bebe dar nu mi-a mai venit ciclul deloc de atunci.am facut 2 teste de sarcina si au fost negative.ma gandesc sa iau duphaston,dar daca voi pati la fel luna viitoare ce fac?si mai pot sa fac bebe daca iau duphaston?nu mai vreau sa iau antic.ginecologul meu zice ca trebuie sa le iau mereu ca e o dereglere hormonala.ce sa fac?inca ceva...e posibil ca pilulele de slabit(ecofit)sa influenteze testul de sarcina?nu am simptome,doar cateva ameteli... http://www.fertilityfriend.com/home/valyro83 Alexandru Gabriel din 8 nov 2013 Offline #15 2010-08-22 10:52:25
Re: menstruatie care nu mai vinemultumesc pentru sfat.stie cineva cat costa un examen endocrinologic? http://www.fertilityfriend.com/home/valyro83 Alexandru Gabriel din 8 nov 2013 Offline #16 2010-08-22 12:23:10
Re: menstruatie care nu mai vinedepinde de oras si clinica/ cabinet Offline #17 2010-08-22 12:59:45
Re: menstruatie care nu mai vineok,multumesc.mai intai trebuie sa rezolv urgent cu intarzierea asta,cred ca deja e mult 2 luni .eu ma simt bine si asa,doar ma simt putin ametita,dar nu e normal.vreau sa fac exam endoc pt ca am mai facut anul trecut pauza de la ac si la fel mi-a intarziat,am fost la ginec si mi-a dat duphaston,si mi-a zis sa iau iar ac pentru ca doar asa reglez menstra.poate la analiza aflu care glanda nu functioneaza bine si iau alt fel de tratament,nu vreau sa fiu nevoita sa depind de ac. http://www.fertilityfriend.com/home/valyro83 Alexandru Gabriel din 8 nov 2013 Offline #18 2010-08-22 14:16:10
Re: menstruatie care nu mai vinee posibil sa am mereu amenoree secundara? http://www.fertilityfriend.com/home/valyro83 Alexandru Gabriel din 8 nov 2013 Offline #19 2010-08-22 23:29:17
Re: menstruatie care nu mai vineBuna! Gargarita, ai avut dreptate, fusese din cauza ac...acum sunt linistita!! multumesc mult!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|