homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sa fie candidoza?

#1 2010-08-20 08:50:23

andreea_grd
Membru
Inregistrat: 2010-08-18

sa fie candidoza?

Buna ziua!
Am fost in urma cu o luna la d-voastra si mi ati recomandat anticonceptionale Logest. Nu am avut nici un fel de probleme, pana in urma cu o saptamana cand cred ca am racit putin si mergeam prea des la toaleta. Mereu aveam senzatia ca nu elimin suficient. Am luat o pastila de biseptol, iar la cateva ore mi a aparut o mancarime la exterior + iritatie de nu puteam sa dorm. Am fost la farmacie si mi a recomandat doza unica fluconazol si meclon crema. Mancarimea si iritatia au persistat si pe deasupra a aparut si o secretie vaginala urat mirositoare si branzoasa. Am mers la control crezand ca o sa primesc raspunsuri, insa a presupus ca am candidoza si mi a dat inca o pastila fluconazol si gynofort. Nu am putut sa fac testul secretiei pentru ca a spus ca trebuie sa mi vina menstruatia. Au trecut 2 zile si nu mi apare decat o secretie vaginala maronie, foarte putin.. Toate acestea mi se intampla de la anticonceptionale pt ca s a schimbat ph-ul?  Sa iau acel tratament? Mentionez ca este prima luna cand iau anticonceptionale, ca inainte nu mi venea menstryatie mai mult de 4 zile, momentan sunt in pauza de 7 zile.

#2 2010-08-20 09:20:25

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: sa fie candidoza?

Anticonceptionalele produc unele modificari in ceea ce priveste secretia vaginala. Asteapta sa-ti treaca menstruatia, si fa un test de secretie. Nu stiu daca are rost sa mai iei si a 2a pastila din moment ce nu ai observat imbunatatiri dupa prima big_smile

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#3 2010-08-29 16:45:00

iiooaannaa21
New member
Inregistrat: 2009-02-02

buna. a recidivat candidoza si la mine. am facut spalaturi cu bicarbonat de sodiu si cred ca am facut o prostie. am aplicat praf de bicarbonat direct pe mucoasa vulvara si am masat ca sa treaca mancarimea neutral si acuma am observat ca am o fisura chiar la pliul acela inainte de intrarea in vagin. o sa imi iau ovule klion maine si clotrimazol extern, dar fisura cu ce sa o tratez? oare e suficient daca aplic crema de galbenele? daca mai fac si in seara asta spalaturi cu bicarbonat dar dizolvat in apa, asa cum trebuie, o sa se agraveze fisura?
va rog, ajutati-ma cu un raspuns. multumesc...

#4 2010-08-29 16:54:11

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

Probabil ca ti-ai iritat mucoasa, bicarbonatul de sodiu este abraziv si trebuie folosit doar diluat, nu ca praf. Unele femei foloseste bicarbonatul ca scrub pentru fata, deci iti dai seama ce poate face unei mucoase si asa sensibilizate. Se va vindeca de la sine, poti aplica o crema ca sa calmeze usturimile sau mancarimile (daca le ai) si sa grabeasca vindecarea. Poti face fara probleme spalaturi in continuare.

Ultima oara a fost editat de coraline (2010-08-29 16:54:41)

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#5 2010-08-29 17:01:37

iiooaannaa21
New member
Inregistrat: 2009-02-02

coraline a scris:

Probabil ca ti-ai iritat mucoasa, bicarbonatul de sodiu este abraziv si trebuie folosit doar diluat, nu ca praf. Unele femei foloseste bicarbonatul ca scrub pentru fata, deci iti dai seama ce poate face unei mucoase si asa sensibilizate. Se va vindeca de la sine, poti aplica o crema ca sa calmeze usturimile sau mancarimile (daca le ai) si sa grabeasca vindecarea. Poti face fara probleme spalaturi in continuare.

multumesc mult.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.